tacno je ovo sto lale kaze da ces dobiti i sut iznutra ukoliko treniras skok sut na krilima,ali ako treniras na bekovima onda mu se dize prodornost(sto krilima ne)...sada lale ti je to rekao jer ti ocigledno oces da gruvas skok sut...ali opet kazem ti ti sam pravis varijacije treninga i time ga gradis onako kako ti zelis...imas na forumu sve objasnjeno o dizanju skilova za odredjene pozicije.
P.S.ja bi ti savetovao da prvo treniras defanzivne skilove,jer kako igrac stari trening je sve sporiji..a za defanzivne skilove je potreno vise vremena da bi se podigli skilovi.Ja cu ove varijacije sto mi je lale predlozio da kraja sezone da guram(skok,unutrasnja od i sut iznutra)..pa sledece sezone lagano da ga gradim kao ofanzivca
A i ne vidim zasto treniras centra ovim skilovim,oke on mozda nema visinu za centra ali to ti nema nikakve veze.Evo pogledaj ovog mog prvog recimo.jedan od najnizih centara u ligi a najbolji skakac ujedno u ligi.tako da ti ta visina nema nekakvih bitnih uticaja na igru,nego skilovi.A mozes komotno da ga gradis kao kc,a po meni je to najlaksi trening jer stalno se sve vrti oko istih treninga tako da ne moras da ce mucis da razmisljas
Last edited by Cone 94 at 1/12/2013 5:32:33 AM