A co ma piernik do wiatraka? U Ciebie też Presibys gra na SFie a zapewniam Cię, że dużo gorzej nadaje się na tą pozycję od Redy. Czy to świadczy o tym, że Ci Twoi multiskillowi obwodowi się do niczego nie nadają?;-))
To że nie masz żadnego porównania na obwodzie dla Krzystali czy Starego.
I porównujesz ich z gołymi obecnymi wynalazkami. A znakiem tego jest to, że Warchałowski swojego porównania dorobił się w osobie Redy. To tylko znaki zastoju w interesie i braku konkurencji ;)
Mhm...może tak...a może dlatego, że skład klubowy składa się z 8-9 graczy, których nie zmienia się co poniedziałek wg rzutu kostką spośród kilkudziesięciu do powołania? ;)
Sam możesz to policzyć. Nie muszę nic kolorować.
A tak jakoś przyzwyczaiłem się do wcześniejszych ubarwień i podsuwam nowe formy ;)
Mieli być i trenować. Większość trenuje.
I to jest właśnie taki typowy strzał w stylu: "coś powiem, i tak nikt nie sprawdzi, a będzie wyglądało efektownie" :)
Pisząc większość, znalazłeś właśnie to pół reprezentacji u mnie w składzie ;)
Twierdzisz, że nie potrzebujesz reprezentantów?;-) To oni potrzebują Ciebie?;-)
Proste rzecz w prostych wnioskach. Można? Można :)
Narzekasz na narodowe podniecenie, a jednak temu podnieceniu uległeś i go wziąłeś;-)
Tak, z pewnością kupiłem go, bo zyskał dobrą opinię na forum ;)
Narodowe podniecenie objawiające się tym, że po zakupie mogłem przeczytać sobie posty w duchu "Ojej, co to będzie? Jak to teraz trening będzie przebiegał? Czy to już ten zapowiadany koniec świata?"
Nieistotne, że wcześniej był na TL 15 razy, stał w tym czasie treningowo praktycznie w miejscu i 15 razy w sumie to nikogo nie obchodziło. Jeśli takie przypadki wzbudzają tyle emocji na forum, to tylko kolejny znak, że zastój w biznesie jak uj. Nawet bez znajomości skilli, mogę wnioskować co się dzieje w bazie jakbym ją sam miał przed oczami ;)
Dla takich chwil warto było jednak kupić :)