Po co Ryśkowi trzech kadrowiczów?:) Ile on chciałby zarabiać na gadżetach?
Mało mu wpływów od Banana?;)
U Ryśka 3 kadrowiczów odpada , jak będę miał 2 to będzie ekstra . 3 odpada dlatego że Safina mało realne abym trenił w tym gdzie treny są najtrudniejsze tzn OD i PS , z wielu względów ale głównie dlatego że wiek i potencjał już jest na wyczerpaniu , jeszcze mażą mi sie 2 skoki i bedzie miał SS 111 i to mnie zadowoli , a taki grajek raczej się do repry nie załapie . Ludera trenuje cały czas jeżeli mam tylko taką możliwość , ale nieukrywam że czasami zdarza mi sie mu odpuścić w tym sezonie chyba było to chyba tylko jeden trening. Podobnie jak u Safina OD odpuściłem bo w tym wieku uwazam ze nie ma to już sensu . No i pozostaje 3 zawodnik Krzystala tu on dla nie jest numer jeden i pod niego ustawiam wszystkie treny , licze ze kiedyś w kadrze zagra ale to tez może być cięzkie bo jest troche specyficznie rozłożony .
Szybciej niż ja bede miał 2 graczy w kadrze to Szefcio bedzie miał 3 , więc nie do mnie były skierowane te słowa Kinga o potencjalnych 3 grajkach w NT ;-)
No i temat gadżetów tak przy okazji może wyjaśnię tylko że Szefcio tu bije mnie co tydzień o dobre 5o tysi ;-) więc generalnie cienias jestem :)) ale postaram się Szefciowi nie odpuścić żeby nie miał za łatwo na tym naszym ligowym podwórku :))