BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
From: akis07

This Post:
00
190683.200 in reply to 190683.199
Date: 8/27/2011 4:32:49 PM
Overall Posts Rated:
1111
ρε για πλακα το ειπα δεν σε ζητησα το λογο !!

γιαννη το ειδα σημερα το πρωι δεν γινεται να πεσε

This Post:
00
190683.201 in reply to 190683.200
Date: 8/27/2011 5:23:57 PM
Overall Posts Rated:
150150
το κοιταξες πριν τον αγωνα;;
εγω ρωτησα τον gm και μου το ειπε...αν ηταν ετσι ο ενθουσιασμος γιατι δεν φτανει ποτε στο 20;;τελος παντων δεν ειμαι και ο ειδικος σε αυτο το θεμα, αν θες ψαξε το και εσυ...

This Post:
00
190683.202 in reply to 190683.201
Date: 8/27/2011 5:50:53 PM
Overall Posts Rated:
150150
καλα βολευτηκε ο Zarif στη 2η θεση τον σκορερς...τρεμε Chonto!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ:προφανως δυσαρεστημενος ο ασσος της ομαδας Παντοκρατορας Gabrijel Kaštropil ο οποιος δεν επιλεχθηκε απο τον προπονητη για το χθεσινο παιχνιδι...ο παραπανω παιχτης απεφυγε τις δηλωσεις και φημες λενε οτι οι σχεσεις του με τον Προεδρο δεν ειναι και οι καλυτερες...ο Προεδρος δηλωνει:"δεν υπαρχει τετοιο θεμα, ο εν λογω παιχτης ειναι επαγγελματιας και θα συμμετασχει κανονικα στις προπονησεις καθως η ομαδα θα χρειαστει τις υπηρεσιες του για τον σημαντικο αγωνα της Τριτης.Δεν εχω να δηλωσω κατι παραπανω"

Ο συμπαικτης του Yalçin Zarif δεν μπορεσε να συγκρατησει την δυσαρεσκεια του ως γνησιος Τουρκος και δηλωσε:"ο Προεδρος με απογοητευσε σημερα αφου δεν μας επετρεψε να αγωνιστουμε ως διδυμο.Εβαλε στην περιφερεια ενα ματσο μπουνταλαδες και ετσι η ομαδα εχασε απο κατι ρεμαλια.Εγω, αν και ειμαι κατα βαση αμυντικος παιχτης αναγκαζομαι να σκοραρω ακατασχετα για να καλυψω την τρυπα που ανοιγουν οι συμπαιχτες μου...ο Προεδρος αναγνωρισε το λαθος του και μας κερασε ενα ταψι μπακλαβα(οχι τοσο καλο σαν της μανας μου αλλα τι να γινει) και ετοιμαζει φουλ ροστερ για την Τριτη..μπραβο και στον μικρο Γαρυφαλλο για την καλη εμφανηση αποψε..οσο για τους ποντους που σκοραρω, εγω κοιταω πρωτα το καλο της ομαδας και κυριως επικεντρονωμαστε στην αμυνα...οπως γνωριζετε ολοι:οι επιθεσεις κερδιζουν τα παιχνιδια και οι αμυνες τα πρωταθληματα.."

Τελος, δηλωσεις εκανε και ο νεος αστερας Garifallos Agapisiaris:"χασαμε το παιχνιδι σημερα αλλα θα συνεχισουμε δυναμικα στη συνεχεια.Εγω ειμαι ακομα μικρος και δεν παιζω βασικος αλλα ο προπονητης μου μου λεει οτι πρεπει να συνεχισω τη σκληρη δουλεια μηπως και καταφερω να μπω στην εθνικη καποια μερα.Χαιρομαι που μου δινονται ευκαιριες να παιζω και στα επισημα παιχνιδια και δεν περιοριζομαι στο 48λεπτο των φιλικων.Θα συνεχισω την προπονηση για να κερδισω την συμμετοχη μου και σε αλλα παιχνιδια στο μελλον."

αυτα τα ολιγα γραφτηκαν στον τυπο για την ομαδα μας..

This Post:
00
190683.203 in reply to 190683.202
Date: 8/27/2011 7:20:05 PM
Overall Posts Rated:
10001000
μεγαλη νικη η χθεσινη!εστω και προσωρινα πιασαμε 5η θεση και αν μη τι αλλο εχουμε αρχισει να γινομαστε υπολογισιμοι!
η αληθεια ειναι οτι καρδιοχτηπησαμε εξ'αιτιας στην αστοχια απο την γραμμη της φιλανθρωπιας(11/23) εχοντας στο τελος 1/8!!!αλλα τελος καλο ολα καλα!

ο σιδηροπουλος και παλι εκανε τα δικα του.ωστοσο τις εντυπωσεις κερδισε και ο κουλοχερης για την αμυνα πανω στον χοντο,τον πρωτο σκορερ της λιγκας.μπορει να μην τον σταματησε βεβαια,αλλα τον αναγκασε να τελεισει τον αγωνα με ασχημα ποσοστα...

το κακο ομως ειναι οτι μπλε ομιλος κατατροπωσε τον κοκκινο και ετσι δεν πηραμε το απολυτο αβανταζ απο αυτη τη νικη.μεχρι και τα ρεμαλια νικησαν....τουλαχιστον ο ανατολια εκανε το καθηκον του απεναντι στον σπαρτακο και τον αγχσε πλεον για το υπολοιπο της σεζον,αφου κινδυνευει πια ο περσινος φιναλιστ να μεινει εκτος πλεϊ οφ!!!οσο για τον ιδιο τον ανατολια,αρχιζει να στελνει μηνυματα ανοδου και οποιος τα ακουει εχει καλως...επομενος αντιπαλος του ειμαστε εμεις!!!ας ελπισουμε να μην φαμε καμια 50αρα στο κεφαλι....

ο προεδρος δυστυχως θα λειψει για καμια βδομαδουλα.ας ελπισουμε στην επιστροφη να μοιρασει πριμ για την προκριση στην επομενη φαση του κυπελλου....

This Post:
00
190683.204 in reply to 190683.203
Date: 8/27/2011 9:03:25 PM
Overall Posts Rated:
335335
ας ριξουμε ενα βλεφαρο σε ολα τα παιχνιδια..{παντα οι αγωνες μπλε-κοκκινοι μ αρεσουν πολυ..αλλα πιο πολυ μ αρεσει το 3ο μερος του πρωταθληματος}

PLAGIARI FORCE εν. 21 Nations Army 93 - 103
Πραγματικα οι νασιονς με εκπληζουν θετικα..κανει πολυ καλη χρηση του ροστερ της και μια καλη απομονωση δυσκολα μπορει να την αντιμετωπισει κανεις..βεβαια τα στατιστικα ειναι πανω κατω ιδια αλλα απο οσο εβλεπα οι 21 ηταν συνεχεια μπροστα στο παιχνιδι..μικρο το κακο για πλαγιαρι γιατι ξερουμε τα αποτελεσματα των αλλων αγωνων..

PANTOKRATORAS εν. Remal Madrid 116 - 131
Και το μεγαλο ? ....η επιλογη του γιαννη να μεινει ο καστροπιλ εκτος αποστολης αναστατωσε ολο το νησι οπου και εγιναν επισοδεια απο οσο εμαθα..αλλα και απο την αλλη μηπως βλεπουμε την επιστροφη για τα ρεμαλια??τελευταια συνδεση ειχε χθες..αντε να δουμε τον Μασαλ σε μεγαλες στιγμες..παντως αν το ρεμαλο επεστρεψε το θελουμε στην παρεα μας..

green fighters εν. ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ 25 - 0
ολοι ξεραμε για αυτο το παιχνιδι..το θεμα ειναι αλλο..μην γινει καμια μ@κ@κι@ και επιστρεψουν και οι μαχητες :O

Anatolia Polikastou εν. ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ 80 - 66
ενταξει δεν υπαρχει θεμα με τον Ακη..το παιχνιδι τελειωσε οταν ειδα εκτος τον ελληνα σταρ..αν και ο μικρος που μπηκε στην θεση του ανταποκριθηκε..ειδαμε ενα παιχνιδι με πολλα φαουλ και με χαλημο σκορ..ετσι οπως μου αρεσουν..αν ο σπαρτακος ειχε κανονικη διαθεση θα ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι της χρονιας..

Red Legionaries εν. Emmanouil Papas 68 - 74
απο μεριας παπα ..εκανε το καθηκον του και πηρε την νικη..απο μεριας του ρεντ που αν ηταν στρουμφακι θα ηταν ο μελενιος..θα δουμε το φουλ ροστερ τι εχει να πει!!

mavros likos εν. Nerds Volos 79 - 105
ο Βολος εχει διξει πολυ καλα στοιχεια..απο την αλλη ισως η πιο ιστορικη ομαδα του ομιλου μας υπαρχει περιπτωση να πεσει στα μικρα σαλονια..

Kalamata B.C εν. fay_stelaios 94 - 96
το ντερμπι της αγωνιστικης οπως φανηκε..ενα μεγαλο μπραβο στα παληκαρια του στελαιου..ενα μεγαλο μπραβο στο κουλοχερη οχι γτ κρατησε τον χοντο αλλα γτ επιθετικα δεν δοκιμασε..και στον σιδηροπουλο γτ απλα ηξερε οτι επρεπε να σκοραρει και αυτο εκανε..αρκετα διαβασμενος ο στελαιος..δεν τον περιμενα τοσο καλο αξιζε το παιχνιδι..

JK69ER εν. 3bobakia_mikra 97 - 106
εμενα πραγματικα μου αρεσε η ενεργεια το jk γτ πηγε με καποιον τροπο να κλεψει το παιχνιδι..αλλα ειπαμε η 5αδα απο τα μπομπακια δεν σηκωνει πολλα πολλα..και αυτην την στιγμη ειναι πρωτος των πρωτων!!

This Post:
11
190683.205 in reply to 190683.204
Date: 8/28/2011 7:01:45 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλημερα παιδες,

κατ'αρχάς πολυ μου αρεσει πανο το γεγονος οτι γραφεις και κανεις και αναλυσεις,ακομα βεβαια δεν ξερω ουτε το παιχνιδι ουτε κι εσας πολυ καλα,οποτε θε μεινω για λιγο στο παιχνιδι.
αυτη την εβδομαδα εχω 3 παιχνιδια που πιστευω οτι θα μπορουσα να διεκδικησω υπο προυποθεσεις καθε ενα απο αυτα ξεχωριστα,αλλα οχι και τα τρια!και εννοω οτι σε αυτη τη φαση που βρισκομαστε εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ να μην χανω προπονησεις και να διατηρω αγωνιστικη κατασταση.το κυπελλο με ενδιαφερει απο την πρωτη μερα.και οσο παραμενω πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικος.καλο ηθικο,καλο διαβασμα αντιπαλου και καλες αγ.καταστασεις ισως να μου ξαναδωσουν νικη μελλοντικα παεναντι σε καλυτερο αντιπαλο οπως εγινε πριν απο 2 εβδομαδες.
αρα λοιπον ενω ειναι ξεκαθαρο οτι μπορω να κερδισω την πεμπτη,επρεπε να διαλεξω ενα παιχνιδι να χτυπησω αναμεσα στο χθεσινο με την καλαματα και στο μεταξυ μας την τριτη.διαλεξα το χθεσινο και δικαιωθηκα τελικα.για να μην παρεηξγηθω,εννοειτε οτι με εχεις οτι ωρα θελεις.απλα σκεφτομουνα οτι ισως με εμενα εκανες rotation και ισως εκει να ειχα ελπιδες.
διαλεξα την καλαματα για τους εξης λογους.
1)θα μπορουσα να το δω το παιχνιδι,οποτε και να διασκεδασω.την τριτη ισως να μην μπορω.
2)η καλαματα ειναι ομαδα που ισως βρω στο δρομο μου στα πλεϊ αουτ
3)πιστευα οντως οτι ειχα ελπιδες και ας επαιζε κομπλε

που βασιστηκα ομως για να κερδισω?

η καλαματα ειναι πολυ δυνατη για τα δοντια μου.ομως ειναι προβλεψιμη 100%!!!διαθετει μια στανταρ παρα πολυ δυνατη επιθετικα 5αδα(με εξαιρεση το σεντερ της) που ξερεις οτι θα τρεξει.αλλα ειναι φανερο ποιοι παικτες της δεν ειναι πολυ δυνατοι αμυντικοι.και εκει χτυπησα κι εγω.σκοπος μου ηταν να χτυπησω επιθετικα στο 1 και στο 3 και στο 4 και να εχω συγρχονως και καλες αμυνες πανω σε ολους απο το 1 μεχρι και το 4.τελικα ο σιδηροπουλος και ο ντοναντο εκαναν παπαδες μπροστα(σκοραραν τα 2/3 των ποντων μου!) και ετσι εφτασα στη νικη.αν ημουν πιο ευστοχος στις βολες,θα ειχα κερδισει ευκολοτερα μαλιστα.το θεμα με τις βολες ειναι οτι δεν προβλεπετα ιβελτιωση φετος,και ισως κοστισει αυτο μελλοντικα...

τωρα την τριτη ελπιζω να μην πεσει μεγαλη φαπα απο τοβ φιλο πανο.και την πεμπτη περιμενω προκριση με μικρο κοστος.

γενικα για το πρωταθλημα ερχεται τσουναμι τωρα.παιζω με τις 4 καλυτερες κοκκινες ομαδες που μαλλον σημαινει 0/4!!!!θα δειξει ομως.σιγουρα θα πρεπει καποια μτσακια να τα παλεψω και ελπιζω τουλαχιστον να χασω δυσκολα τα 2 απο αυτα.

ετουτα παιδες...

This Post:
00
190683.206 in reply to 190683.205
Date: 8/28/2011 8:01:44 AM
Overall Posts Rated:
150150
πολυ ωραια η αναλυση σου και επισης το στησημο που εκανες στον προηγουμενο αγωνα..ομως εδω θελω να σε διορθωσω σε κατι...στους επομενους 4 αγωνες παιζεις με τις 4 πρωτες(οπως ειναι τωρα) και οχι αναγκαστικα με τις 4 καλυτερες ομαδες..δεν το λεω για την δικια μου ομαδα αλλα δες το ετσι..ο Τακης αν σε κερδιζε χθες θα ηταν στην τετραδα..τι θα αλλαζε και θα εκανε καλυτερη ομαδα την Καλαματα απο τον JK που θα ηταν εκτος τετραδας;αν ο σπαρτακος επαιζε δυνατη μπορει ο Πανος να ειχε χασει ή εγω να ειχα κερδισει..πολλα γινονται και σε εναν ομιλο οπως ο δικος μας που ολες οι ομαδες ειναι στο ιδιο επιπεδο δεν μπορεις να ξεχωριζεις ετσι.Δεν το λεω με εχθρικη διαθεση, το λεω φιλικα..κατα την αποψη μου απο τις πρωτες 5 ομαδες του κοκκινου ομιλου δεν υπαρχει καποια που δεν μπορω να νικησω και επισης δεν υπαρχει καποια που να μην μπορει να με νικησει...
θα συμφωνησω με τον Πανο οτι το τριτο μερος των αγωνων εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον και ακομα μου αρεσει γιατι τοτε παιρνω τα πανω μου:D(5-7 την προηγουμενη σεζον, 5-7 πριν απο 2 σεζον)
βεβαια τα πραγματα αυτη τη σεζον ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικα αφου εχουμε πολλες καλες ομαδες...

This Post:
00
190683.207 in reply to 190683.206
Date: 8/28/2011 8:09:47 AM
Overall Posts Rated:
335335
στελαια δωρο μια μπαλα απο μενα..μ αρεσει να κανω αλανυση..το ιδιο εκανε και το ρεμαλι οταν ηταν ενεργος..για αυτο λεω ειναι καλο αν αρχισει παλι..οντως ησουν παρα πολυ διαβασμενος με τον Τακη και κερδισες το παιχνιδι και μπραβο σου απεναντι στον Χοντο ετσι??{οσο και αν μου ειναι πελατες οι Καλαματιανοι :P δεν μπορω να μην πω για την αξια του Χοντο}
για το μεταξυ μας παιχνιδι εχω κανω και εγω ροτεισον..ομως αρκετα ανταγωνιστικο γιατι με ενδιαφερει να μην παρω την κατω βολτα στο πρωταθλημα οσο ειμαι στο κυπελλο..ετσι και αλλιως την επομενη εβδομαδα εχω τα τρικαλα και ειμαι τζετ..
οντως ομως κανεις λαθος με αυτο που ειπες με τις 4 ομαδες..εγω θεωρω καλυτερο ροστερ του παντοκρατορα απο του ρεντ και το λεω ξεκαθαρα..και το λεω αυτο γτ ειναι αλλο να εχεις ακριβους παικτες και αλλο να εχει ολοκληρωμενο ροστερ..πιο ευκολα μπορει να χτυπησει ενα παιχνιδι ο γιαννης αφου εχει ολο των ειδων παικτρωνια..αυτα γραφω τωρα γτ βιαζομαι για φαι..θα τα ξανα πουμε ομως!!

This Post:
00
190683.208 in reply to 190683.207
Date: 8/28/2011 8:16:42 AM
Overall Posts Rated:
150150
ο γιαννης αφου εχει ολο των ειδων παικτρωνια

εγω στο λεω απο τωρα οτι δεν στο δινω το επομενο μεταξυ μας παιχνιδι και ασε το γλυψιμο:P

Υ.Γ.αφου εχω παιχτρωνια θα χασεις και εσυ:)

This Post:
00
190683.209 in reply to 190683.208
Date: 8/28/2011 8:38:09 AM
Overall Posts Rated:
335335
aν συνεχισεις ετσι και εισαι ετοιμος να σε περασει ακομα και ο τακης..ε μαλλον εγω θα κανω πισω και θα στο δωσω το παιχνιδι μηπως και μεινεις μια παραπανω σεζον στην κατηγορια μας :P

From: pazinok

This Post:
11
190683.210 in reply to 190683.209
Date: 8/28/2011 8:55:33 AM
Overall Posts Rated:
335335
kai as giortasoume gt exoume ena apo ta pio energa foroum tis elladas kai as milane panw katw 2-3 :P

http://www.youtube.com/watch?v=jRx5PrAlUdY

gianni orikisou oti autoi oi 3 den einai o Gabrijel Kaštropil , Yalçin Zarif k Augusto Scarpa ..

Advertisement