καλημερα παιδες,
κατ'αρχάς πολυ μου αρεσει πανο το γεγονος οτι γραφεις και κανεις και αναλυσεις,ακομα βεβαια δεν ξερω ουτε το παιχνιδι ουτε κι εσας πολυ καλα,οποτε θε μεινω για λιγο στο παιχνιδι.
αυτη την εβδομαδα εχω 3 παιχνιδια που πιστευω οτι θα μπορουσα να διεκδικησω υπο προυποθεσεις καθε ενα απο αυτα ξεχωριστα,αλλα οχι και τα τρια!και εννοω οτι σε αυτη τη φαση που βρισκομαστε εμενα με ενδιαφερει παρα πολυ να μην χανω προπονησεις και να διατηρω αγωνιστικη κατασταση.το κυπελλο με ενδιαφερει απο την πρωτη μερα.και οσο παραμενω πρεπει να ειμαι πολυ προσεκτικος.καλο ηθικο,καλο διαβασμα αντιπαλου και καλες αγ.καταστασεις ισως να μου ξαναδωσουν νικη μελλοντικα παεναντι σε καλυτερο αντιπαλο οπως εγινε πριν απο 2 εβδομαδες.
αρα λοιπον ενω ειναι ξεκαθαρο οτι μπορω να κερδισω την πεμπτη,επρεπε να διαλεξω ενα παιχνιδι να χτυπησω αναμεσα στο χθεσινο με την καλαματα και στο μεταξυ μας την τριτη.διαλεξα το χθεσινο και δικαιωθηκα τελικα.για να μην παρεηξγηθω,εννοειτε οτι με εχεις οτι ωρα θελεις.απλα σκεφτομουνα οτι ισως με εμενα εκανες rotation και ισως εκει να ειχα ελπιδες.
διαλεξα την καλαματα για τους εξης λογους.
1)θα μπορουσα να το δω το παιχνιδι,οποτε και να διασκεδασω.την τριτη ισως να μην μπορω.
2)η καλαματα ειναι ομαδα που ισως βρω στο δρομο μου στα πλεϊ αουτ
3)πιστευα οντως οτι ειχα ελπιδες και ας επαιζε κομπλε
που βασιστηκα ομως για να κερδισω?
η καλαματα ειναι πολυ δυνατη για τα δοντια μου.ομως ειναι προβλεψιμη 100%!!!διαθετει μια στανταρ παρα πολυ δυνατη επιθετικα 5αδα(με εξαιρεση το σεντερ της) που ξερεις οτι θα τρεξει.αλλα ειναι φανερο ποιοι παικτες της δεν ειναι πολυ δυνατοι αμυντικοι.και εκει χτυπησα κι εγω.σκοπος μου ηταν να χτυπησω επιθετικα στο 1 και στο 3 και στο 4 και να εχω συγρχονως και καλες αμυνες πανω σε ολους απο το 1 μεχρι και το 4.τελικα ο σιδηροπουλος και ο ντοναντο εκαναν παπαδες μπροστα(σκοραραν τα 2/3 των ποντων μου!) και ετσι εφτασα στη νικη.αν ημουν πιο ευστοχος στις βολες,θα ειχα κερδισει ευκολοτερα μαλιστα.το θεμα με τις βολες ειναι οτι δεν προβλεπετα ιβελτιωση φετος,και ισως κοστισει αυτο μελλοντικα...
τωρα την τριτη ελπιζω να μην πεσει μεγαλη φαπα απο τοβ φιλο πανο.και την πεμπτη περιμενω προκριση με μικρο κοστος.
γενικα για το πρωταθλημα ερχεται τσουναμι τωρα.παιζω με τις 4 καλυτερες κοκκινες ομαδες που μαλλον σημαινει 0/4!!!!θα δειξει ομως.σιγουρα θα πρεπει καποια μτσακια να τα παλεψω και ελπιζω τουλαχιστον να χασω δυσκολα τα 2 απο αυτα.
ετουτα παιδες...