Meni je problem sto sam u ovakve igrice uso preko Charazaya sto je bila jedina igrica ovog tipa
( bar po meni ) koja nije bila savrsena ali je bila blizu toga. Svaka sledeca koju sam igrao , ne
moze ni da se poredi...Ova mi je ok , da nije ok ne bih igrao , ali ima i puno stvari koje mi se ne
svidjaju. Eto npr to za ekonomiju sto si naveo. Ne znam zasto svaka ovakva igrica gura sistem
prezivljavanja ? Pa valjda nam dosta sto u zivotu secemo usi i krpimo dupe , valjda u igrici moze
da se nesto zaradi :D Ja sam doduse napravio zajeb sto sam ispao iz kupa i to je 50 k nedeljno manje
ali svakako , vise od pola lige ima jace plate od mene i ja sam bio na 1k plus nedeljno dok nisam
prosirio za 500 mesta , sad sam na fenomenalnih 20k u plusu :D Prosek lige 44 k u minus...
Tebi je arena bas bas mala nzm kako ti prezivljavas tek...Ja sam postavio to pitanje za 2 poluvremena
cak sam se i konsultovao sa prvoligasem da vidim sta ce da mi kaze. Rotacija jeste problem , fali mi 8-mi
igrac , al ko sto vec napisah gore i ovako jedva da predjem u plus , kad bih doveo jos jednog sa npr 50 k
platom , otislo bi debelo u minus. A nemam ni u kasi bas para da bi dopustio da gubim pare svake nedelje...
Izdrzljivost mi nije tolko losa , dva igraca mi imaju po 5 od toga jedan mlad igrac sto je normalno , ostali su svi
7 i vise...Cesto u ovakvim igricama ume da se desi +20 i -30 dva poluvremena sto mene izludjuje. Da
je utakmica bila klackalica i da sam izgubio to bi mi bilo ok. Ovako , to su isti igraci , isti mecapovi , isto sve
, ne kazem da se stvarnoj kosarci +20 -30 ne desava al meni je to malo previse za igricu jer je to onda random...
Na Charazayu je npr mecap bio jako bitan . ako sa svojim defanzivcem juris neku azdaju od napadaca i promasis
ga pa cuva nekog ko nece uzeti 3 suta za utakmicu , a ovamo se njegov azdaja napadac roka sa tvojim napadacem
od koga je mnogo bolji i dobije duel npr 40-20 u poenima , ti si ga najebo. Nema tu vodim 20 pa gubim 30 , ili si
pogodio kako treba i namestio dobro taktiku ili nisi...Ti u stvarnoj kosarci imas milion faktora , ovog sto treba da ubaci
30 poena prevarila devojka i coveku mozak na drugu stranu ne razmislja o utakmici pa promasi sve zivo :D Ovo je ipak
igrica gde imas engine i gde se gledaju i uporedjuju brojke. Da ovaj moj Nasser ubaci preko 20 na poluvremenu i sutira
tipa 9-12 a onda u drugom poluvremenu protiv istog cuvara zavrsi utakmicu 13-30 meni nema smisla...
Hvala na odgovoru , pomaze sve , ja ovo igram sad skoro godinu dana ako se ne varam ali idalje bas dosta toga ne
kapiram tako da nova saznanja i informacije uvek dobro dodju ! Aj srecno u nastavku sezone , a u utorak ce biti neka
kisa , klizavo ce biti , tako da kazi igracima da ne sile mnogo...samo Opusteno ! :D