BuzzerBeater Forums

Srbija - II.2 > Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Sezona 69 - Cista Perverzija ! :D

Set priority
Show messages by
This Post:
11
328179.20 in reply to 328179.19
Date: 7/22/2025 9:25:00 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
540540
Second Team:
Mad Mamba Academy
Pazi ti njega, rival sam mu, danas igra protiv mene i hoće da mu odajem dugo sticane tajne, a da ne plati gajbu piva

Protiv Atlasa si igrao "obrnuto" strpljivo, a sa Kostom igru na centra. Igra na centra se fokusira na napad pod košem i njegovog centra si tako i napadao, a strpljivo je balansiran napad gde je tvoj Abdel Naser (ili pošto si grobar da kažem Naser Điga) strpljivo izvlačio centra i koristio njegovu slabiju spoljnu odbranu da puca za tri.

No guts, no glory!
This Post:
00
328179.21 in reply to 328179.20
Date: 7/22/2025 2:06:46 PM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
1818
Ok , ja izgleda ovde ne da slabo razumem , nego ne razumem apsolutno nista !
Pa evo da postavim opet par pitanja , ujedno i analiziram utakmicu...

Prvo cestitke Cveticima ali ja ovde nista ne razumem. Dakle , desavanja idu ovako...
Ja dominiram prvo poluvreme , ubacujem 36 u prvoj cetvrtini , vodim 22 na poluvremenu...
Meni taktika radi vrhunski , zamisljeno da igram preko bekova , trenirac ubacuje 18
poena na poluvreme ! Naser sutira 7-10 itd itd itd...

I onda se desava slicna stvar kao protiv Mitrovice s tim sto sam u tom mecu konstantno gubio
pa je evidentno da sam nesto debelo zasrao...Danas vodim 22 na poluvremenu i onda od igraca
koji su igrali kao da su Jordan u prvom poluvremenu , niko kos ne moze da ubaci u drugom
i dajem 38 poena za celo drugo poluvreme ? Ovi kod Cvetica sto nisu mogli bazen
da pogode prvo poluvreme sad postaju Jordani ? Prvo poluvreme primam 37 poena , drugo 65
od cega 40 u poslednjoj cetvrtini ?! Nasser koji je bio 7-10 zavrsava utakmicu 13-30 ? Pritom
kad je trebalo da pogodi nesto promasio je isto kao protiv Mitrovice jedno 10 suteva za redom i
onda kad je vec sve bilo reseno tj bila penal zavrsnica pogadja 3 trojke za redom ?

Pitanja :

1. Jel ovo sve normalno ? Mozda ja samo tripujem da je ovo malo previse...
2. Jel i ovaj poraz da pripisem sebi kao protiv Mitrovice , ili ? Ispada da je
jedno poluvreme taktika bila odlicna drugo poluvreme skroz pogresna...
3. Kad sam imao 6 igraca kontao sam da se umore i da je to problem , sad ih imam 7.
Jel idalje to problem ? Fali jos jedan ? Mislim sigurno je lakse igrati sa 8 igraca nego sa 7
al ako pogledamo minute Guda je igrao 44 sto bi svakako bio slucaj zbog treninga. Osim
njega jedini Nasser preko 40 minuta. Izdrzljivost mi nije problem u timu , dakle...
4. Cemu ovakav razvoj dogadjaja u drugom poluvremenu ?

Izvinjavam se sto pisem ovolko duge postove al stv ne kapiram...
Izgleda da je Hofmanski u pravu , previse tupim mozak , trebam i ja
dza bu i udri i tjt...

This Post:
00
328179.22 in reply to 328179.15
Date: 7/27/2025 6:53:27 AM
Purple Rams
II.2
Overall Posts Rated:
33
hahah jbg...ali zato je iza tebe decenija ipo iskustva

This Post:
00
328179.23 in reply to 328179.19
Date: 7/27/2025 7:11:33 AM
Purple Rams
II.2
Overall Posts Rated:
33
O cirkusu na forumu mogu i ja da potvrdim, igrao sam Buha Bomberse, pa ono..ima decenija :) A i tada sam bio mator :)
Elem, druzenje, pivo u BG smose cesto nalazili...sve dok se nije desio onaj incident kada nas je onaj genije prijavio adminima.
Repka nam je bila top 5, do tada..
Ali to su neke druge teme, sto bi rekao moj drugar dugogocisnji CEO 4s u EVE online - kakav si u gamingu, takav si i privatno... i to je negde to.

Sto se ove sezone tice - potpuno je suluda. Prvo potpuno mi je nejasno kako od 4 druge lige i ukupno 8 konferencija, u ovu moju nesrecnu upadnu dvabivsa prvoligasa?
Imam neuporedivo bolji tim nego prosle godine, ali i neuporedivo vece sanse da ispadnem :)))
Takodje primetio sam i da je prosek zarade Lige - 44k - sto je dosta katastrofalno. Ja sa ovako malom arenom nemam sta da trazim :)
I jos nesto, onomad kad smo igrali,bilo je dosta price o taktici i cisto da odgovorim, neko je postavio pitanje - kako je odigrao prvo poluvreme super a onda ga u 3 i 4 razguzili.
Elem 2 su faktora:
1. Na forumima je bilo objasnjenje da tim prilagodjava taktiku protivniku, i ako je u 1 igrao jako lose, to popravi u 2/ Tako kaze Algoritam
i
2. (po meni mnogo vaznije) --> STAMINA I IZMENE. NEUPOREDIVU razliku tokom 2. poluvremena prave igraci sa visokom staminom, kao i dobra klupa. Algoritam kaze da zamorom igraca statovi padaju drasticno, sto se na kraju ividi iz ocena/br odigranih minuta.

Eto ako sam pomogao, to je to. A liga jbg...ceracemo se :)

Last edited by Shkobo at 7/27/2025 7:12:48 AM

This Post:
00
328179.24 in reply to 328179.23
Date: 7/27/2025 9:44:25 AM
GOLDEN HEART
II.2
Overall Posts Rated:
1818
Meni je problem sto sam u ovakve igrice uso preko Charazaya sto je bila jedina igrica ovog tipa
( bar po meni ) koja nije bila savrsena ali je bila blizu toga. Svaka sledeca koju sam igrao , ne
moze ni da se poredi...Ova mi je ok , da nije ok ne bih igrao , ali ima i puno stvari koje mi se ne
svidjaju. Eto npr to za ekonomiju sto si naveo. Ne znam zasto svaka ovakva igrica gura sistem
prezivljavanja ? Pa valjda nam dosta sto u zivotu secemo usi i krpimo dupe , valjda u igrici moze
da se nesto zaradi :D Ja sam doduse napravio zajeb sto sam ispao iz kupa i to je 50 k nedeljno manje
ali svakako , vise od pola lige ima jace plate od mene i ja sam bio na 1k plus nedeljno dok nisam
prosirio za 500 mesta , sad sam na fenomenalnih 20k u plusu :D Prosek lige 44 k u minus...

Tebi je arena bas bas mala nzm kako ti prezivljavas tek...Ja sam postavio to pitanje za 2 poluvremena
cak sam se i konsultovao sa prvoligasem da vidim sta ce da mi kaze. Rotacija jeste problem , fali mi 8-mi
igrac , al ko sto vec napisah gore i ovako jedva da predjem u plus , kad bih doveo jos jednog sa npr 50 k
platom , otislo bi debelo u minus. A nemam ni u kasi bas para da bi dopustio da gubim pare svake nedelje...
Izdrzljivost mi nije tolko losa , dva igraca mi imaju po 5 od toga jedan mlad igrac sto je normalno , ostali su svi
7 i vise...Cesto u ovakvim igricama ume da se desi +20 i -30 dva poluvremena sto mene izludjuje. Da
je utakmica bila klackalica i da sam izgubio to bi mi bilo ok. Ovako , to su isti igraci , isti mecapovi , isto sve
, ne kazem da se stvarnoj kosarci +20 -30 ne desava al meni je to malo previse za igricu jer je to onda random...

Na Charazayu je npr mecap bio jako bitan . ako sa svojim defanzivcem juris neku azdaju od napadaca i promasis
ga pa cuva nekog ko nece uzeti 3 suta za utakmicu , a ovamo se njegov azdaja napadac roka sa tvojim napadacem
od koga je mnogo bolji i dobije duel npr 40-20 u poenima , ti si ga najebo. Nema tu vodim 20 pa gubim 30 , ili si
pogodio kako treba i namestio dobro taktiku ili nisi...Ti u stvarnoj kosarci imas milion faktora , ovog sto treba da ubaci
30 poena prevarila devojka i coveku mozak na drugu stranu ne razmislja o utakmici pa promasi sve zivo :D Ovo je ipak
igrica gde imas engine i gde se gledaju i uporedjuju brojke. Da ovaj moj Nasser ubaci preko 20 na poluvremenu i sutira
tipa 9-12 a onda u drugom poluvremenu protiv istog cuvara zavrsi utakmicu 13-30 meni nema smisla...

Hvala na odgovoru , pomaze sve , ja ovo igram sad skoro godinu dana ako se ne varam ali idalje bas dosta toga ne
kapiram tako da nova saznanja i informacije uvek dobro dodju ! Aj srecno u nastavku sezone , a u utorak ce biti neka
kisa , klizavo ce biti , tako da kazi igracima da ne sile mnogo...samo Opusteno ! :D

This Post:
11
328179.25 in reply to 328179.24
Date: 7/27/2025 2:12:52 PM
Purple Rams
II.2
Overall Posts Rated:
33
Ceka te pakao moje dupke pune arene. Ne radi klima.

Last edited by Shkobo at 7/27/2025 2:13:08 PM