Widzę że zainteresowanie Twoimi fantazjami jest bardzo bardzo małe;) (...)
No niestety:(
Trzeba czekać na porażki, to wtedy zrobi się głośniej wokół kadry;)
Właściwie to sam się dziwie tym, co chcę napisać, ale... w dużej częście (chyba pierwszy raz:P) się z Twoimi argumentami zgadzam. Tłumacząc moje fantazje - myślałem o skillach pod motion (stąd też spore IS) i też takich, które będą pozwalały ewentualnie coś zmienić i zagrać też innymi ustawieniami - choćby patient, jeśli trafi nam się w końcu snajper. Racja jednak, że taki wybór to półśrodek - jeśli już fantazjować, to na całego:))
Co do OD - mimo wszystko ciągle uważam, że odcięcie wysokich zawodników od dobrych podań może być lekarstwem na LI i LP rywala. Stąd też po długim zastanawieniu wytyczne co do OD. Niestety ID dla niskich graczy będzie rosło bardzo wolno... nie wiem więc, czy zamiast jednego-dwóch skoków ID - z silnego do sprawnego/znaczącego, nie lepiej mieć cztery skoki głównych skillów u góry.
Widzę jednak, że docelowy rozkład, który wpisałem trzeba trochę "przebudować" - fajnie by było, gdyby faktycznie rozruszała się tu dyskusja, bo to zapewnia wybranie najlepszych rozwiązań - już nie dla mojej kadry, ale ewentualnie dla trenera, który będzie za sezon.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)