Poljaci su menjali svaki put selektora,a Ceska ima jedno te istog selektora 10 sezona, al on je osvajac bbb-a,drzavni rank 1 i svetski rank 4,vala je logicno da ga biraju iznova i iznova pogotovo ako im vodi repku dobro.Ne vidim logiku da vec pricas o vodjenju reke na min. 4 sezone,vec si rekao da ne ocekujes dobre rezultate u prve 2 sezone,a od kad sam ja krenuo da igram ovu igricu se prica kako zajednica treba da nam stasa,da dodju novi igraci...Vala proslo je nekoliko sezona i ti opet napises da jos 2 sezone treba da stasavamo kao zajednica,pa dokle cemo tako? Znaci nemas uopste poverenja u samog sebe da napravis neko iznenadjenje,pa ako ti nemas u sebe poverenja kako onda mi da imamo.Svaka tebi cast na svemu sto si uradio za nasu zajednicu i istrenirao mnogo nasih igraca i za mladu i za staru repku,ali sad ispada da si sve to radio kako bi sakupio glasove pa da zasednes u fotelju do daljnjeg.S obzirom da si sa vecinom u dobrom odnosu,imaces verovatno unapred preko 30-40 glasova,pa i da se prijavi sampion Prve Lige ili osvajac naseg Kupa (koji su svakako pokazali da su bolji menadzeri od tebe) ti bi ih opet pobedio na izboru jer imas vise "prijatelja".
Ko god da je dosao na selektorsko mesto,prvo sto kaze je da su igraci losi i time ubedjuje sve da imamo los tim,a kao sto je Golub rekao mi smo 38. a Nigerija 44. a vala bolji smo i od nekih reprezentacija ispred nas.I u odbojci smo bili na EP 6-7 favorit za titulu pa smo je uzeli,slicno vazi i za rukomet.Selektor treba valjda da bude optimista i pre svega da ima poverenja u samog sebe da ce da napravi iznenadjenje i sa ne tako dobrim timom.Ispada da je svakom selektoru potrebno 15 bombi igraca sa sekundarcima preko 9 i platom preko 300k da bi nesto uradio,a to moze i moja baba.
I jos nesto.Svi koji su istrenirali nekog igraca za repku se hvale,Trbazzi je istrenirao Grubora do tolike plate da sad ne moze niko da ga izdrzava.Kada neko istrenira igraca kao sto je npr. Tarabic e onda treba da se hvali,jer takav igrac moze da bude u prvoligaskom klubu,ne jede platu a reprezentativac je,i za to skidam kapu.