BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: Amin

To: MJ
This Post:
00
184621.20 in reply to 184621.19
Date: 5/11/2011 3:29:06 PM
Overall Posts Rated:
55
خیلی ممنون که شما دوتا هم اومدید و نظرات خودتون رو اعلام کردید.

منم راستش الان مغزم کار نمیکنه و اصلا نمیدونم که چی بگم !!
من هنوز دهنم بوی شیر میده و بهتره دیگه زیاد دخالت نکنم.

فقط برام زیاد جالب نبود وقتی به خاطر یه سری از دوستان قدیمیم برگشتم و دیدم که شرایط بینشون اینجوری شده !!

فقط امیدوارم که بعدا هیچ کدومتون افسوس این روزا رو نخورید و پیش خودتون نگید که ای وای چرا همچین حرفی زدم چرا همچین کاری کردم و این جور چیزا ! و واقعا نسبت به حرف ها و موضعتون قاطعیت داشته باشید و بدونید که کار درستیه.

From: Reza

This Post:
00
184621.21 in reply to 184621.11
Date: 5/11/2011 3:37:35 PM
Overall Posts Rated:
2424
tarafe dava man nistam amma rabti be tajrobe nadare :D man iinjur chiza halim nemishe :D daste man bood migereftam ba 2 ta dastam kherkherasho mijuiedam :))

janbeye bakht dare ? nadare !!! :D
bazi balade ? balad nist !!! :D
kasi hoselasho dare ? nadare !!! :D
aslan dare ba teame khodsh bazi mikone ? nemikone !!! :D

man mundam oon be che omidi zendast ? :D

میثاق خداییش این چه طرز حرف زدنه اخه!

توی هتریک.ای ار لحن صحبت کردنت اینجوری نبود.
هر کس برای خودش شخصیتی داره حتی اگه دشمن تو باشه.درسته که با یه سری افراد مشکل داری اما این دلیل نمیشه هر چی از دهنت در اومد بهشون بگی.

من توی انجمن هایی که بودم با هیچکس تا حالا مشکل نداشتم یا اگرم داشتم به روش نیاوردم غیر از سورنا(میشناسیش؟!).من با اینکه با اون از اساس مشکل داشتم اینجوری حرف نمیزدم که تو راجع به حالا هر کسی حرف میزنی.

درست کن این اخلاقتو:دی
همینجوری بخوای ادامه بدی مطمئنا یه روزی پیدا میشه که حرفات به دوستای نزدیکت هم بر میخوره و قید دوستی رو میزنن.

من با سیاوش خیلی دوست بودم و علنا کلی فحش بار هم میکردیم(:دی)اما سر یه شوخی یه تیکه پروند که خیلی بهم برخورد و از اون به بعد حتی یه کلمه هم باهاش حرف نزدم(با این حال هنوز که هنوزه خودش نمیدونه)ا

در هر صورت یاد بگیر با همه بتونی ارتباط برقرار کنی و بسازی.اگر هم نمیتونی با کسی بسازی یاد بگیر بهش توهین نکنی

اینو دوستانه دارم بهت میگم

This Post:
11
184621.22 in reply to 184621.8
Date: 5/11/2011 3:40:50 PM
Overall Posts Rated:
2424
na ! minimom khaste ha iina boodan !

1- mazerat khahiye oon yaroo az hameye bacheha ! belakhas sahand ! va ta'ahod be adame tekrare biehterami be sayerin !

2- pak shodan jarimeye sahand!

iina minimom chizaie bood ke bayad anjam besham ta beshe sohbate bargashtano dobare matrah kard !

میثاق بدون شوخی یه سوال برام پیش اومد.
تو این وسط چیکاره ای؟:دی

بحث بین دو تا دیگه بوده تو چرا خودتو میندازی وسط؟:دی

This Post:
00
184621.23 in reply to 184621.17
Date: 5/11/2011 3:43:52 PM
Overall Posts Rated:
3838
راجب به اینه که به دلایلی شما فروم رو ترک کردید و از اونجایی که اکثرتون دوستان قدیمی من و اعضای بسیار فعال بازی هستید نبودتون برای من خیلی ناراحت کننده و برای بازر ایران خیلی مضر هستش.

amma oon jami k too forum dore haman hadaghalesh b man mail nadadan k bgan bargard .
nemidoonam b baghie dadan ia na !!!

From: Babak
This Post:
00
184621.24 in reply to 184621.23
Date: 5/11/2011 3:50:01 PM
Overall Posts Rated:
33
از اونجایی که بحث باز داره تکرار میشه و من حالم داره بد میشه واقعا یه پست میدم ، مفصل و از اونجایی که اینجا یه تاپیک عمومیه همه میخونن حتما...مثل این نیست که یه مطلبو به سهند بگم بعد مجبور بشم به میثاقم بگم بعد یهو با محمدجوادم باید تکرار بشه...واقعا اعصاب و روان و وقتم رو میگیره و من تحملش رو ندارم...

از اونجایی که میخوام مفصل پست بدم که نیازی به توضیح نباشه یه خلاصه ی ساده از موضوعی که پیش اومد میذارم:

پوریا نظرشو گفت ، خیلیا گفتن غرض ورزی کرده ولی هرچی بود کاملا با آرامش و درست حرفش رو زد ، سهند اومد کاملا تند جوابش رو داد و غیر منطقی ، اینجا یه اشتباه از طرف من رخ داد ، باید همون موقع پست سهند رو پاک میکردم چون داشت تشنج ایجاد میکرد اما به دلیل احترامی که برای سهند و سن بالاش داشتم این کار رو نکردم و خیلی دوستانه تو تاپیک گفتم چرا تند جواب میدی؟
بعد پوریا واکنشی نشون نداد و فقط پرسید با من که نبودی؟ من نظرمو گفتم حق نداری بهم توهین کنی ، این مضمون حرف پوریا بود ، بعد سهند اومد و الفاظ ناشایستی به کار برد از جمله عقده ای که هرکسی میدونه توهینه ، حرفهای تندش هم کاملا تحریک ککنده بود گرچه کم هوش و دارای ذهن مریض توهین نیست ولی کاملا تحریک کننده و متشنج کننده است

در جواب این حرفهای توهین آمیز پوریا حرف زشتی زد خطاب به سهند

خوب حالا چطور برخورد شد از طرف من؟ چون شروع کننده ی دعوا سهند بود و توهین کرد به پوریا جریمه شد و با توجه به سابقه ی خوبی که ازش سراغ داشتیم به جریمه بسنده کردم یه پیغام دوستانه هم بهش دادم و گفتم که توهین کردی و ازت انتظار نداشتم

این از جریمه ی سهند

اما چون پوریا دعوا رو شروع نکرده بود و تا جای ممکن آرامشش رو حفظ کرد و در نهایت جواب توهینهای سهند رو داد جریمه ش 2 امتیاز شد ، این دو امتیاز هم فقط و فقط به خاطر لفظ زشتش در جواب توهینهای سهند بوده

یعنی اگر پوریا از الفاظ ناشایست استفاده نمیکرد قطعا فقط سهند جریمه میشد

اما گفتم اشکال کار من این بود همون اول پست تحریک کننده ی سهند رو پاک نکردم اشتباهمم قبول دارم ولی شک ندارم که سعیم رو در اجرای عدالت کردم

این از قضیه ی بسیار ساده و پیش پا افتاده ی دعوا و جرائمش

---------------------------------

حالا مسائلی که بعدش پیش اومد:

سهند اومد و خداحافظی کرد ، چون سیستم مدیریتی رو عادلانه نمیدونست ، من با این تفکرش کاری نمیتونم بکنم ، فقط میذارم پای اینکه انجمن ها و دعواهاشون رو ندیده ، چون واقعا به مسئله شخصی نگاه میکنه ، در جواب نامم که بهش میگم توهین کردی شروع میکنه گفتن از اینکه برا تیم ملی زحمت کشیده ، قطعا همو درک نمیکنیم ، من اصلا به بازربیتر کار ندارم ، اصلا فکر کنید من عضو بازی نیستم نمیدونم چه خبره ، اصلا این چیزا اهمیتی نداره...موضوع اینه که سهند در جواب اتهامی که بهش زده شده توهین کرده ، توهین ، توهین ، توهین! و این یعنی جریمه ، جریمه ، جریمه! معادله دو دو تا چارتاس ، و به سادگی این معادله هم هستش ، اصلا و ابدا پیچیده نیست... اینو خواهش میکنم درک کنید

علی ، فرزام و میثاق دنباله رو سهند قهر کردن از انجمن ، که من حرفی ندارم بزنم ، تصورم بر این بود که فکر میکنن من بد عملکردم و در اعتراض بهش رفتن که حقشون میدونستم ولی کاری نمیتونستم بکنم ولی با حرفهای میثاق فهمیدم قضیه چیز دیگه س... وارد حرفهای میثاق نمیشم ولی چیزی که توی این تاپیک گفت: تا پوریا نیاد عذرخواهی بکنه ما بر نمیگردیم ، اینجا دقیقا قضیه چیز دیگه س ، قضیه گرو کشیه؟ قصد میثاق اینم نباشه ظاهرش همینه... اولا پوریا یکی از اعضای انجمنه ، چه ربطی به دلیل قهر شما داره؟ دوما به من چه؟ اگر قراره رفتنتون از انجمن و دست تنها گذاشتنتون تو سخت ترین موقعیتی که من فراهمش کردم تا دور هم پیشرفت کنیم هدفش فقط و فقط این باشه که منو تحت فشار بذاره که بیام بگم آره سهند کارش درست بوده و پوریا اخراج تا بتونم 3 تا عضو فعال رو برگردونم ، این واقعا باعث میشه به من بر بخوره و اینکه متاسف بشم که من برای بازر ایران چه اهدافی داشتم و شماها به چه چیزهایی فکر میکنید

Last edited by Babak at 5/11/2011 3:55:39 PM

This Post:
00
184621.25 in reply to 184621.23
Date: 5/11/2011 3:50:14 PM
Overall Posts Rated:
33
-----------------------------

اما مسئله ی محمدجواد:

محمد جواد عجیب اصرار داره بگه قهر من در جهت ایجاد صلح و حل و فصل کردن قضیه بوده ، که این حرف بیشتر شبیه جوکه اونم جوکی با ارزش طنز پایین

اما مسئله ی دیگه ای که عنوان میکنه اینه که من اصلا قهر نکردم ، فقط دیگه پست ندادم ، این جوک یکمی ارزش طنزش بالاتر بود ولی بازم اونقدر خنده دار نبود

اما یکی از جوکای خنده دار این بود: من قهر نکردم اما بابک پستم رو گذاشت تو تاپیک خداحافظی پس بابک بیرونم کرد!

بچه ها خواهش کردن پستاشون پاک نشه اما نیاز بود که پاک بشه برای همین منتقل شدن به یه تاپیک برای بایگانی...من نیومدم چک بکنم کی از لفظ خداحافظی استفاده کرده کی نکرده ، دوستان قهر دسته جمعی کردن ، محمد جواد هم به دنبالشون مسئله سادس ولی مثکه محمدجواد دنبال دعوا میگرده که من دلیلش رو نمیفهمم...رو مسائل ساده ای دارید مانور میدید که متاسفانه خیلی هم وقت گیره چون از ریشه غلطه...
به خودش هم گفتم ، مسئله رو دو جبهه میبینه و جنگ بزرگی که درست کرده... من طرف هیچکس نیستم نه علاقه ای به دو دسته ای شدن بچه ها دارم و نه دسته ای دارم... من از جیبم پول گذاشتم دوستان هم کمک کردن تا بتونم یه محیط خوب فراهم کنم برای گفتگوی اعضای ایرانی اما شما دنبال دعوا هستید

من دارم کارمو میکنم و دنبال اینم که یه محیط دوستانه داشته باشیم ولی متاسفانه این درک نمیشه

حالا یه خلاصه ای از یه نگاه دیگه میگم:

من تو انجمن قبل زیاد فعال نبودم ، تاقبل از انتخابش به عنوان مربی تیم ملی تنها اطلاعاتم ازش این بود:

یه کاربر فعال و تازه وارد که تشنه ی اطلاعات جدیده. همین! حتا اسم تیمشم نمیدونستم ، یعنی قبلا یادم بود ولی به مرور یادم رفت ، سنشم حتا نمیدونستم
انجمن جدید رو افتتاح کردم با لطف محمدجواد ، تو انجمن هم فوق العاده فعال بود ، تو برخوردایی که داشت حدس زدم یا همسن خودمون باشه یا کوچیکتر از ما ولی برام اهمیتی نداشت و دنبالش نرفتم که سنشو بفهمم چون برای من مرام و معرفت یه نفر خیلی مهمتر از سن و سالشه ، یعنی تقریبا سن و سال هیچ اهمیتی نداره

الانم نمیدونم دقیقا چند سالشه ، فقط میدونم بعد از جریانات اتفاق افتاده بارها و بارها خودش سنش رو گوشزد کرده که بالاس ، و ده ها بار تاکید کرده که من بزرگم...به قول خودش هشت سال پیش همسن من بوده ، رو همین حساب احتمال میدم 30 سالش باشه حدودا حالا یا کمتر یا بیشتر

البته الانم برام مهم نیست بدونم چند سالشه اما یه چیزی که توی پستش و جواب پیامش اذیتم کرد اینه که به طعنه میگه بهم توهین شده ، نمیدونم کجای پیاممو خونده فکر کرده توهین کردم بهش ، شاید فکر کرده دارم با طعنه حرف میزنم ، بهش گفته بودم اگه راضی میشه بیام تو تاپیک عمومی بگم ، اما مثکه فکر کرده دارم دروغ میگم یا مثلا مسخره ش کردم اما خطاب به همگی میگم اینو یلکه روح والای محمد جواد ارضا بشه ، عین جملات پیاممو میذارم:

تو هر کاری که بکنی درسته ، توش شک نکن ، اصلا بگم غلط کردم که فکر کردم خداحافظی کردی راضی میشی؟ اعتراف کنم که کوچیکتم راضی میشی؟ راضی میشی بگم هیچی نیستم؟ راضی میشی بگم خاک پاتم؟ هیچی هم حالیم نیست...نه دنیا رو دیدم نه کشورمو نه شهرمو...شما دانای کل ، با تجربه ، بزرگ ، سن بالا ، سرور ، سالار ، فهیم...

اینا اگر توهینن که دیگه من برم سرمو بکوبم به دیوار بمیرم که تو 20 سال عمرم یه چیزای دیگه ای از دنیا فهمیدم

دلیل اینکه محمدجواد اینقدر دوست داره بگه من سنم بالاس رو نفهمیدم ولی خوب باشه قبول کردم ، سنت بالاس
دلیل اینکه محمدجواد اینقدر دوست داره بگه من دنیا دیدم رو نفهمیدم ولی خوب باشه قبول کردم ،دنیا دیدس
دلیل اینکه محمدجواد اینقدر دوست داره بگه از تو بیشتر میفهمم رو نفهمیدم ولی خوب باشه قبول کردم ، بیشتر میفهمی
دلیل اینکه محمدجواد اینقدر دوست داره بگه تو هیچی از زندگی حالیت نیست رو نفهمیدم ولی خوب باشه قبول کردم ، خیلی از چم و خمای زندگی رو میدونی
دلیل اینکه محمدجواد اینقدر دوست داره بگه تو احترام به بزرگتر رو نمیدونی چیه رو نفهمیدم ولی خوب باشه قبول کردم ، تو میدونی احترام به بزرگتر یعنی چی

و در آخر دلیل اینکه محمدجواد اینقدر مسائل رو به من گوشزد کرد برای چی بود رو نفهمیدم ولی اونقدر فهمیدم که ربطی به یه دعوای ساده ی درون انجمنی نداشت
اینقدر فهمیدم که چقدر لحنش زشت بود
اینقدر فهمیدم که بزرگی اون نیست که افراد اصرار دارن بگن اون هستن
دو صد گفته چون نیم کردار نیست

This Post:
00
184621.26 in reply to 184621.20
Date: 5/11/2011 3:50:14 PM
Overall Posts Rated:
2424
خب مثل اینکه من دیر رسیدم به بحثتون و بحث تموم شده:دی

ولی دلم نیومد یه سری حرفایی که تو دلم مونده بود رو نگم.سعی میکنم کلی حرف بزنم که بحث دیگه ادامه پیدا نکنه.

خیلی دوست داشتم شرایط فراهم میشد که همه بچه ها رو توی انجمن با هم میدیدم.مطمئنا حضور سهند و علی و میثاق و محمد جواد سطح کیفی فروم میتونست خیلی خیلی بهتر بشه اما خب انگار نمیشه.

کاری ندارم به اینکه چی شد یه عده رفتن یا اینکه کی مقصر بود چون اصلا در جریان اتفاقات نبودم و نخواستم که دنبال کنم که چی شد و چید نشد.فقط کاش میشد همه ما جنبه ها مون رو ببریم بالا و یاد بگیریم در کنار هم باشیم حتی اگه مخالف هم باشیم(مخاطب من هر دو گروهن نه یه عده خاص).خیلی از این مسائلی که الان توی فروم رخ داده رو قبلا تجربه کردم.میترسم که همون بلایی که سر انجمن هتریک.ای ار اومد و انجمنی که زمانی باعث پیشرفت هتریک ایران شد الان به یه خرابه تشبیه شده حالا همین بلا سر فروم بازر بیتر بیاد.

This Post:
00
184621.27 in reply to 184621.23
Date: 5/11/2011 3:50:24 PM
Overall Posts Rated:
33
دو بیت رو هم تو پیامم به محمد جواد انتخاب کردم اینجا هم میذارم:

نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست
کلاه داری و آیین سروری داند

هزار نکته باریکتر ز مو این جاست
نه هر که سر بتراشد قلندری داند

ببخشید پر حرفی کردم ولی دیگه خسته شدم از کشدار شدن موضوع ، این موضوع برای من تموم شده س ، یعنی به قول امین اونقدر مسخره و خنده داره مسئله که بحث راجع بهش اتلاف وقته

موفق باشید

Last edited by Babak at 5/11/2011 3:56:14 PM

This Post:
00
184621.28 in reply to 184621.23
Date: 5/11/2011 3:53:45 PM
Overall Posts Rated:
33
علی جان شما هم اول بررسی کن تموم راه های ارتباطیت رو بعد بگو کسی به من پیغامی نداده که برگرد... احتمالا به انجمن سر نزدی و پ.خ هات رو نخوندی

From: Amin

This Post:
00
184621.29 in reply to 184621.28
Date: 5/11/2011 4:25:53 PM
Overall Posts Rated:
55
متشکرم از بابک که تمام حقایق رو گفت و حداقلش من فهمیدم جریان چی بوده !!
و بازم چون بابک گفت دیگه نمیخواد قضیه کش پیدا کنه منم دیگه ادامش نمیدم.

یه احساس گناه هم میکنم چون اومدم صواب کنم کباب شدم !!

From: Misagh

To: Reza
This Post:
00
184621.30 in reply to 184621.21
Date: 5/11/2011 4:35:33 PM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
taraf miyad be yeki mige shab berim bagh moshkeli nadare ! man migam balad nist ba teame khodesh bazi kone va avizoone digarane moshkel dare ??? :D ensafeto shokr reza :D

sorena ham mishnasam :D khili ghadimiye :D

Advertisement