BuzzerBeater Forums

BB România > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
293256.2 in reply to 293256.1
Date: 4/11/2018 2:17:13 PM
hapoel shab
III.3
Overall Posts Rated:
1919
Hi, my name is shabo
Im from Israel, in the top league.
My world rank for now is 627
I want to coach your 21 national team.
I think i can make this team rank up! And would love to take your nation to the top!

If i will be choosen i would love to be contact with 1,2 of you and we will work togheter to do the best!

Hope u will vote me and give me a chance to lead your 21 national team!

I would love to know what you think

From: CMN90
This Post:
00
293256.3 in reply to 293256.2
Date: 4/11/2018 4:14:17 PM
Overall Posts Rated:
1919
Salutare ,

O sa fiu cat se poate de scurt.
Am incercat intr-o perioada scurta sa fac performanta cu nationala mica.Nu stiu in ce masura am reusit,cat de multumiti ati fost de alegerile pe care le-am facut.Cu un lot relativ slabut am avut bilant pozitiv in fiecare sezon totusi lasand la o parte amicalele.

Sezonul trecut ,41 am avut o echipa mai bunicica ,am avut aparare dar am fost deficitari in atac.Am trecut de faza grupelor dar am fost invinsi de o echipa superioara noastra care a avut si avantajul terenului propriu.Asta a fost.Acest sezon avem 2 jucatori de interior care au fost bine antrenati,lucru penru care le multumesc managerilor.

Vreau sa-mi inaintez candidatura pentru un nou mandat ,insa cu specificarea ca va fi doar pentru un sezon,intentionez sa candidez pt nationala mare sezonul viitor,bineinteles daca voi fi reales sezonul acesta deci as dori sa "demisionez" la jmatatea mandatului pt un bine mai mare.

Sezonul care urmeaza intalnim in primele 3 meciuri aadversari net superiori noua din pacate.

Meciurile pe care le-am pierdut la "masa verde" pt ca nu am avut lineup setat mi le asum ,dar au fost cauzate de anomalii pe care nu le inteleg .Am avut parte si in sezonul 40.Nici pe departe nu a fost lipsa de interes din partea mea.Am setat lineup la fiecare meci.

In incheiere doresc sa multumesc managerilor care au antrenat si care mi-au acordat incredere.

HAI ROMANIA!!!

Message deleted