BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > MT Seçim Demeçleri

MT Seçim Demeçleri (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Rino

This Post:
00
256387.2 in reply to 256387.1
Date: 4/1/2014 4:52:43 AM
Overall Posts Rated:
178178
Bu başlık MT adaylarının seçim konuşmaları içindir. Her aday sadece bir kere yazabilir. Seçim kuralları için: (256386.1) seçim tartışma başlığı için: (256388.1)

Message deleted
From: Borta

This Post:
22
256387.5 in reply to 256387.3
Date: 4/2/2014 6:07:58 AM
Börta Cavaliers
II.1
Overall Posts Rated:
9999
arkadaşlar son tbl şampiyonu olarak milli takım koçluğuna adaylığımı koymuş bulunmaktayım desteklerinizi beklemekteyım.
arkadaşlar takımı nasıl oynatacağım konusunda tecrübeli arkadaşların görüşünü alarak takımı en iyi şekilde sahaya sürmek olacak ve kesinlikle iç şutu olmayan dış oyunculara takımda yer vermeyeceğim, fikstürü inceledim eğer aksilik çıkmazsa gruptan çıkacağımızı düşünüyorum, seçimde aday olan diğer arkadaşlara başarılar

Last edited by Borta at 4/2/2014 11:37:03 AM

Message deleted
Message deleted
From: Bozkurt
This Post:
11
256387.9 in reply to 256387.8
Date: 4/3/2014 4:58:37 AM
Overall Posts Rated:
11
Milli takım koçluğuna adayım arkadaşlar.Milli takımımızın hakettiği yerde olmadığını düşünüyorum.Eğer seçilirsem kendime tecrübeli hocalarımdan oluşan geniş bir yardımcı kadrosu toplamayı düşünüyorum ve her adımı onlarla birlikte onlara danışarak atmayı.Milli takım hepimizin ve hakettiği yere gelmesi için hep birlikte doğru adımlar atmalıyız.Bunu yapmak için herkesden fikir almanın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.Seçilirsem Milli Takımı hep birlikte yöneteceğiz.Sonuç ne olursa olsun milli takım için hayırlı olsun.Umarım bu seçim milli takım için bir milat olur ve hasret kaldığımız yerlere geliriz.Aday olan bütün hocalarıma başarılar...

This Post:
22
256387.10 in reply to 256387.9
Date: 4/3/2014 7:05:21 AM
I_AM
IV.2
Overall Posts Rated:
2626
Saygıdeğer koçlar sizden adaylık için oy istemiyorum sadece şans istiyorum. Milli takımın durumu ortada artık yeniden dirilişin tam zamanı. Lütfen şu kafamızdaki önyargıları bir kenara bırakalım ve sen daha 4. ligdesin sen bu işi yapamazsın algısını bu oylamada kıralım. Bu sekizinci sezonum kendime de sizlere de güveniyorum.

NE Mİ YAPACAĞIZ ?

Yıllardır birlikte takımlarımıza ruhumuzu adadığımız ekibimle sizlere en iyi milli takımı göstereceğiz. Milli takımımızın her maçını tek tek inceliyoruz ve taktik olarak en iyisini bulduk. Sadece GÜVENİN.

NİYE 4. LİGDEN BİR TAKIM OLMASIN?

Üst liglerdeki koçlara saygım sonsuz. Fakat alt ligdeki arkadaş bu oyunu bilmiyordur ÖNYARGIsını kırmalıyız. Kendime güveniyorum bu bilgiye ve zamana sahip olmasam asla aday olmazdım. Çünkü Milli Takım hepimizin CANIDIR.

SİZDEN BİR ŞANS İSTİYORUM VE GÜVENİNİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIMA SÖZ VERİYORUM.

I_AM

This Post:
00
256387.11 in reply to 256387.10
Date: 4/3/2014 7:39:46 AM
Overall Posts Rated:
5858
Zelijko Serez oylarınıza muhtaç!

This Post:
88
256387.12 in reply to 256387.11
Date: 4/3/2014 8:32:09 AM
Overall Posts Rated:
227227
MT adaylığımı koyuyorum.

Geçmiş dönemindeki başarılsızlıklarımı tekrarlayacağıma söz veriyorum.

Geçmiş dönemdeki gibi herkesin milli takımla ilgisi olmasınıi herkesi fikrine kulak vermeyi sallamayacağım artık. Benden iyi bilenin olduğunu düşünmüyorum.

Takıma kendi oyuncularımı koyacağım ki tecrübeleri artsın kendi takımın daima daha değerlidir milli takımdan.

Seçime kedi lobisiyle gireceğim gerekirse seçim zamanı trafoları indirip seçimi kesin kazancağım. Hatta şimdi faaliyetlere başlayıp 10-15 tane takım açacağım arakdaşlarıma açtırıp seçimi kesin kazanacağım isterseniz vermeyin.

diğer adaylara gelince

akyurtlu : başaramaz çünkü para dolu bir takımla bb yi kazandı . istediği oyuncu parayla almayınca sonuç çıkmaz.

borta: 1 kere şampiyon oldu diu-ye ne yani kendini kandırıyor yapamaz

kaiser: bu moruk zaten bir kere şampiyon oldum diye geldi ikinci dönemi unutun gitsin güyaa

diğerleri zaten rakibim değil

ayrıca peygamber gibi adamım bana oy verenler sevap işler cennete gider oy vermeyenler cehennem de cayır cayır yanar.

Last edited by aquila at 4/3/2014 8:53:23 AM

Advertisement