שלום לכולם
שמי גל ואני מאמן הנבחרת הצעירה בקדנציה שנגמרת עכשיו, והנה אני מציע את מועמדותי לקדנציה שנייה.
מי אני?
אני בן 32 מהרצליה, מאמן את קבוצת מכבי הזה מעונה 3, כיום בליגה 2.1
אני חלק מצוות הנבחרת כבר 5 עונות, מאז שהמצאתי לי תפקיד שבו אני מתרכז בפיתוח שחקנים צעירים כדי שיגיעו לרמה הנדרשת של הנבחרת. מה שאני עושה זה בעיקר שומר על קשר עם כל מי שמאמן שחקן ישראלי בגילאי 22-26 ומייעץ ומעודד אותו לפתח את השחקן לרמה הטובה ביותר, לטובתו ולטובת הנבחרת.
למה אני רוצה להמשיך?
מעבר למה שאתם רואים על פני השטח, שזה המשחקים של הנבחרת בטורנירים השונים, יש המון המון עבודה בצוות הנבחרת הצעירה על פיתוח שחקנים ישראלים צעירים, מהרגע שהם יוצאים מהדראפט עד שהם מגיעים למיצוי הפוטנציאל שלהם. אני חייב לספר שעניין פיתוח השחקנים והקשר עם מאמנים הפך להיות למרכז ההנאה שלי במשחק, וכיום הרבה יותר חשוב הנושא הזה מאשר ההצלחה של הקבוצה שלי. אני מרגיש שיש לי עוד המון לתת וששתי עונות זה לא מספיק זמן להשפיע באמת.
למה כדאי לכם שאני אמשיך?
בכנות, אני לא חושב שיש עוד הרבה חברה פה, שנותנים ומשקיעים בנבחרת כמוני. אני לא חושב שיש לי יתרון משמעותי על פני אחרים בעניין הטקטי של המשחקים. אבל בנושא פיתוח השחקנים והקמת מאגר של כל הפוטינציאלים הישראלים שיש - אני חושב שאני בעל יתרון משמעותי ביותר.
אחרי שתי עונות של הבנת המערכת והקמת צוות, שעובד איתי, משובח ביותר , אני חושב שצוות הצעירה הנוכחי מוכן לשתי עונות נוספות של פיתוח דור העתיד
אז תצביעו לי
תודה
Last edited by Shadamher at 6/11/2013 6:11:54 AM