oo super :) zdrzemnalem sie :P
Big 8:
Mojarro de Huelva - Ks Homera 2 (21-25)
kurcze nie wiem ktory mecz Thurin odpusci, o ile jakis odpusci dla Pucharu :P ale jesli zagra pierwszym skladem to na pewno zdecydowanie zwycięży i Mojarro powoli będzie dobijać do miejsca numer 8 a Thurin do miejsca numer 1 :P
MadeInPoland - Staleczka Gorzow ---
nie typuje, ale mam nadizeje ze do jutra sie manago nie zaloguje i spokojnie uda mi sie zwyciezyc co jeszcze przed paroma meczami wydawalo sie niemozliwe :)
Sopot Red Devils - LZS Niemyslowice 2 (11-15)
Oj sam nie wiem, ciekawe czy ktos sie sprzeda do tego czasu, ale jak ze mna mial toshii ciezko to z Sopotem tez latwo nie bedzie mial, jednak poprzez przewage nastawienia i hali, stawiam na LZS :)
Przemoc - Korona Kielce 2 (6-10)
ciekawe, ciekawe... Przemoc sobie radzi dobrze, i potrafi stawic opór każdemu, wydaje mi sie ze jutro postawi sie tez Kelvinowi, ale mysle ze nie na tyle zeby mial problemu ze zwyciestwem ;)
Great 8:
Area 51 Team - Wandering Ravens 2 (46-50)
tego chyba nie trzeba komentowac, jedyna niewiadoma to wysokosc zwyceistwa ;)
Ms uptown - KS Agopsiki 2 (16-20)
co jak co ale Kozik musi w koncu polec, z kim jak nie z Agopsikami - wyjazd, do tego zdecydowana przewaga ent Agopsików no i lepsi troche gracze, nie widze innej mozliwości.
mathreex - Przemo z Niemiec 2 (10-15)
przemek musi sie wziasc w garsc i wygrywac, a z beniaminkiem to chyba obowiązek ;)
Młoty Stargard - Młode Wilki 1 (21-25)
no niestety ale nie ma innej opcji, mimo transferu MassDenima, Mloty maja latwego przeciwnika w pucharze i na pewno beda walczyc w pelnym skladzie, a to dobrze Wilkom nie wróży. Swoją drogą MassDenim ma super tydizen - najpierw mecz z Młotami, nastepnie z LZS :D ale nie wiadomo jaki sklad bedzie mial toshii do dyspozycji ;)