BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148651.198 in reply to 148651.194
Date: 7/2/2010 6:26:50 PM
Overall Posts Rated:
22
Heló.

Olvasgatom itt ezt nagy népi kiborulást és nem értek tök sok dolgot.
Véleményem szerint átolvasva ,vannak nagyobb nevü forumozók (kayge,wolwerine,arsene,) akik amúgy magasabb osztályokban is játszanak.Nah már most a többiek meg nagy részt uttánatok mennek.
Igazatok lehet sok dologban sőt..
De mért olyan nagy probléma hogy elindult ő is???
Azt mondja legyen multi skill mért kéne neki tapasztalatának lenni,ahhoz nem kell ész hogy észre vegyük hogy 4es szint a helyett a 7es sokkal jobban fest és ezt elmondani az adott játékos menedzserének.
Ugy csináltok mintha veszélyt jelentene,egyértelmű hogy vendebal nyer, és megérdemli..de azért mert megpróbálja nem kel oltani.
Kayge mindig elolvasom a forumot tisztában vagyok vele hogy mifolyik itt,mégse látsz mert hozzá nem szolok ,levonom a hasznos következtetéseket. Csak magam példájából (ha jól tudom én edzem a legjobb skilekkel rendelkező magyar 20 éves irányítót !
Ezzel csak azt akarom le írni hogy nem kell 1000000 hsz ahhoz hogy valaki képben legyen.

Persze mond nagyon sok hülyeséget is azt írja nincs pénze nevelésre,baromság 100ezerért vehet olyat akit később 2 milla felet ad el.
Csak az bajom hogy igy neki estek, mástól nem ilyen vehemenciával kérdeztek.
Vendebal is eddig inkább a csapata sikereért hajtott és nem válogatott magyart edzett,amit megértek.
Ha erről lenne szó akkor Precki lenne az alkalmas kapitány.

Összefoglalva én is vendebalra szavazok,de nem tartom teljesen jogosnak amit rá zúdítotok a srácra.
Becsülöm azért hogy probál válaszolgatni ilyen ellenséges légkörben.

From: ZigiZakk

This Post:
00
148651.199 in reply to 148651.197
Date: 7/2/2010 6:39:12 PM
Overall Posts Rated:
00
1 és egy pici. És??? :o A multiskillre ez volt a példa, az 5 szezonra pedig amit látsz, még ha te rögtön az elsőben grand champion is lettél (?)...

Srácok!

Én most itt húznék egy vastag vonalat.
Jelentkeztem a posztra, hogy minden energiámat és szervezőkészségemet latba vetve előrevigyem a válogatottat. Ebből nem kérnek a szavazók, azzal semmi gondom sincsen, hiszen most tért vissza a kiváló Vendabal is. Őt választják, akkor hajrá Vendabal! Én adtam programot, elképzelést, 100+ választ a kérdésekre, kierőszakolásra skillverziókat is, magyarán felvettem a kesztyűt. Eddig még ez is teljesen rendben volna szerintem, és végig is fogom csinálni, mert amit elkezdtem, abban nem létezik olyan erő, hogy megakadályozzon a befejezésében! :D
Viszont kialakult egy olyan "kemény mag", akinek teljesen mit mondok. Kiforgat, meghazudtol, hazudik, sérteget stb...
Ám legyen, viszont akkor máris bevezetek egy kapitányhoz méltó szabályt: annak válaszolok csak, akit valóban érdekel a mondandóm és a válogatott sorsa! A puffogóknak majd válaszol másik jelölt, ha van kedve. :D Engem eléggé lekötnek az értelmes kérdezők és a válogatottal kapcsolatos elképzelések.

Jó játékot:
Zaccmester

This Post:
00
148651.200 in reply to 148651.198
Date: 7/2/2010 6:42:24 PM
Overall Posts Rated:
173173
Szia!

Ismerem a nevedet, láttalak már itt. Attól én sem vagyok jobb fórumozó, hogy relatíve sokat vagyok itt.

Csak van itt egy kis gond. Ő azt állítja, hogy végig itt van, de a válogatott skillekről semmit sem tud. Pedig lehetne, csak foglalkozni kellett volna vele (többen voltak átadón, én is sokukat megjegyeztem). Nem mellesleg a válogatott követelmények is közismertek. Emellett egyszer sem szólt hozzá a külső fórumon a taktikához, de ennek ellenére holtbiztos abban, hogy amint meglátja a válogatott skilleket, lejátszik 1-2 meccset, és tudni fogja a tutit. Ez márpedig ökörség.

Kritizálja a válogatott ranglista helyezését, pedig a taktikához egy-egy meccs előtt többen hozzászóltunk, azaz ez nyílt kritika az itt játszó tapasztaltabb játékosok ellen is (magamat nem sorolom közéjük, csak nehogy ez legyen a következő hozzászólás első mondata...). De persze ő majd jön az eddig még nem létező szakmai gárdájával, és akkora hosszú távú tervek lesznek itt, hogy csak úgy zúgnak. Csak az a gond, hogy az a bizonyos notesz a tolongó tanácsadói gárda névlistájával nekem valahogy meglehetősen üresnek tűnik...

Olvasd vissza a dolgokat, nekem egyáltalán semmi bajom azzal, hogy elindult, és ha megnézed az elejét, én is kérdeztem tőle (méghozzá normális hangnemben). Utána csak jóval később szóltam ismét hozzá.

Egyszerűen libabőrös leszek attól, hogyha valaki jön nekem itt azzal, hogy edzést fog tervezni úgy, hogy egy olyan játékost sem tud felmutatni, akit edzett volna szezonokon át (pedig azt állítja, hogy több szezonos tapasztalata van multis játékosok edzésében). Ez utóbbi pedig közönséges hazugság, mert ott vannak a nyilvánvaló tények a játékosai adatlapján, és az átigazolási adatai között. Kizárt, hogy ez így lenne.

From: kaygee

This Post:
00
148651.201 in reply to 148651.199
Date: 7/2/2010 6:45:06 PM
Overall Posts Rated:
173173
Engem tökre érdekelne, most komolyan, csak lenne már végre.

This Post:
00
148651.202 in reply to 148651.198
Date: 7/2/2010 6:46:41 PM
Overall Posts Rated:
00
Szia!

Bocsáss meg, csak egy picit korrigálnék: én azt hittem a válogatott kinevelésről van szó, úgy értelmeztem Ádám kérdését. :( Az úgynevezett seftelést is megjátszottam 1-2 alkalommal, de annyira megszerettem a csapatomat, hogy egy ideje csak az érdekükbe igazolok, nem eladásra. Eladni csak akkor szeretnék, ha túl öreg, vagy nem illeszkedik az elképzeléseimbe. Mint most is feltettem átadóra párat, mert itt az ideje változtatnom, hiszen ha kevéssel is, de kikaptam a döntőben. :( Tehát belenyúlok... Ennyit szerettem volna hozzáfűzni, és köszi a hsz-t!

This Post:
00
148651.203 in reply to 148651.202
Date: 7/2/2010 6:55:35 PM
Overall Posts Rated:
00
Tőle: ZigiZakk

Neki: BB-Charles
148650.3 válasz erre: 148650.1
Dátum: 2010. 06. 29. 14:49:24
Zigi KSC
III.13

Tisztelt Választók!

Na, pont ezzel a kezdéssel lehet tele a butykosunk manapság, úgyhogy nekifutok a kampánynak saját őszinte stílusban. ;)

Sziasztok!

Laza és humorkedvelő ember lévén nevezek a mostani választáson, másképp eszembe se jutna.:) Magamról annyit mondanék kezdésnek, hogy nem éppen serdülő életkorban leledzem, valamint ha jól számolom az 5. szezonom töltöm a Buzzeren. Eredményeimet csapatomra kattintva lehet megtekinteni. Ezeket úgy értem el, hogy NEM értek a kosárlabdához! :D Folytatva őszinteségi rohamomat teszem hozzá, hogy én szívből, de főleg megérzésből játszom. Feltételezem, hogy ez a mentalitás talán a válogatottnak is előnyére válhatna. Puding próbája a hangos csámcsogás...
Picit komolyabbra fordítva: ígérni nem szoktam olyat, amiben nem vagyok biztos. Most sem teszem, de "szakmai" rálátású játékosokat biztosan igénybe vennék a válogatottunk irányításához. Fix pont lenne Gau84 felkérése, aki nálam sokkal jobban vágja a kosaras életet, ráadásul elég jól ismerem és bízok a javaslataiban. Egyébként az öcsém... :)
Ami azt hiszem fontos még, hogy borzalmasan sok időt töltünk Gauval online, ami szintén nem éppen hátrány semmilyen online alapú játékban!
Kezdeti bemutatkozásnak talán ennyi bőven sok belőlem,és ha kérdése merül fel valakinek, az ne fogja vissza magát. Őszinte válaszokkal bármikor szolgálhatok.

Jó játékot:
Zaccmester (ZigiZakk)

Tőle: ZigiZakk

Neki: Wolwerine(U21 NT scout)

148651.33 válasz erre: 148651.32
Dátum: 2010. 07. 01. 0:05:49
Zigi KSC
III.13

Szia!
Így van, ezért említettem korábban a taktika átvariálást is, amihez igazítható a keret és annak védekezése.
A hazai menedzser kérdésében nem feltétlenül értek egyet. Mielőtt bárki költségvetését és csapatát hazavágjuk, elsőként a jelenlegi menedzserével illene tárgyalni a kompromisszumokról, legyen az bárhol a világon. Erős oldalam a kommunikáció és diplomácia, tehát a tárgyalástól nem félek. A szakmai részt pedig hozzáértő játékosokkal vitatnám meg, természetesen a döntés felelősségének megtartásával. Ezek a dolgok pofonegyszerűnek tűnnek most számomra, de a gyakorlat fogja megmutatni mit lehet, és mit nem érdemes. Nem kap vérfrissítést a válogatott a hal fejétől a farkáig, akkor ennél nincs feljebb, én úgy vélem/látom.
Azt pedig kérem vegyétek figyelembe, hogy nincs tapasztalatom szövetségi kapitányként. Tehát az ígéretem annyi, hogy megpróbálok mielőbb hozzáértő tanácsadói gárdát összekapni, akikkel közösen akár testüreg vizsgálattal megnézzük a szóba jöhető kerettagokat. Ezzel párhuzamosan pedig teljes gőzzel meg kell indítani a menedzseri tárgyalásokat a szükséges játékos ellátásról. Persze ahogy már a legelső felvetésekre említettem, most is megteszem: az egyoldalú súlyponti skilleket hibásnak tartom! Vendabal utánam már elragozta ezt elölről és hátulról, de a lényeg ez volt. :)

NC, ezekben máris minden benne volt, amiken azóta is rágódunk. Keresem az itt töltött non-stop idő állításom, de nem találom :(

Kieg.: fenébe, ezt megint el fogják ferdíteni. :( A csapatomnál vagyok brutál időt online, nem a fórumon!!! Ez tény, nem vita tárgya.

Last edited by ZigiZakk at 7/2/2010 7:01:57 PM

This Post:
00
148651.204 in reply to 148651.200
Date: 7/2/2010 7:07:10 PM
Overall Posts Rated:
22
Én elhiszem hogy igaz amit mondasz.
Csak azt te hidd el hogy semmi értelme a vitának.
Valaki már írta ezt aki olvassa a forumot úgy is tudja a frankót, aki meg nem az nem...:)
Remélem érted mire gondolok.
Felesleges itt osztani egymást neki van egy verziója amiból nyilván nem enged meg neked is , de eredményre nem juttok egymással .
Megpróbálja aztán meglátjuk, én kivánom neki hogy ne adja fel bizonyítson.Gondolom ebben egyet értünk.

Más az ide dolgokkal kapcsolatban:
Valaki feltett egy kérdést a válogatott topicjába hogy a kapitány értékeljen erre azóta se jött válasz...
lehet külső forumon volt vmi,,,de bemásolni ide is belehetne.
ez nagyon nem tetszik.
Abban egyet értek zigivel hogy ennél csak jobb lehet...
Idén ha jól emlékszem kikaptunk Andorától ami ha bari meccs akkor is RÖHEJ !
Szal van hova fejlődni és kell is :
Sok sikert a kapitánynak.
Ami tőlem tellik meg teszem jövőre ujjab irányító nevelésébe kezdek !

This Post:
00
148651.205 in reply to 148651.204
Date: 7/2/2010 7:15:11 PM
Overall Posts Rated:
00
Diégó!

Szeretnék kérdezni, ha megengeded: az irányítót valamely válogatottba edzed, vagy átigazolásra?

This Post:
00
148651.206 in reply to 148651.195
Date: 7/2/2010 7:29:05 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

Szia!

Köszönöm válaszod, de az eredeti kérdésem még mindig fennáll. Ez pedig:

" Szóval: az érdekelt volna, hogy mint klubtulaj, mi alapján tervezed meg az edzésprogramot? Van ilyen terved, vagy menet közben váltasz, ha úgy alakul, vagy más módszer szerint működik ez nálad?"

Üdv:

Péter

This Post:
00
148651.207 in reply to 148651.206
Date: 7/2/2010 7:32:09 PM
Overall Posts Rated:
00
Szia Péter!

Én erre válaszoltam, de most már erős a gyanúm, hogy én nem értem a kérdésedet. :(
Jobban belegondolva klubtulajt említettél, tehát a saját csapatom edzési módszere érdekel, nem a válogatotti elképzeléseim?

This Post:
00
148651.208 in reply to 148651.207
Date: 7/2/2010 7:38:50 PM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch

Jobban belegondolva klubtulajt említettél, tehát a saját csapatom edzési módszere érdekel, nem a válogatotti elképzeléseim?

Szia!

De bizony ám:)

Advertisement