BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Reprezentacija

Reprezentacija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
140381.198 in reply to 140381.197
Date: 7/16/2010 5:23:42 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52555255
Second Team:
Spartan Kids

- Ne treniram BiH igrače, niti ću. Ne mogu da biraju reprezentaciju za koju žele da igraju. (odgovor na sva druga pitanja)

- Reprezentacija BiH me interesuje kao prošlogodišnji snijeg, tako da je meni super što ste jedno mjesto iza Albanije.

Prvo nisi odgovorio na moje nijedno pitanje jer nemas argumente vec mi samo zavidis ;)
A ti tvoji komentari govore sve, ocito si promasio drzavu, jer nasu domovinu ne smatras svojom, ko zna cime se ti smatras, tvoja stvar, pisi tamop gdje mislis da pripadas a nas postedi svojih gluposti jer niti si sta uradio korisno za BiH niti ces kao sto kazes, tako, vozdra ;)

This is where we hold them!
This Post:
00
140381.199 in reply to 140381.192
Date: 7/16/2010 5:37:59 PM
Overall Posts Rated:
11
ma sta ti pametujes nemas bosanskog igraca u timu i nesto ovdje pametujes.
suti i poklopi se jer te i onako ne interesuje nasa repka

Zašto većina vas vrijeđa?
Pogotovo ljudi koji ne bi trebalo da vrijeđaju zbog statusa koji uživaju u našoj maloj zajednici.
Zato jer ne mislim kao ti?
Ovo nije privatna igra, i mogu pisati šta želim na ovom forumu.

1.provociras
2.nije bitno kakvo ti misljenje imas,ti mozes da se slazes sa mnom ili da se ne slazes ali ti pametujes nekome kako da radi svoj posao(leonida)a nisi nista ucinio za ovu nasu malu zajednicu,cakk nemas niti jednog bosanca u svojoj ekipi niti si ga ikad trenirao a zalis se sto je repka losa.pa nije ni cudo sto je losa kad je velika vecina menagera poput tebe.svakom je lakse da uzme nekog mladog stranca s dobrim potencijalom a nase ko j...
cast izuzetcima :)

Message deleted
This Post:
00
140381.201 in reply to 140381.197
Date: 7/16/2010 7:40:26 PM
Overall Posts Rated:
876876
terba praviti farme i to je to. Nema rasprave.

Ako zelimo dobru reprezentaciju, samo farme spašavaju situaciju. Ako ne zelimo farme, ne treba se ni raspravljati.
Zadovoljimo se kvalifikacijama i igramo bez nekih prevelikih ocekivanja (uzivamo u igri), oslobodimo selektore pritiska i budemo na nivou realnih mogucnosti, a to je nesto odmah iznad Luxemburga i Andore, jer su Bjelorusija, Moldavija i Albanija bolje od nas...
kao i u stvarnim sportskim dostignucima Bosne i Hercegovine

From: Partibrejkers
To: King of Tigers
Date: 16/07/2010 19:19:54
KK INVALID
II.4
Average on Posts:
- Vrijedjas bez razloga (može ti se)
- Nepismen si totalno. Recenica ti ima 3 metra, a zareze stavljaš radi reda. (osam puta ponovio riječ farma, a ima tri rečenice)
- Reprezentacija BiH me interesuje kao prošlogodišnji snijeg, tako da je meni super što ste jedno mjesto iza Albanije.

Iskreno mi nešto nije sasvim jasno. U svom postu koji si napisao danas u 13.25h govorio si u množini, boldirani dio, smatrajući sebe dijelom male zajednice koja se brine za NT tim. Zatim si vrlo brzo, tj zapanjujuće brzo u postu koji si napisao u 19:19:54 sebe ogradio od iste i to na poprilično jedan ružan način. Ja nemam ništa protiv da neko ima mišljenje koje kontrira većini, da prezirei reprezentaciju svoje zemlje, nije bitno da li je real ili online, ali iskreno ne razumjem čemu vodi tvoje stalno i bespotrebno provociranje. Ako je to način da se privuče pažnja, pa makar i negativna, onda mislim da nema potrebe da to radiš na ovoj temi i ovoj igri.
Ako te ne zanima reprezentacija, što je tvoje puno pravo, onda nema razloga za provociranje pojedinaca bez obzira šta mislio o njima i njihovom radu. Ima dragi kolega puno drugih tema, i puno drugih foruma, na kojima možeš da izraziš svoje generalne stavove o zemlji i ljudima sa kojima/pored kojih živiš.

Iskreno ti se baš trudiš da nadješ kamen u kamenolomu. I ubi se ti tražeći.))

Naravno da i ja i ti znamo ko šta misli i nemoj mi prosipatii demagogiju, jer predizborna kampanja je završila i nemaš potrebe za tim. Pogotovo kad tvoji sljedbenici druge nazivaju svakojako, a tebi za oko zapinje nešto što i mala djeca znaju.

Žao mi je što mjesto selektora mjenjaš za mjesto portparola grupici nepismenih ljudi...

Last edited by Partibrejkers at 7/16/2010 8:02:20 PM

This Post:
00
140381.202 in reply to 140381.198
Date: 7/16/2010 7:47:47 PM
Overall Posts Rated:
876876
Šuti bruko jedna, kad ti tako moram reći.
Ako treba da ti zavidim što si doveo reprezentaciju na 66. mjesto (iza Albanije sa timom koji ne bi igrao ni u I. ligi BiH).

Trebali smo te podržati još jedan mandat, pa da vidimo i da i Wels zna igrati košarku. Usput bi nekog nazvao kretenom jer misli da si loš, a ti bi dodao da je Wels košarkaška velesila, a i da je lopta je okrugla. lol

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
140381.205 in reply to 140381.202
Date: 7/16/2010 8:05:01 PM
Overall Posts Rated:
7373
Nije ovo forum za ovakve priče...

Molio bih moderatore da malo rade svoj posao... hvala...

This Post:
00
140381.206 in reply to 140381.202
Date: 7/16/2010 8:44:45 PM
Overall Posts Rated:
7474
Nema me pola dana i odmah ovako nešto...

Partibrejkeru, ti ćeš malo ohladiti od foruma, jer samo provociraš... Ako te već BiH reprezentacija ne zanima, ne vidim što radiš na ovoj temi...

Svi ostali, okanite se priče tko je bolji manager... Izgleda da ću morati izbacivati s foruma i zbog takvih gluposti...

From: Dadoni

This Post:
00
140381.207 in reply to 140381.206
Date: 7/19/2010 11:25:32 AM
Overall Posts Rated:
242242
Igra se danas protiv velike svjetske velesile Finske, inače 42 na svjetskoj rang listi, i očekuje se vrlo težak meč.
Naime, puno su jači na centrima od naših momaka a na bekovia se možemo nositi u napadu. Kada sam vidjeo na TL-u njihovog beka sa colossal vanjskom odbranom odlučih se na rizik.
Napadamo unutra, ubacujemo 3 džokera u vidu Kamenice i Tome Rnjaka i gorostasa Vinkovića, u nadi da to ne očekuju. Ne, to ne očekuju sigurno :)
Branimo se sa 3-2 jer imam neki osjećaj da će probati napasti izvana. Svjestan sam da gubimo skok ali nemamo šansi da se branimo sa mtm protiv njihovog vanjskog napada.
Naravno velki problem repke ostaje passing, jer kao što svi znamo bitno je dati loptu centrima, a o izgubljenim loptama da i ne govorim. O slobodnim bacanjima kod našeg "prvog" plejmejkera, atrocious, ne želim niti da mislim :)
Prava je sramota da reprezentacija ima isti offensive flow kao Jazz u kojem se nikada nije trenirao passing ni driving.
Biće šta biti mora ili po onoj narodnoj: "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka" :)

PS: Igramo normal

Last edited by Dadoni at 7/19/2010 11:26:18 AM

From: Dadoni

This Post:
00
140381.208 in reply to 140381.207
Date: 7/19/2010 12:38:42 PM
Overall Posts Rated:
242242
Dobar napad, dobra odbrana i na kraju poraz
Ljudi su bili bolji, svaka čast mislim da će oni uz Litvaniju voditi borbu za drugo mjesto u grupi, Njemačka prva naravno.
Mi ćemo naravno kao Valter igrati protiv Njemaca :)

Advertisement