terba praviti farme i to je to. Nema rasprave.
Ako zelimo dobru reprezentaciju, samo farme spašavaju situaciju. Ako ne zelimo farme, ne treba se ni raspravljati.
Zadovoljimo se kvalifikacijama i igramo bez nekih prevelikih ocekivanja (uzivamo u igri), oslobodimo selektore pritiska i budemo na nivou realnih mogucnosti, a to je nesto odmah iznad Luxemburga i Andore, jer su Bjelorusija, Moldavija i Albanija bolje od nas...
kao i u stvarnim sportskim dostignucima Bosne i Hercegovine
From: Partibrejkers
To: King of Tigers
Date: 16/07/2010 19:19:54
KK INVALID
II.4
Average on Posts:
- Vrijedjas bez razloga (može ti se)
- Nepismen si totalno. Recenica ti ima 3 metra, a zareze stavljaš radi reda. (osam puta ponovio riječ farma, a ima tri rečenice)
-
Reprezentacija BiH me interesuje kao prošlogodišnji snijeg, tako da je meni super što ste jedno mjesto iza Albanije.Iskreno mi nešto nije sasvim jasno. U svom postu koji si napisao danas u 13.25h govorio si u množini, boldirani dio, smatrajući sebe dijelom male zajednice koja se brine za NT tim. Zatim si vrlo brzo, tj zapanjujuće brzo u postu koji si napisao u 19:19:54 sebe ogradio od iste i to na poprilično jedan ružan način. Ja nemam ništa protiv da neko ima mišljenje koje kontrira većini, da prezirei reprezentaciju svoje zemlje, nije bitno da li je real ili online, ali iskreno ne razumjem čemu vodi tvoje stalno i bespotrebno provociranje. Ako je to način da se privuče pažnja, pa makar i negativna, onda mislim da nema potrebe da to radiš na ovoj temi i ovoj igri.
Ako te ne zanima reprezentacija, što je tvoje puno pravo, onda nema razloga za provociranje pojedinaca bez obzira šta mislio o njima i njihovom radu. Ima dragi kolega puno drugih tema, i puno drugih foruma, na kojima možeš da izraziš svoje generalne stavove o zemlji i ljudima sa kojima/pored kojih živiš.
Last edited by Dadoni at 7/16/2010 4:26:41 PM