@King Leonidas, mislim da tebi treba malo vremena da se prilagodiš na prvu ligu, gdje je većina klubova ili u rangu s tvojim, ili bolja... Ne znam, nekome bi to bio motiv, nema smisla nakon prvog niza poraza rasprodavati ekipu... Treba znati i izgubiti ponekad, puno je primjera... KK Lisac, recimo, vratio se iz druge lige puno jači...
Nemam se ja tu sta prilagoditi jarane, sve je jasno, koda sam poceo juce pa da se prilagodjavam... te sto su u rang usamnom mogu sve uzeti, ali ne uvedos eovo i nigdje me, nema vise taktickih sposobnosti, ocjena, domaceg terena i Entuzijazma...
Pronadji ti motiv kad od 4 utakmice izgubis 2 koje bi trebao pobijediti??
Ima smisla itekako, otici dole i krenuti sa nule jer me sramota kad vidim ovo!
Treba znat izgubiti, normalno, kad me protivnik nadmudri nadjaca i slicno, priznam poraz i cestitam, ali vak osmijesno, a kosto wolf rece Lisac je stari majstor, wolf koji uvijek igra na unutrasnje, lisac je krenuo da ga iznenadi sa 3-2 hahah... a lisac mene uzeo... Pa se zapitam...
I posto je tema Pitanja nikako da mi odgovoris na jedno a dji em si.
Mozes li srediti da mozem oja i muljito postavljati bannere za repku, izbjegavas to pitanje, il neces da mi odgovoris ili neznas, reci vec jedno mda znam???
Last edited by LA-King_Leonidas at 9/25/2009 7:32:15 PM
This is where we hold them!