z podobnymi skillami ,ale nie z takim potencjalem i za taka cene...mysle,ze ogolnie ciezko wyrwac mlodego mvp za kolo 100k...ja tu nie widze mozliwosci zeby utrzymywac w druznie calay czas mlodych graczy,zawsze bedzie paru starszych i reszta mlodych zdolnych,wiec 20 latek to dla mnie za stary na trenning nie jest...no tak to widze przynajmniej do poziomu 2 ligi...ja sie bije teraz o awans do 3...jak sie uda to zakladam sezon trennigow glownie SF/SG,bo watpie zebym w razie awansu w tym sezonie,w nastepnym awansowal do 2 ligi...w 3 lidze juz trzeba miec raczej dosc porzadny team,aby myslec o awansie do 2...ten co na SF gra to moglbym z niego w przyslosci PF zrobic porzadnego,a ten drugi na SG na zmiennika w przyslosci bedzie,badz na SF zalezy ktory z moich innch zawodnikow sie bedzie lepiej rozwijac...ja nie mowie,ze oni do 1 skladu pojda teraz,glownie lawa,trenning i rozwoj to beda ich zadania na 2 kolejne sezony...jak sie nie sprawdza to mvp z jakims skillem na poziomie silny czy wyzej juz jest wart zawsze wiecej :)...nawet gdybym nigdy nie dawal ich do 1 skladu to po jakis trenningu beda dobrymi zmiennikami...na pozycji SG mam 18 latka,ktorym sie juz skauci interesuja i swietnie sie spisuje,wiec mowie to nie tak,ze oni beda stanowic trzon mojego teamu w najblizszej przyslosci...tzn. co waszym zdaniem zawodnicy po 20 juz za starzy sa na trenning?...wedlug mnie mlodych do trenningu sie opyla kupowac co najmniej do 23 lat....a jak sie ma w skladzie 25-28 latkow to oni tez potrafia zanotowac skoki umiejetnsoci,nie az tak duzo mniejsze niz ci najmlodsi,no to zalezy od potencjalu itd...ale bez przesady panowie.