Prowokator !!!Znasz moja kartoteke z HT i uwierz mi ze "oldschoolowa" ekipa spamowa w zdecydowanej wiekszosci gra w BB.Chcesz miec tu armagedon ? :>I co? Mięczaki... ;)Napinacz !Napinacz, nie napinacz, ale Wy to słabi jesteście i tyle!;)
Prowokator !!!Znasz moja kartoteke z HT i uwierz mi ze "oldschoolowa" ekipa spamowa w zdecydowanej wiekszosci gra w BB.Chcesz miec tu armagedon ? :>I co? Mięczaki... ;)Napinacz !
Prowokator !!!Znasz moja kartoteke z HT i uwierz mi ze "oldschoolowa" ekipa spamowa w zdecydowanej wiekszosci gra w BB.Chcesz miec tu armagedon ? :>I co? Mięczaki... ;)
Prowokator !!!Znasz moja kartoteke z HT i uwierz mi ze "oldschoolowa" ekipa spamowa w zdecydowanej wiekszosci gra w BB.Chcesz miec tu armagedon ? :>
Ty się prosisz ;pCiesz się że jako przykładowy pracownik miesiąca (lol) nie mam czasu na neta ;p
Ty się prosisz ;pCiesz się że jako przykładowy pracownik miesiąca (lol) nie mam czasu na neta ;pLOL! :))Aż strach pytać o resztę Twoich współpracowników, albo o to, jak (czym) zdobyłes wyróżnienie ;)
Ty się prosisz ;pCiesz się że jako przykładowy pracownik miesiąca (lol) nie mam czasu na neta ;pLOL! :))Aż strach pytać o resztę Twoich współpracowników, albo o to, jak (czym) zdobyłes wyróżnienie ;)Faktem ze jestem :)