15 - 20 meczy na kupionie to powodzenia, hehehe. Podam ci lepiej swój numer konta i wyślij mi te 5 zł to sobie browar kupię hehe i ze smakiem sobie obejżę jak kończy się era Barcelony w sobotę. HALA MADRID, MADRID, MADRID :))))
P.S. A jak na serio chcesz coś pograć to jedno z rozsądniejszych rozwiązań to gra za minimum 100, 200 zł i 2-3 mecze na kuponie, a i kaska prawie pewna. Wszystko co wykracza poza 4 mecze na kuponie jest obarczone sporym ryzykiem. Inna sprawa to system. Tutaj zyskujesz opcję zwrotu z jednego bloku, jak dobrze pokombinujesz, ale generalnie tracisz na całości około 35% wygranej. Tak mniej więcej, bo nie chce mi teraz szukać swoich notatek. No, ale jak chcesz tylko dla zabawy to zrób inaczej. Zagraj za 2 zł 15 meczy, a za 3 zł kup sobie browara i też będzie wesoło, jak będziesz sobie z minorową, a potem wesołą miną patrzył jak notujesz wybuch tam, mina lądaowa tam, a tam gdzie indziej zostaniesz jeszcze dodatkowo zbombardowany. Potem będziesz dumny jak powiedsz, jestem dobry trafiłem 12 z 15 meczy. Tylko kasy brak hehe.
Powodzenia w zabawie.