Katrā pozīcijā savādākas iespējas. Tieši šajā, trenējamai aizsardzībai soda laukumā (ID), ir piedāvātas visvairāk iespējas. Kautgan es sliecos gan tev, gan wertolam piekrist, jo pirms šo procentu parādīšanos, es tā arī izpratu šo spēli.
Iespējams es nerubīju fišku tajos stulbajos norādītos %os
Labi, galvenais neapvainojamies un nesākam sūtīt cits citu vienu māju tālāk. Tāpat esmu pārāk ilgi jau aizkavējies šajā spēlē
katra zina ja trenee ar domu par efektivitati, tad ir tikai 3 treninu veidi , kur var trenet multi postion- reboundi, jump shot un 1vs1, parejie ir solo position trenini (ja neskaitam team training)
tie procenti blakus paraada tik cik vinji sanjems no trenina
pienemam , ka tu izlem trenet 2 speletajus ID,
-izveloties C/pf poziciju tu sanjem 100 % no tur pieejamiem (kas bus mazak ka trenejot Solo , un gan jau werttol procents ir precizs, es vienkarsi neesmu vinjos iedzilinajies)
-izveloties sf/pf speletaji sanems 90% no ta treninatruma, kas butu bijis C/PF , kas bus vel neefektivak,
esmu 100% parliecinats pa so, jo vairak kaa 20 sezonas nodarbojos ar treneshanu, lidz ar to , nesaubos pa savu treninu sistemas izpratni, vienigais vai maku izskaidrot

es pat neapvainojos, nav jau pa ko

varu tik pasutit visus uz Anglu help forumu, lai pajautajat, un galvenais uzrakstat cik sen jau jums komanda, lai jautraka aprunasana

I`m the nicest person you will know:)