Χαιρομαι που κατανοησες οποια παρεξηγηση υπηρξε...!
αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι και ένας πολύ καλός μάνατζερ
Ξερεις κατι ουτε εγω θεωρω οτι ειμαι ο καλος μανατζερ αλλα αν δεν πιστευουμε στους ιδιους μας τους εαυτους τοτε πως θα μας πιστεψουν οι αλλοι(π.χ. σαν εθνικος κοουτς)
Κοιτα εγω διαφωνω με τα επιθετικα σκιλλς στις πρωτες 2 σεζον.Ειμαι της αμυνας και θα προτιμουσα να του δωσω αμυνα.Οσο πιο πολυ γινεται(εκτος και αν υπαρχουν τρυπες στα δευτερευοντα αρα θα εστιασω εκει).Δεν ξερω αν ειναι σωστο να δινω εμφαση μονο στην αμυνα αλλα ετσι το βλεπω εγω.Μπορεις να δεις στην ομαδα μου τον παιχτη που προπονω εδω και αρκετες σεζον με 4αρι γυμναστη και πες μου αν σου αρεσει!!!
Ειναι ωραιο παιχτακι ο δικος σου και εχει ηδη σε καλο επιπεδο πασα-μπασιμο-χειρισμο που ειναι αρκετα σημαντικα!Μπορεις να τον κανεις οπως θες, τετοιοι παιχτες μου αρεσουν και εμενα, αξιζει τον κοπο κι ας ηταν απο την αρχη με ενα μειον(19χρονος).Με τι γυμναστη προπονεις αν επιτρεπεται;