Dziękuję bardzo. Mimo, że na papierku w drodze do Ćwierćfinału miałem nie najgorszych rywali, to większość z nich odpuszczała ze mną walkę. Pod koniec Astarotte postanowił się nie napinać na mnie, ale wyjść najmocniejszym składem, jednak na moje szczęście to nie wystarczyło. ;)
BBB bardzo chętnie, ale niestety Spójnia wcisnęła formę, którą bije mnie na głowę, a poza tym ma łatwy terminarz, ponieważ ma łatwy mecz oddany walkowerem przez Alice In Chains. Stąd postanowiłem sobie już odpuścić, ponieważ i tak już daleko zaszedłem, a chcę jeszcze trochę z Wami powalczyć. Jednak jest jeden haczyk. Dzisiaj wystawiam dwójkę graczy: Tsiftesa i Cirillo, więc w PO prawdopodobnie będę walczył w ośmiu.
Cel na ten sezon został niemal w stu procentach osiągnięty. Brakło tylko zakontraktowanie jednego Polaka - Aleksa Rogozińskiego (wisi na TLu, chętni mogą sprawdzić). Ten gracz miał być kluczowy, ale od początku sezonu nie skoczył ani razu, w czym skutecznie utrudniła mu kontuzja na pięć tygodni. Plany się zmieniły i teraz z zarobionych pieniędzy z transferów zamierzam kupić mocnego wysokiego gracza.
Myślę, że będzie wyrównanie i kwestia hali/nastawienia zadecyduje o wyniku. Ja również mam ciężki, wymagający mecz na wyjeździe, z Perelką, która ma naprawdę niezłą formę. Zapowiadają się ciekawe mecze w tej kolejce. ;)
OG.