δεν έχω ΄χρόνο και θα κάνω όσο πιο γρήγορα μπορώ
πιστευω οτι και με μαν2μαν θα στο επαιρνε..ισως και πιο ανετα απο οτι το πηρε...μπορει να απεφυγε τα ατομικα μαρκαρισματα αλλα...οι σεντερ σου εβαλαν 10-11 σουτ!!!πως σου φαινεται αυτο το ποσοστο;;;ο γκαρντ σου βεβαια δεν εκανε τιποτα επιθετικα εκτος απο τις 5 ασσιστ που εβγαλε..
την επίθεση μου την έστησα για μαν2μαν άμυνα.γενικά δεν έχω παράπονο από την επίθεση.πάσες δεν έχω καλές + ότι ο άσος μου κουράζεται που κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.και έκατσε να με παίξει 1-3-1 τώρα που δεν είχα και μπάσιμο στο 1 και στο 2 μου...
1)η διαφορα διαθεσης...χαλαρη εναντια σε δυνατη ειναι πολυ δυσκολο να κερδισεις...
2)η αμυνα σου...το πρεσαρισμα δε δουλεψε ακριβως οπως θα ηθελες...ο σεντερ του επειδη ειναι σεντερ δε σημαινει οτι δεν εχει καλα τα εξωτερικα σκιλς του..προφανως τα εχει αλλιως θα ειχε κανει περισσοτερα λαθη νομιζω...
συμφωνούμε και στα δύο.πρόχειρη προσέγγιση από εμένα για αυτό το ματς.αν άλλαζω κάτι και όχι την διάθεση,θα έβαζα άμυνα 3-2 μάλλον.θα μπορούσα επίσης να χειριστώ διαφορετικά την δυάδα αγώνων που προηγήθηκαν βάζοντας χθες τον Σιδηρό....
απλα ειναι ενα περιεργο παιχνιδι τοσο απο αποψης στησιματος των πενταδων τοσο και απο αποψη τακτικων...δεν μπορεις να μιλησεις με σιγουρια για τετοια παιχνιδια, ειδικα οταν υπαρχει διπλη διαφορα διαθεσης....
περίεργο όντως...
Βόλος - 21ματσάρα με πολλές ασίστ και γρήγορο τέμπο.καλό κοίτα μέσα από Βόλο με ψηλό σαν ΣΦ.φοβερό όμως και το σπρώξιμο του Άρμυ που βρήκε τρύπα στο 4 μεγάλη!καλός πασέρ σίγουρα ο Κλουκ και βοηθάει πάντα.
Ρεντ - Πλαγκδεν ου βγήκε νομίζω το πρινς του Θοδωρή.γενικά ζήτω οι άμυνες.απουσία από ασιστ εδώ...
Πάνος - Καλαμάταεπιστροφή στο κοίτα μέσα από Πάνο με ψηλό σαν ΣΦ.πρες από Τάκη και απομόνωση εσωτερική και ίσως άσχημα παιγμένη.το πρες δεν ούτε κι εδώ.στα ριμπάουντ όμως παραδόξως κυριάρχησε ο Τάκης.αυτό τον κράτρησε στο ματς
Γιάννης - Κόφτεςντέρμπι κι εδώ.πιστεύω όμως θα έπρεπε βάση αναφοράς να έχει ο Γιάννης περισσότερες ασίστ.γιατί δεν τις είχε?από την άλλη στο κοίτα μέσα του κόφτη η μπάλα πήγε αρκετές φορές στο καλό του 4....μήπως έπρεπε να πάει λιγότερες φορές?
αυτά στα πολύ γρήγορα...