καλα βολευτηκε ο Zarif στη 2η θεση τον σκορερς...τρεμε Chonto!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ:προφανως δυσαρεστημενος ο ασσος της ομαδας Παντοκρατορας Gabrijel Kaštropil ο οποιος δεν επιλεχθηκε απο τον προπονητη για το χθεσινο παιχνιδι...ο παραπανω παιχτης απεφυγε τις δηλωσεις και φημες λενε οτι οι σχεσεις του με τον Προεδρο δεν ειναι και οι καλυτερες...ο Προεδρος δηλωνει:"δεν υπαρχει τετοιο θεμα, ο εν λογω παιχτης ειναι επαγγελματιας και θα συμμετασχει κανονικα στις προπονησεις καθως η ομαδα θα χρειαστει τις υπηρεσιες του για τον σημαντικο αγωνα της Τριτης.Δεν εχω να δηλωσω κατι παραπανω"
Ο συμπαικτης του Yalçin Zarif δεν μπορεσε να συγκρατησει την δυσαρεσκεια του ως γνησιος Τουρκος και δηλωσε:"ο Προεδρος με απογοητευσε σημερα αφου δεν μας επετρεψε να αγωνιστουμε ως διδυμο.Εβαλε στην περιφερεια ενα ματσο μπουνταλαδες και ετσι η ομαδα εχασε απο κατι ρεμαλια.Εγω, αν και ειμαι κατα βαση αμυντικος παιχτης αναγκαζομαι να σκοραρω ακατασχετα για να καλυψω την τρυπα που ανοιγουν οι συμπαιχτες μου...ο Προεδρος αναγνωρισε το λαθος του και μας κερασε ενα ταψι μπακλαβα(οχι τοσο καλο σαν της μανας μου αλλα τι να γινει) και ετοιμαζει φουλ ροστερ για την Τριτη..μπραβο και στον μικρο Γαρυφαλλο για την καλη εμφανηση αποψε..οσο για τους ποντους που σκοραρω, εγω κοιταω πρωτα το καλο της ομαδας και κυριως επικεντρονωμαστε στην αμυνα...οπως γνωριζετε ολοι:οι επιθεσεις κερδιζουν τα παιχνιδια και οι αμυνες τα πρωταθληματα.."
Τελος, δηλωσεις εκανε και ο νεος αστερας Garifallos Agapisiaris:"χασαμε το παιχνιδι σημερα αλλα θα συνεχισουμε δυναμικα στη συνεχεια.Εγω ειμαι ακομα μικρος και δεν παιζω βασικος αλλα ο προπονητης μου μου λεει οτι πρεπει να συνεχισω τη σκληρη δουλεια μηπως και καταφερω να μπω στην εθνικη καποια μερα.Χαιρομαι που μου δινονται ευκαιριες να παιζω και στα επισημα παιχνιδια και δεν περιοριζομαι στο 48λεπτο των φιλικων.Θα συνεχισω την προπονηση για να κερδισω την συμμετοχη μου και σε αλλα παιχνιδια στο μελλον."
αυτα τα ολιγα γραφτηκαν στον τυπο για την ομαδα μας..