megláttam dömét az átadón és mellette ambrust!áááááááááááááááááááááááááááááááááááá bárcsak ne láttam volna.leesett, hogy mindkettő sztár.mióta nem edződnek?szerintem van jelenleg olyan 20 éves (1 évvel fiatalabb 15 edzés elmaradása van elvileg) aki ugyan ezt tudja mint amit ők ketten.
Igen, ebben benne volt a kezdő kapitányi rutintalanságom talán.. Olyat nem fogok behívni jövőre, aki közel a maxhoz.
Más kérdés, hogy kényszermegoldásokat kellett idén találni a posztra és nagyítóval keresgélni sajnos. Jövőre jobb lesz, azt láthatod a titkos fórumon is.
Mindig lesznek lyukas posztok és nehéz összehozni egy tökéletes csapatat. Egyszer sikerült Vendának, amikor bronzérmesek lettünk Sógorral, Havasival, Gazsó Janikával, Kállay Jóskával, Iván Menyhérttel... Azóta négyen(Sógor, Havasi, Iván, Kállay) a válogatott húzóemberivé nőtték ki magukat, ebben generációban talán 1 vagy nagyon jó esetben 2 játékos kerülhet a felnőtt válogatottba... Draft függő is az egyes csapatok erőssége, a draftoltak meg sokszor elkallódnak és nem edzik őket kellően. Ez nem feltétlen a scoutok hibája, egyszerűen vannak olyan tulajok, akik fittyet hánynak minden kérésnek. Sajnos én is tapasztaltam Illyés esetében...
Nem tudom hol , de kaygee nagyszerűen leírta: "ez egy edzési villámháború", aki lemarad az kimarad.. mármint a nagy világtornákról vagy elődöntőkről. Nézd meg az olaszokat, eszement jól csinálják, de óriási fórjuk, hogy 4* többen vannak, mint mi... relatíve könnyű nekik összehozni 1-2 mvp-ből 17-16-15-ket.
Azzal meg lehet tarolni és világot uralni.