Szia!
Ismerem a nevedet, láttalak már itt. Attól én sem vagyok jobb fórumozó, hogy relatíve sokat vagyok itt.
Csak van itt egy kis gond. Ő azt állítja, hogy végig itt van, de a válogatott skillekről semmit sem tud. Pedig lehetne, csak foglalkozni kellett volna vele (többen voltak átadón, én is sokukat megjegyeztem). Nem mellesleg a válogatott követelmények is közismertek. Emellett egyszer sem szólt hozzá a külső fórumon a taktikához, de ennek ellenére holtbiztos abban, hogy amint meglátja a válogatott skilleket, lejátszik 1-2 meccset, és tudni fogja a tutit. Ez márpedig ökörség.
Kritizálja a válogatott ranglista helyezését, pedig a taktikához egy-egy meccs előtt többen hozzászóltunk, azaz ez nyílt kritika az itt játszó tapasztaltabb játékosok ellen is (magamat nem sorolom közéjük, csak nehogy ez legyen a következő hozzászólás első mondata...). De persze ő majd jön az eddig még nem létező szakmai gárdájával, és akkora hosszú távú tervek lesznek itt, hogy csak úgy zúgnak. Csak az a gond, hogy az a bizonyos notesz a tolongó tanácsadói gárda névlistájával nekem valahogy meglehetősen üresnek tűnik...
Olvasd vissza a dolgokat, nekem egyáltalán semmi bajom azzal, hogy elindult, és ha megnézed az elejét, én is kérdeztem tőle (méghozzá normális hangnemben). Utána csak jóval később szóltam ismét hozzá.
Egyszerűen libabőrös leszek attól, hogyha valaki jön nekem itt azzal, hogy edzést fog tervezni úgy, hogy egy olyan játékost sem tud felmutatni, akit edzett volna szezonokon át (pedig azt állítja, hogy több szezonos tapasztalata van multis játékosok edzésében). Ez utóbbi pedig közönséges hazugság, mert ott vannak a nyilvánvaló tények a játékosai adatlapján, és az átigazolási adatai között. Kizárt, hogy ez így lenne.