BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > Pitanja!

Pitanja! (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98584.191 in reply to 98584.188
Date: 9/25/2009 11:55:31 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Normalno da onakve poraze ne mogu da trpim, vidjecemo sutra sve, iako sam 2 puta nepravedo izgubio, kazu nije razlog da se sve proda, gdje nije, postala je igra sr*nje, nije vise zabavno, trebas sve mijenjati, postalo je tako nerealno. Ona utakmica mrakuse m isve pred ocima. Smijesno...

Ma pokusace se sanele, vidis i sam kakva je situacija, ako me potrefi nafake pobjedicu, ako ne izgubicu i to jeto, nema sada vise mudrosti...

This is where we hold them!
From: Bevzil

This Post:
00
98584.192 in reply to 98584.189
Date: 9/25/2009 1:04:49 PM
Overall Posts Rated:
7474
Nasao si kome govoris,ne realnom GM govoris ,ni malo covjek u sebi realnosti nema a ovo mu je dobro doslo sto je dosao ovakav engine pa sad ga malo brani ali ja ti kazem i pored ovih gluposti opet cu bit najjaci u svojoj konferenciji

Ma da, prozreo si me, BB-ovi su i pustili novi engine zbog ekipe Punoglavaca, to se barem zna... I ne, nema to nikakve veze s dosadašnjom dominacijom unutrašnjih ekipa i nekakvim pokušajem da se ljude potakne na trening bekova... Ma ne, to je nerealno...

Trebali su jednostavno izbaciti bekove iz igre, uvesti 2 na 2 centara i onda bi ti dominirao... Ali, eto, BB-i, iz ne znam kog razloga, žele realniju košarku...

@King Leonidas, mislim da tebi treba malo vremena da se prilagodiš na prvu ligu, gdje je većina klubova ili u rangu s tvojim, ili bolja... Ne znam, nekome bi to bio motiv, nema smisla nakon prvog niza poraza rasprodavati ekipu... Treba znati i izgubiti ponekad, puno je primjera... KK Lisac, recimo, vratio se iz druge lige puno jači...

This Post:
00
98584.193 in reply to 98584.189
Date: 9/25/2009 1:36:40 PM
Overall Posts Rated:
7474
Evo, uzeo sam malo vremena i usporedio prosjek izgubljenih lopti prošle i ove sezone za po 4 kluba iz obje konferencije... Svi osim AJAX-a imaju znatno više izgubljenih lopti ove sezone i tu pada u vodu teorija o 'oštećenoj' Minesoti...

---------------Sezona 9---Sezona 10
Punoglavci-----6, 7---------11, 7
Minesota-------9, 7---------16, 7
AJAX------------8, 7---------9, 2
Muljavci--------11, 2--------18, 5
Vitezovi---------8, 7---------17, 0
rajvosa---------12, 5--------16, 0
Lisac-------------9, 2---------12, 5
kindze-----------9, 3---------13, 2

Uvjerljivo je najveća razlika kod Vitezova, ali je, srećom, alisani neznalica, pa se ne buni...

From: Brato-MO

This Post:
00
98584.194 in reply to 98584.192
Date: 9/25/2009 2:03:22 PM
Overall Posts Rated:
4646
hahahah ne kazem ja da bi unutrasnje pozicije trebale bit jace od vanjskih,mislim da bi trebale bit podjednake ali da tako igraci s vana kradu lopte to je stvarno ne normalno!!!

Nisam ja rekao da su za tebe namjestili engine ali bi mogao makar realno postupat a ne ko amater ,to ti govorim!!!!I corav vidi da ovo nije realno,nemojte se glupirat ljudi....

E jesi dao primjer king leonidasu ,nije on kriv sto radi engina gubi i upravo zbog tih izgubljenih lopti i formacije covjeka,a trenutno sad svi igraju covjeka to je za nepovjerovat koji botovi ,a dao si mu primjer lisca koji jos nije naucio formacije igrat ....lol kad sam Vidio da je protiv mene igrao 3-2 zonu smracilo mi se pred ocima!!!!

This Post:
00
98584.195 in reply to 98584.194
Date: 9/25/2009 2:24:52 PM
Overall Posts Rated:
7474
Nisam ja rekao da su za tebe namjestili engine ali bi mogao makar realno postupat a ne ko amater ,to ti govorim!!!!

Daj primjer, da znam o čemu govoriš...

Ja sam uvijek (UVIJEK) kad nisam siguran u protivnikovu formaciju igrao Man to Man... Ne tek ove sezone... I ako nisi siguran, nemaš što pogađati, čovjek je uvijek bila najbolja formacija za takvo što... Ja sam svih ovih sezona možda par puta odigrao FCP, 1-3-1 i 3-2 zonu... Sve ostale sam igrao otprilike 60 % čovjek i 40 % 2-3 zona... Ali smiješno je kako čovjek najednom počne isticati neke stvari kad ne ide sve po planu... I to što je Muljito zaključio da je ove sezone najbolje igrati čovjeka, ne mora biti istina... Niti je itko drugi to rekao... Ali ti si se uhvatio toga kao da su to objavili BB-ovi osobno...

From: muljito

This Post:
00
98584.196 in reply to 98584.195
Date: 9/25/2009 3:21:20 PM
Overall Posts Rated:
44
Daj primjer, da znam o čemu govoriš...

Ja sam uvijek (UVIJEK) kad nisam siguran u protivnikovu formaciju igrao Man to Man... Ne tek ove sezone... I ako nisi siguran, nemaš što pogađati, čovjek je uvijek bila najbolja formacija za takvo što... Ja sam svih ovih sezona možda par puta odigrao FCP, 1-3-1 i 3-2 zonu... Sve ostale sam igrao otprilike 60 % čovjek i 40 % 2-3 zona... Ali smiješno je kako čovjek najednom počne isticati neke stvari kad ne ide sve po planu... I to što je Muljito zaključio da je ove sezone najbolje igrati čovjeka, ne mora biti istina... Niti je itko drugi to rekao... Ali ti si se uhvatio toga kao da su to objavili BB-ovi osobno...

pa sad, nije da nema istu specificnu tezinu :).

This Post:
00
98584.197 in reply to 98584.196
Date: 9/25/2009 3:41:51 PM
Overall Posts Rated:
7474
pa sad, nije da nema istu specificnu tezinu :).

:)

From: Brato-MO

This Post:
00
98584.198 in reply to 98584.195
Date: 9/25/2009 5:32:47 PM
Overall Posts Rated:
4646
Hahhaahha ne ide sve po planu xD,meni Kralju nije ni islo prije sve po planu ali znao sam da ja grijesim i te greske sam i ispravljao bez ikakvog foruma!!!

Ali sam primjetio da ne samo ti ,vec skoro svi igrate covjeka svako kolo,muljito s ovim nema veze,to se i vidi da taj covjek dobro djeluje kao obrambena formacija hocu rec znantno bolje djeluje vec prije,pa zasto ga raja masovno ne bi i stavljala kad je tako mocan !!!!!

Hahaha nema tu istine nikakve,to je dokazano da je formacija covjeka u ovom enginu veoma jaka u odnosu na ostale formacije jer sam analizirao neke utakmice npr. frajer igra pod kos 3-2 a ovaj run and gun covjeka i razvali ga sa 20 koseva,pod kos 2-3 a ovaj pod kos-covjek i razvali ga isto nesto dosta .....ta je obrambena formacija dokazana i ja se ne hvatam ni za kakvu slamku vec govorim realno kralju ,dok je tebi ta rjec REALNOST obicni pojam !!!!

This Post:
00
98584.199 in reply to 98584.192
Date: 9/25/2009 7:22:57 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
@King Leonidas, mislim da tebi treba malo vremena da se prilagodiš na prvu ligu, gdje je većina klubova ili u rangu s tvojim, ili bolja... Ne znam, nekome bi to bio motiv, nema smisla nakon prvog niza poraza rasprodavati ekipu... Treba znati i izgubiti ponekad, puno je primjera... KK Lisac, recimo, vratio se iz druge lige puno jači...
Nemam se ja tu sta prilagoditi jarane, sve je jasno, koda sam poceo juce pa da se prilagodjavam... te sto su u rang usamnom mogu sve uzeti, ali ne uvedos eovo i nigdje me, nema vise taktickih sposobnosti, ocjena, domaceg terena i Entuzijazma...
Pronadji ti motiv kad od 4 utakmice izgubis 2 koje bi trebao pobijediti??
Ima smisla itekako, otici dole i krenuti sa nule jer me sramota kad vidim ovo!
Treba znat izgubiti, normalno, kad me protivnik nadmudri nadjaca i slicno, priznam poraz i cestitam, ali vak osmijesno, a kosto wolf rece Lisac je stari majstor, wolf koji uvijek igra na unutrasnje, lisac je krenuo da ga iznenadi sa 3-2 hahah... a lisac mene uzeo... Pa se zapitam...

I posto je tema Pitanja nikako da mi odgovoris na jedno a dji em si.

Mozes li srediti da mozem oja i muljito postavljati bannere za repku, izbjegavas to pitanje, il neces da mi odgovoris ili neznas, reci vec jedno mda znam???

Last edited by LA-King_Leonidas at 9/25/2009 7:32:15 PM

This is where we hold them!
This Post:
00
98584.200 in reply to 98584.199
Date: 9/26/2009 1:05:02 AM
Overall Posts Rated:
1717
ne znam sta vam nije jasno, samo derite u odbrani covjeka i nema zime :) king vrati se u drugu i budi kralj vec sto ti tu namjestaju :) pogledaj mene u trecoj lijepo mi niko me ne dira, nit planiram ic u visi rang, nit mogu nize, milina :)
a sto se tice pitanja za stavljanje bannera ponovi jos koji put mozda ne cuju dobro :)

This Post:
00
98584.201 in reply to 98584.199
Date: 9/26/2009 2:24:10 AM
Overall Posts Rated:
55
ne kontam sta lisca prozivas?

pa covjek te zasluzeno razbio ko beba zvecku i ti se sad nesto ko ljutis.
glavni igraci ti igraju po preko 100 minuta sedmicno, trebao si pitati vuka da ti objasni sta se desava sa tim igracima (ne vjerujem da bi ostale slusao).to je osnovini razlog za tvoja 4 poraza (veceras peti cak da covjekii TIE odigra)

vuk se takodjer prihvatio lisca, a ne pominje svoje "pogadjanje" taktika kontra dade od prosle sezone.
jos pride u odigrao covjeka (valjda misli mozda i ovaj neznalica dado zna nesto) protiv Lisca :)

imate temu izgubljene lopte, pa postajte skilove igraca nisam siguran da su bolji od ovih mojih ali broj izgubljenih lopti je na mojoj strani ;) doduse to ce se vjerovatno izjednaciti tokom sezone ali eto :)

Advertisement