Ovako nesto do sad nije bilo. Posle ovog treninga imamo rekordan skok skilova. Cak 16 skoka skila, sto je skoro jedan skill up po igracu. Ako se nesto slicno desi i posle sledeceg treninga, pocecu da verujem da cemo jos i liciti na ozbiljnu reprezentaciju.
Posle zavrsetka kvalifikacija u reprezentaciju je ubacen Tarabic i danas je ubacen Milic. Obojica imaju po 19godina i verovatno ce biti jedni od igraca koji ce izgurati sledece kvalifikacije u sezoni 10. Imao sam u planu da umesto ove dvojice ubacim neke druge igrace, medjutim neki su konstantno u losoj formi, dok se vlasnici nekih igraca nisu ni udostojili da odgovore na poruke koje sam im slao. Ocekivao sam bilo kakav odgovor a nisam dobio nista. Mogli su bar da posalju mail u kome bi mi rekli da ne zele da njihovi igraci igraju u reprezentaciji, kao sto su neki uradili. Ovako, cutanjem, pokazuju kolike su ..CKE !!!
Ukoliko neko ima primedbe na nacin vodjenja reprezentacije, kao i na ostvarene rezultate, neka ih iznese. Nema smisla da se cuti, nije uredu da gresim negde a da o tome nisam obavesten.