Као што је Оги негде рекао, ти идеш из могућег у немогуће... :-D
To mi je uža specijalnost, ne samo na BB-u

Сад сам те 'означио' као главног ривала.
Ovo mi je posebno drago. Nadam se da ćemo se i ove sezone sresti u Kupu, samo neka ovog puta bude polufinale, nisi zaslužio ranije da ispadneš

pP
Znači, za kratko vreme sam stekao nekoliko ljutih rivala. To je lepo. Mada, činjenica je da kad ljudi vide moje skromne plate odmah im skoče ambicije i svi uračunaju pobedu. A onda ih dočeka iznenađenje

Ne verujem da ću ove sezone dovoditi neko pojačanje, čekam da Ljubić još malo stasa (moja procena je da će mu trebati još ova i sledeća sezona), pa onda mogu da razmišljam o napadu na Prvu. Generalno sam zadovoljan timom, imam finu rotaciju i nekoliko vrlo zanimljivih igrača. Ali da ne otkrivam previše. Dakle, sezona 33 je ključna. Ako ne ispadnem pre toga

Kad smo već kod rivalst(a)va, u subotu igram utakmicu protiv mog najvećeg rivala. Zanimljivo, Insomnia i Dorćol su ekipe koje su najduže vremena bez prekida u Ligi II.1. Insomnia još od sezone 15, Dorćol od sezone 25. Naravno, jedan drugom smo rivali, s tim da je meni Insomnia bila glavni rival od prve sezone u ovoj ligi, dok sam ja njemu to postao u sezoni 26 (ako se dobro sećam). Doduše, Dax je značajno uspešniji, odnos u pobedama je 9:4 u njegovu korist, s tim da je u jednom trenutku vezao čak 7 pobeda.
I u subotu je apsolutni favorit, ali borićemo se!