sick!
wtf?
Nie podoba mi sie to :(
Hatchet ma racje, zmiany powinno sie wprowadzac na początku sezonu a nie w połowie bo to jest nienormalne i nie logiczne.
Może troszke urealnili zatrudnianie personelu ale to nie znaczy ze to jest OK. Giełda to nie jest dobry pomysl bo tam wiecej gotówki ludzie wpakują niz w plan Polsona(czy jak mu tam:P). Moim zdaniem przez pewien czas rozstabilizuje rynek co moze doprowadzic do spadku cen bo oprócz zawodników teraz kluby będą musiały zakupic i specjalistów i to pewnie jeden taki delikwent będzie kosztował jak solidny zawodnik a ich muszimy kupic 3(wiem wiem nie musimy ale pasuje:P). Ponadto koszty specjalistów będą ciagle rosły czyli znowu tam będzie upływać część gotówki.
BBecy wprowadzili to moze dlatego ze chcą "pozbyć się" częsci gotówki z rynku, której moim zdaniem nie jset znowu tak dużo by ingerować w te sprawy.
Podsumowując, pomysł wmiare dobry ale wykonanie i wprowadzenie fatalne. Takie zmiany powinny wchodzic po pewnym czasie od podania idei a my niemamy szans aby sie na to przygotowac, to samo jest z hala. Z dnia na dzień obcieli dopływy z bietów od tak.
Smutne to jest bo nie ukrywajmy niema BB bez nas, twórcy chyba zaczynaja zapominac o tym.