BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Potop

Potop

Set priority
Show messages by
This Post:
00
258251.19 in reply to 258251.15
Date: 4/26/2014 11:40:44 AM
Overall Posts Rated:
1212
Mislim da si bas odvalio,zato sto trener trazi PRAVDU i iznosi to u javnost klub treba da izgubi evroligu,kazes tandem musli-gagic tragikomicna selekcija,da li stvarno mislis da bi oni igrali da klub ima pare da dovede bolje,ti iskusni internacionalci su bili improvizovana pojacanja koja moraju da se naviknu na ekipu,to u ovoj utakmici to nije doslo do izrazaja ni malo,izvini,ali za razliku od zvezde partizan uvek ide na trofej kakva god situacija u klubu bila i kakvi god igraci bili

This Post:
00
258251.20 in reply to 258251.17
Date: 4/26/2014 11:47:30 AM
Overall Posts Rated:
1212
Svaka cast na postu Dumba,nije bilo potrebe da ovo pisem i ja kao sto sam hteo,loptica za tebe

This Post:
11
258251.21 in reply to 258251.19
Date: 4/26/2014 11:53:21 AM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Mislim da si bas odvalio,zato sto trener trazi PRAVDU i iznosi to u javnost klub treba da izgubi evroligu,kazes tandem musli-gagic tragikomicna selekcija,da li stvarno mislis da bi oni igrali da klub ima pare da dovede bolje,ti iskusni internacionalci su bili improvizovana pojacanja koja moraju da se naviknu na ekipu,to u ovoj utakmici to nije doslo do izrazaja ni malo,izvini,ali za razliku od zvezde partizan uvek ide na trofej kakva god situacija u klubu bila i kakvi god igraci bili

Da li me zajebavas sa ovim? Ajde molim te malo razmisli,samo malo...je l Partizan isao na trofej u kupu bez obzira na situaciju? Toliko o tome...

This Post:
00
258251.22 in reply to 258251.21
Date: 4/26/2014 12:09:28 PM
Overall Posts Rated:
1212
izvinjavam se na propustu,kup je finansijski nebitan a partizanu su trebali odmorni starteri za borbu za borbu za cetvrtfinale evrolige i za borbu za final4 abe

This Post:
00
258251.23 in reply to 258251.17
Date: 4/26/2014 12:34:38 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje
Napisao sam da mi je drago bilo malo u momentu kada je Partizan primio tu trojku iz razloga sto je i njima bilo izuzetno slatko sto je Zvezda prosla onako vece pre toga i siti su se nasladjivali time. To nije par mojih ortaka nego generalno. Setam ulicama,slusam i vidim. I odmah je krenulo,bedni ste,Partizan institucija,ha ha ha itd. E zbog toga mi je bilo drago i to jeste moje subjektivno razmisljanje,a objektivno je da su oba kluba to zasluzila. Dakle ne igraci,oni dodju i odu nego bas evo navijaci. Zvezdini jer bojkotuju ABA,a hteli bi da gledaju EL,a Partizanovi jer su se siti nasladjivali Zvezdinim neuspehom. Nisi ti, ali ima ih mnogo,veruj mi,i to i mnogi grobari u dusi znaju,hteli to da priznaju ili ne. I sve sam ti objasnio. Ne zelim dalje da ulazim u ovo tvoje nametanje meni ''epiteta'' srbomrsca jer cu se samo iznervirati. Ti nemas pojma nista o meni da bi izvodio neke zakljucke iz nekih par recenica ovde. Oni koji me znaju mogu samo da konstatuju koliki sam ja patriota. I stavljam tacku na to,a ti dalje trabunjaj ako moras. Dalje pisem o stvarima koje imaju veze sa kosarkom.

Imam 26 god ako te bas zanima,naravno da znam ko su ta dvojica ali ne toliko detaljno jer vise pratim evropsku kosarku od NBA. I ne mozes da poredis NBA i evropsku kosarku jer u NBA moze da se uzme titula sa 2 world class igraca i ostatak tima prosecni igraci koji ce da trce ,kao Kobi i Sek svojevremeno. Na ovom kontinentu to je malo teze jer se igra mnogo vise takticki. I opet sada evo nasao si Kinseya da spomenes. Izvini ali i Zvezda u odnosu na pocetak sezone nema Silba,oterali su ga ali nebitno,poenta je da mi ne kukamo,a vi grobari stalno nesto kukate,stalno vam nesto fali. I Zvezdi su povredjeni do skora bili maltene svi igraci pod kosem,sem Bobija. Mitar se tek oporavio,a Katic i pogotovo Radenovic igrali bez treninga vec solidno vreme pa nista,gde mi to spominjemo?

Da da,Zvezdi se ovo desilo zbog kosarkaskih stvari,a Partizanu zbog Boga. Joooooj......

This Post:
00
258251.24 in reply to 258251.23
Date: 4/26/2014 12:49:09 PM
Overall Posts Rated:
740740
Imam 26 god ako te bas zanima,naravno da znam ko su ta dvojica ali ne toliko detaljno jer vise pratim evropsku kosarku od NBA. I ne mozes da poredis NBA i evropsku kosarku jer u NBA moze da se uzme titula sa 2 world class igraca i ostatak tima prosecni igraci koji ce da trce ,kao Kobi i Sek svojevremeno. Na ovom kontinentu to je malo teze jer se igra mnogo vise takticki. I opet sada evo nasao si Kinseya da spomenes. Izvini ali i Zvezda u odnosu na pocetak sezone nema Silba,oterali su ga ali nebitno,poenta je da mi ne kukamo,a vi grobari stalno nesto kukate,stalno vam nesto fali. I Zvezdi su povredjeni do skora bili maltene svi igraci pod kosem,sem Bobija. Mitar se tek oporavio,a Katic i pogotovo Radenovic igrali bez treninga vec solidno vreme pa nista,gde mi to spominjemo?

Da da,Zvezdi se ovo desilo zbog kosarkaskih stvari,a Partizanu zbog Boga. Joooooj......

Nadji mi NBA sampiona u poslednjih recimo deceniju gde imaju ta dva world class igraca a da ostali trce. Ja se ovako na blic ne secam nijednog takvog tima, vec su svi imali i ostale igrace vise nego solidne. Samo sto mozda nisu toliko eksponirani kao ove zvezde, ali su dobri igraci.

Silb je odluka uprave zvezde, i svi su rekli da je to bio dobar potez za zvezdu (iako ja ne mislim tako), tako da ne mozes da poredis povrede i to kad neko otera igraca. I plus je dosla zamena za njega koja ne igra (zasto bem li ga).

Sto se tice povreda, ti poredis jednog Mitrovica koji nije ni bio planiran da igra ovu sezonu sa nedostatkom Milosavljevica, Vesteramana, Bertansa. I plus Kinsey-a u mnoooogooo utakmica, pa Bogdanovica par puta, pa uz to i Gagica i Tepica i Milutinova. Mozda gresim, ali mislim da je samo Jo odigrao sve utakmice od pocetka sezone.

Katic i Radenovic bez treninga mozda poslednje dve nedelje. Igrali celu sezonu, eventualno par utakmica propustili. Slazem se da su povrede dosle u lose vreme, ali oni su IGRALI.

I Partizan je odigrao dobru utakmicu protiv dobrog tima. I izgubio je na nacin na koji gubis jednom u nekoliko godina, ako ne i u nekoliko decenija. Cedevita nije tim koji redovno mozes da bijes 20-30 razlike, Cedevita je odlican tim. I nije sramota izgubiti od takvog tima sutom u poslednjoj sekundi sa 10 metara. Mozda nisi vernik kao ja, ali ja to gledam da je bas Bog hteo tako da bude.

A ko zna, mozda je i dobro sto se to desilo. Mozda ovo donese neki boljitak i kod zvezde i kod Partizana.

I, RECIMO, JA IMAM 5 DOBRIH DRUGARA DA SU SVI GROBARI I NIKO NIJE LIKOVAO ZBOG ZVEZDINOG PORAZA.

Toliko o generalisanju stvari.

This Post:
00
258251.25 in reply to 258251.24
Date: 4/26/2014 12:59:42 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje

A ko zna, mozda je i dobro sto se to desilo. Mozda ovo donese neki boljitak i kod zvezde i kod Partizana.

Konacno nesto u cemu se potpuno slazemo.

This Post:
00
258251.26 in reply to 258251.23
Date: 4/26/2014 4:10:41 PM
Overall Posts Rated:
1212
Silba su sam kazes oterali,jeste fali nam mnogo toga i 90% se zalimo na vucicevu pravdu,zvezdi dam 16 miliona jar sam cigan,al da me ne pljuju ajde dacu partizanu milion i po,ja sam ateista i u pravde bozje i te gluposti ne verujem,da smo bili dovoljno dobri ne bi nam trebala toliko srece,ali i oni su dobro igrali i prosto ponovo nismo imali srece,s druge strane zvezda je celu tekmu gubila,uspela da sustigne cibonu i dodje na -1 ali to je bilo to,dalje prosto nisu mogli i koliko god da sam grobar i da sam na toj utakmici navijao za zvezdu nisu zasluzili pobedu,nisu imali ni dobar sut niti dobru igru bojedinaca sem blazica,i zbog tih suza mu se ne treba smejati,pokazao je koliki je igrac samo tim suzama,a o partiji kakvu je odigro i da ne pricamo

This Post:
11
258251.27 in reply to 258251.25
Date: 4/26/2014 4:24:34 PM
Overall Posts Rated:
740740

Konacno nesto u cemu se potpuno slazemo.

Slazes se ti i sa ostalim stavkama cim nisi imao repliku, samo neces to da priznas

This Post:
11
258251.28 in reply to 258251.27
Date: 4/26/2014 10:19:21 PM
Kurajberi
II.4
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Trbonje

Slazes se ti i sa ostalim stavkama cim nisi imao repliku, samo neces to da priznas

Nije,ne slazem se sa mnogo toga ali ovo je isuvise globalna tema da bi se diskutovalo ovako izmedju dvoje ljudi koji se ne poznaju,a iz toga proizadju vredjanja i svakakve neartikulisane i neargumentovane optuzbe. Ako ikad bude neko okupljanje pa da te upoznam,mozemo uz pivo oci u oci ko ljudi da diskutujemo do mile volje i smejemo se

This Post:
11
258251.29 in reply to 258251.28
Date: 4/27/2014 3:43:09 AM
Overall Posts Rated:
740740
Nije,ne slazem se sa mnogo toga ali ovo je isuvise globalna tema da bi se diskutovalo ovako izmedju dvoje ljudi koji se ne poznaju,a iz toga proizadju vredjanja i svakakve neartikulisane i neargumentovane optuzbe. Ako ikad bude neko okupljanje pa da te upoznam,mozemo uz pivo oci u oci ko ljudi da diskutujemo do mile volje i smejemo se

Mator sam ja za ta okupljanja. Sto sam se okupljao okupljao sam se.

A i nisam neki pivopija. Cak sam i posao promenio samo da bi pobegao od piva.

Evo Sire moze sve to da ti posvedoci.

Ako bas oces da se urokas sa nekim onda pozovi Matiju, taj pije za sve nas

Advertisement