Imam 26 god ako te bas zanima,naravno da znam ko su ta dvojica ali ne toliko detaljno jer vise pratim evropsku kosarku od NBA. I ne mozes da poredis NBA i evropsku kosarku jer u NBA moze da se uzme titula sa 2 world class igraca i ostatak tima prosecni igraci koji ce da trce ,kao Kobi i Sek svojevremeno. Na ovom kontinentu to je malo teze jer se igra mnogo vise takticki. I opet sada evo nasao si Kinseya da spomenes. Izvini ali i Zvezda u odnosu na pocetak sezone nema Silba,oterali su ga ali nebitno,poenta je da mi ne kukamo,a vi grobari stalno nesto kukate,stalno vam nesto fali. I Zvezdi su povredjeni do skora bili maltene svi igraci pod kosem,sem Bobija. Mitar se tek oporavio,a Katic i pogotovo Radenovic igrali bez treninga vec solidno vreme pa nista,gde mi to spominjemo?
Da da,Zvezdi se ovo desilo zbog kosarkaskih stvari,a Partizanu zbog Boga. Joooooj......
Nadji mi NBA sampiona u poslednjih recimo deceniju gde imaju ta dva world class igraca a da ostali trce. Ja se ovako na blic ne secam nijednog takvog tima, vec su svi imali i ostale igrace vise nego solidne. Samo sto mozda nisu toliko eksponirani kao ove zvezde, ali su dobri igraci.
Silb je odluka uprave zvezde, i svi su rekli da je to bio dobar potez za zvezdu (iako ja ne mislim tako), tako da ne mozes da poredis povrede i to kad neko otera igraca. I plus je dosla zamena za njega koja ne igra (zasto bem li ga).
Sto se tice povreda, ti poredis jednog Mitrovica koji nije ni bio planiran da igra ovu sezonu sa nedostatkom Milosavljevica, Vesteramana, Bertansa. I plus Kinsey-a u mnoooogooo utakmica, pa Bogdanovica par puta, pa uz to i Gagica i Tepica i Milutinova. Mozda gresim, ali mislim da je samo Jo odigrao sve utakmice od pocetka sezone.
Katic i Radenovic bez treninga mozda poslednje dve nedelje. Igrali celu sezonu, eventualno par utakmica propustili. Slazem se da su povrede dosle u lose vreme, ali oni su IGRALI.
I Partizan je odigrao dobru utakmicu protiv dobrog tima. I izgubio je na nacin na koji gubis jednom u nekoliko godina, ako ne i u nekoliko decenija. Cedevita nije tim koji redovno mozes da bijes 20-30 razlike, Cedevita je odlican tim. I nije sramota izgubiti od takvog tima sutom u poslednjoj sekundi sa 10 metara. Mozda nisi vernik kao ja, ali ja to gledam da je bas Bog hteo tako da bude.
A ko zna, mozda je i dobro sto se to desilo. Mozda ovo donese neki boljitak i kod zvezde i kod Partizana.
I, RECIMO, JA IMAM 5 DOBRIH DRUGARA DA SU SVI GROBARI I NIKO NIJE LIKOVAO ZBOG ZVEZDINOG PORAZA.
Toliko o generalisanju stvari.