Λοιπόν, τα δικά μου προγνωστικά για σήμερα είναι :
Spartians-Lygeus FC 1 … Σημαντική η υπεροχή των Σπαρτιατών στη ρακέτα..
Kalamata B.C- Grammatech B.C 1 … Αμφίρροπο, αν ηταν στο στοίχημα δεν θα το ακουμπούσα, η Grammatech νομίζω πως κανονικά υπερέχει και ειδικά στην έδρα της, αλλά η Καλαμάτα έχει περισσότερους βασικούς σε καλή κατάσταση, ενώ δεν ξέρω αν η Grammatech έχει απάντηση στον Chonto, … θα πω Καλαμάτα λοιπόν για να μοιραστούν λίγο τα προγνωστικά…
Crop Dusting- Tauroi BC 2 … Καθαρό αποτέλεσμα …
Gugufkes - Epipolaioi Gafatzides 2 … Ωραίες ομάδες με κοινό αγωνιστικό χαρακτήρα, θα συμφωνήσω πως θα γίνει καλό ματς, αλλά θα προτιμήσω τους Επιπόλεους, είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και παίζουν στην έδρα τους …
Olympiakos peramatos - Panathinaikos@ 2 … Καλύτερος ο Παναθηναϊκός και πιο γεμάτος σαν ομάδα, αλλά όχι με μεγάλη διαφορά, ειδικά σε επίπεδο πεντάδας, αφού ο Ολυμπιακός πήρε καλό παίχτη στην περιφέρεια, που όμως δε νομίζω να τον «εισπράξει» ιδιαίτερα σήμερα, λόγω αγωνιστικής κατάστασης. Από την άλλη δεν ξέρω πόσο θα βγει το εσωτερικό παιχνίδι στον ΠΑΟ σήμερα, οι ρακέτα του Ολυμπιακού είναι και ικανή και σε γενικές γραμμές σε καλύτερη κατάσταση … Νομίζω πάντως εύκολα η δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα νικήσει, εξάλλου έχει και την έδρα ...
Arostia BC- AS Trikala KAE 2 … Επίσης μια καθαρή νίκη, τα Τρίκαλα έχουν καλύτερη ομάδα και ιδιαίτερα στη ρακέτα. Η Αρρώστια εξάλλου έδωσε δύο βασικούς παίχτες και προς το παρόν νομίζω είναι αποδυναμωμένη …
Για τα δικό μου παιχνίδι δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο …
Σόρρυ αν σας κούρασα ...