1 és egy pici. És??? :o A multiskillre ez volt a példa, az 5 szezonra pedig amit látsz, még ha te rögtön az elsőben grand champion is lettél (?)...
Srácok!
Én most itt húznék egy vastag vonalat.
Jelentkeztem a posztra, hogy minden energiámat és szervezőkészségemet latba vetve előrevigyem a válogatottat. Ebből nem kérnek a szavazók, azzal semmi gondom sincsen, hiszen most tért vissza a kiváló Vendabal is. Őt választják, akkor hajrá Vendabal! Én adtam programot, elképzelést, 100+ választ a kérdésekre, kierőszakolásra skillverziókat is, magyarán felvettem a kesztyűt. Eddig még ez is teljesen rendben volna szerintem, és végig is fogom csinálni, mert amit elkezdtem, abban nem létezik olyan erő, hogy megakadályozzon a befejezésében! :D
Viszont kialakult egy olyan "kemény mag", akinek teljesen mit mondok. Kiforgat, meghazudtol, hazudik, sérteget stb...
Ám legyen, viszont akkor máris bevezetek egy kapitányhoz méltó szabályt: annak válaszolok csak, akit valóban érdekel a mondandóm és a válogatott sorsa! A puffogóknak majd válaszol másik jelölt, ha van kedve. :D Engem eléggé lekötnek az értelmes kérdezők és a válogatottal kapcsolatos elképzelések.
Jó játékot:
Zaccmester