Ukraina vs. Crna Gora 115 - 101 (
(20965)) +14
Здається, що тільки Crna Gora намагалися чогось добитися.
Facepalm все, що я можу сказати

Як кажуть, ні собі ні людям так вирішив тренер Чорногорців, і позбавив нас такої важливої різниці в забитих/пропущених. Ну ладно нам не вперше будем викручуватися )
Щодо матчу то його мало дивився, тому багато писати не буду, писали за Кармаліту, шо не треба ставити, але я думаю по іншому, я немаю права, Не ставити такого гравця під любу тактику, тим більше в формі 9. Гравців його рівня в ББ я думаю не так і багато, а в нас на горизонті поки немає і близько подібної до нього заміни.

Виручив Горностаєв, бо з малими дійсно цього сезону завал, а тут якраз форма 9 дуже помогла, Андрюховіч і Буріменко зіграли класно, Брати Пономаренки грали в одну скрипку по статі видно, Бессараб з банки добивав))
Провалили тільки 2 четверть завдяки мотсу противника, і на велику перерву пішли при -3 , але потім все стало на свої місця.
Ну і на рахунок мотсів
(20963) добре шо не ми попали під роздачу від Шведів

Залишилися самі цікаві і напружені матчі, в яких 4 команди поділять 2 путівки в наступний раунд. Тепер починаючи з наступного тижня починається справжня заруба, а тому тримайте форму бо буде біда

Ситуація у групі :
1 Німеччина 4-0 +106
2 Україна 4-0 +82
3 Туреччина 4-0 +66
4 Швейцарія 4-0 +63
Поки ситуація більш-менш нормальна. Хотілося б краще звичайно, але могло б бути і гірше. В наступний понеділок зустрічаємося з Швейцарією.