W Warszawie zagrają lepiej. Wierzę mocno w to. Molde to nie jest słaby zespół, mają kim grać ;)
Gratuluje awansu!!!
Raczej do LE niż LM, jak jakims cudem awansuja do LM stawiam litra na zjeździe (jeśli będę), a co tam dwa postawie (Raz na dwadzieścia lat mogę sie wykosztowac)!!! ;)
Poziom jaki był każdy widział, choć cieżko było go zauważyć.
Statystyki dwumeczu mowia same za siebie:
- sytuacje po stronie Molde
-posiadanie piłka po stronie Molde
-strzały po stronie Molde
-sędziowie po stronie Legi ;)
Byłem wczoraj na tym pięknym meczu, atmosfera była naprawdę wspaniała! Ten doping przejdzie do historii i jest najlepszy w Europie!!!! Nawet trener Molde czegoś takiego nigdzie nie widział, czy usłyszał.
http://www.youtube.com/watch?v=0064Ab9iFg4Jo jo każdy myśli, że sędziowie po stronie Legii. Czerwona kartka dla Ekpo była zasłużona, ponieważ raz był celowy faul bo Radović był na kontrze i mogli wtedy bramki strzelić. A drugi faul za ciągnienie koszulek i później zatrzymanie go nogą.
Przy Ł3 Legia zdecydowanie była lepsza niż Molde i para stoperów Rzeźniczak-Dossa Junior spisała się wspaniale! Tak jak wcześniej mówiłem, że Jodłowiec jako stoper dobrze nie gra, ponieważ za łatwo pozwala rywalom zrobić sytuacje.
Pierwszy mecz był bardzo słaby w wykonaniu Legii (szczerze się przyznaję, bo taktyka nie taka odpowiednia dla Legii). Drugi mecz dużo lepszy i myślę, że jak forma pójdzie w górę będziemy grać dużo lepiej w IV rundzie. Futbol jest nieprzewidywalny, więc trzeba wierzyć mocno w Legię, że jesteśmy w stanie zrobić więcej.
Takich kibiców trzeba cenić a nie takich co przyszli w koszulkach Barcelony i kibicowali im a potem jak Lechia bramkę strzeliła to cieszyli się. To są prawdziwi kibice? !