Kad vec spomenu Jabusa, jel zna neko sta je snjim, nejavlja se ko da nije medu zivima:)))Oces drug da ti ja prodam jednog svog))
Sad ja imam par ptanja:1. Koliko mi imamo skauta?Ja nabroja 5:Joccy,Tarik,BHF,Enynho,Jabus........mozda ih ima jos2. Treba li reprezentaciji toliko skauta?3. Po vama koliko jedna reprezentacija treba da ima skauta?4. Da li skauti treba da budu selektori?5. Sad ako bi se ja kandidovao za selektora znaci li to da je moj minus u startu u odnosu na skaute koji se kandiduju sto nisam skaut i sto nisam upoznat sa potencijalnim reprezentativcima?Toliko od mene :)
Kad vec spomenu Jabusa, jel zna neko sta je snjim, nejavlja se ko da nije medu zivima:)))Oces drug da ti ja prodam jednog svog :)))Vidis to bi bilo dobro :D NelSa moze nesto posle drafta ili ti se zuri ? :)
Kad vec spomenu Jabusa, jel zna neko sta je snjim, nejavlja se ko da nije medu zivima:)))Oces drug da ti ja prodam jednog svog :)))
Kad vec spomenu Jabusa, jel zna neko sta je snjim, nejavlja se ko da nije medu zivima:)))Oces drug da ti ja prodam jednog svog))Vidis to bi bilo dobro NelSa moze nesto posle drafta ili ti se zuri ?Normalno da mi se žuriRasprodajem skoro cijelu ekipu i željan sam trenirati naše pulene. Tako svaki do 20 godina je dobrodošao pa nek mi neko pošalje na PM i cijenu koju traži pa ćemo vidjeti. Joccy brate ne moraju sad 2 PL i 2 BŠ. Dovoljna su bar dva sad, ako ima. Imaš rok 5-7 danaP.S-Nihade moze brate samo posalji poruku i reci koji je to igrač i koliko tražiš.
Kad vec spomenu Jabusa, jel zna neko sta je snjim, nejavlja se ko da nije medu zivima:)))Oces drug da ti ja prodam jednog svog))Vidis to bi bilo dobro NelSa moze nesto posle drafta ili ti se zuri ?
4. Sto da ne. JA cu se kandidovati u koaliciji sa mojim djelimicno gore navedenim timom. I ja sam menadzer kao i ti zar ne ? Necu ja cio zivot biti mladji referent :DD
Vako imam spremnu listu najboljih 19-godišnjaka u ovom trenutku ( tj. 20-godišnjaka sledeće sezone) i spremam listu od nekih 10 najboljih 19-godišnjaka ove sezone tj. 20-godišnjaka sledeće. Jednu listu sam poslo Joocoju pa nek je on proslijedi dalje