Igen, épp ezért is van a korlátozás a centerekn (4db), mert ha azokból valaki ledraftol mondjuk nyolcat, akkor garantáltan nyeri a blokk, pattanó, FG% kategóriákat. Mondjuk ez fordítva is igaz, ha draftolsz 6-8 klasszis irányítót, akkor tuti tiéd a steal, assist, ATO, STR, stb kategóriák, plusz várhatóan 3P%-ban és FT%-ban sem leszel túl rossz.
Erre mondtam az elején, hogy több stratégia is van, mindegyikkel lehet nyerni is és bukni is. Pl rámehetsz azokra akik gyenge csapatban vannak, mert ott egy átlagosabb játékos is hozhat űrszámokat (vagy pl kihasználod a Pacers sérüléshullámát, ahol nem várt játékosok teljesítenek felül a tavalyi statjukhoz képest), de ekkor bukod a team wineket. Vagy begyűjtheted a Spurs játékosokat, ahol senki nem átlagol kiemelkedőt, de tuti jó százalékaid, sok assistod lesz team winekkel megfűszerezve.
Ez a szezon úgyis csak gyakorlás, jövőre szerintem mindenki rutin róka lesz már, akkor majd sokkal izgalmasabb lesz a dolog. Plusz én is tanultam, eddig mindig csak csatlakoztam a ligákhoz, de sosem alapítottam, de már van pár ötletem, hogyan tudjuk sokkal kiegyensúlyozottabbá és izgalmasabbá tenni a dolgokat jövőre.
Don't feed the troll