O'Neal rég nem 25 perces játékos, de nem is kell neki annak lennie, percekre Ezeli is bevethető. Probléma akkor lesz, ha Bogut lesérül, de az akkor is gond lenne, ha maradt volna Landry. Ezért is tartom, hogy Bogutot el kéne passzolni, 14 millás lejáró, ráadásul jó védő, ha egészséges, szóval van bőven értéke. Ha viszont hosszabb távra lesérül (akár egész szezonra, van rá esély) akkor semmit nem fognak kapni érte.
Speights szerintem több mint momentum játékos, főleg, ha a megfelelő rendszerben játszik, Clevelandben is látványosan jobb volt, mint a Grizzliesben.
Nedovic szerintem nem is kérdés, hogy bejön. Mindig felmerül ez a kérdés, ha európai játékos érkezik az NBA-be, én pl Rubiónál voltam így, hogy nem hittem benne, hogy "megél" a ligában, és tessék. Aki látott már Nedovicról összeállítást, az szerintem nem kételkedik benne, hogy jó lesz. Douglas már bizonyított, igaz nem Jack szintű, de azért nem is kutyaütő.
A pad meg eddig úgy nézett ki, hogy volt Jack és Landry, meg néha Rush, most meg úgy, hogy ott van először is Barnes, aztán Nedovic és Douglas, meg Speights és néha O'Neal, aki nem csak a pályán lehet fontos, azért 17 év rutinnal nagy segítségére lehet a fiataloknak.
Barnest szerintem nem kell annyira sajnálni, hogy kiesett a kezdőből. Tavaly szenzációs volt, de sokszor láttuk már, hogy a második évben mennyire visszaesnek azok, akik első évben repesztettek. Ráadásul így is simán lesz 20-25 perce.
Don't feed the troll