BuzzerBeater Forums

Poland - I.1 > Sezon 20

Sezon 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217542.182 in reply to 217542.181
Date: 6/14/2012 5:27:41 PM
Overall Posts Rated:
299299
bananowi chodziło o dół Bisagi :) który jest słabszy, niż jego OD :)

This Post:
00
217542.187 in reply to 217542.180
Date: 6/15/2012 10:57:37 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
a podobno małpki lubią banany i występy w cyrku ;)

This Post:
00
217542.189 in reply to 217542.188
Date: 6/15/2012 1:49:04 PM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10051005
idąc dalej -> wszyscy Cię lubią :D hahahaha bez obrazy chłopaki

This Post:
00
217542.190 in reply to 217542.174
Date: 6/15/2012 2:49:38 PM
Overall Posts Rated:
112112
Mam obecnie największe porównanie.

Golasów i ogórasów rzeczywiście od dawien dawna było nam dostatek. Porównanie takie, że drugim SFem w Polsce stał się PF Reda - widzę zatem te tłumy multiskillowych obwodowych.

Na pewno to się nie rekompensuje tak jak Ty to liczysz , czy jak Ci "pasuje";-)

Ja tego wcale nie liczę. Udowadniam tylko, że każdy komu się wydaje, że liczy tak naprawdę tylko rzuca kostką...ale mówi, że liczy ;)

Trochę przesadzasz bo skoro Ty masz pół reprezentacji to by znaczyło, że Joker ma drugie pół bo obaj macie po dwóch grajków;-))

Za mojej kadencji wzrosła liczba reprezentantów w PLK. Możliwe, że za chwilę ta liczba jeszcze wzrośnie bo na zapleczu jest kilku ciekawych grajków i jestem przekonany, że kilku prezesów z PLK włączy się w walkę o nich jak pojawią się na TLu. Co niektórzy nawet próbują podkupować reprezentantów, którzy trenują w farmach (tutaj ukłon w stronę Jokera:D)

Także nie narzekaj tylko trenuj bo dobrze wiesz, że posiadanie reprezentantów w składzie się opłaca;-P Z resztą kupienie Salika przez Ciebie właśnie w takich kategoriach odbieram:-) Tym bardziej, że on akurat ma darmowe treny DV, ewentualnie ISa i ID czyli tego czego mu brakuje do gry w kadrze.

Dla lepszego efektu pierdyknąłbym jakąś statystyką. "Za mojej kadencji liczba reprezentantów wzrosła o 300%". Procenty dobrze się sprzedają :)

Zatem idea hasła polegała na tym, że ci reprezentanci to mieli w PLK przede wszystkim być i się konserwować przed zejściem na starość, niekoniecznie trenować? Faaajnie ;)

Ja bym to ujął jednak odwrotnie...Mój trening reprezentantów opłaca się reprezentacji ;)
Gdybym bazował na ich opłacalności, to co piątek miałbym wciśniętą formę, formę bez przerwy sprawną i co poniedziałek pewne miejsca w kadrze i pewne przelewy na konto z gadżetów. I to w sumie już chyba trzeci sezon mógłby tak wyglądać...

Salik był wygodny w zakupie...Cena od zera. Ogłoszenie na forum. Nawet na TL nie musiałem wchodzić.
Za 1,5 mln mam nowego gracza w składzie, który daje mi najwyższe podania w zespole. Miałem szukać takiego dopiero za około 3-4 tygodnie...Znalazłem go na forum, bez TL, a do tego cała ta otoczka z narodowym podnieceniem :)
Przy okazji tylko kiedyś zrewiduję, czy rzeczywiście odda mi tak dużo z pensji w gadżetach, jak reklamowałeś ;)

This Post:
00
217542.191 in reply to 217542.185
Date: 6/15/2012 3:05:52 PM
Overall Posts Rated:
112112
Mutant pod koszem to nie jest to samo co mutant na obwodzie bo różni ich suma dziesięciu skilli średnio o jakieś minimum 15 skoków na korzyść gracza obwodowego. Mutant pod koszem ma nabite głównie tylko trzy skille, a mutant na obwodzie sześć skilli. Także mutant na obwodzie bez czterech dolnych skilli to dużo mniejsze zło niż mutant pod koszem bez sześciu górnych skilli, a widzę że co niektórzy stawiają znak równości pomiędzy mutantem obwodowym i podkoszowym.

No nic...muszę dopisać powyższą do listy teorii, których jestem niekłamanym fanem i czytam je z rozrzewnieniem i fascynacją, jak to można mieć dużo wyobraźni w wymyślaniu takich rzeczy :) Naprawdę nie wiem, jak można tak udziwniać proste rzeczy.

Choć rzeczywiście...6 > 3, więc chyba bardziej uprościć nie można :D

Advertisement