A szezonról:
Nagy lendülettel és reményekkel vágtunk bele az idei szezonba. Azt a célt tűztük ki, hogy kijussunk az EB-re egy nem túl könnyű (de azért abszolválható) csoportból. Ez hála istennek sikerült is, méghozzá csoportelsőként.
A különböző meccsek eredményeit nem emelném ki, hiszen aki érdeklődik a válogatott iránt, az pontosan tudja, hogy mit történt. Ha már itt tartunk, nekem nagy szívfájdalmam a válogatott iránti nagyon csekély/gyér érdeklődés. Ez komolyan érdekelne, hogy egy 1000 fős közösségből miért 15 embert érdekel nemzeti csapatainak sorsa??? Ha valaki tudja a választ, kérem ossza meg velem, nagyon kíváncsi lennék.
Visszatérve a témához, úgy gondolom, hogy az EB-n is helytálltunk (6. hely). Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én nem vagyok maradéktalanul elégedett, hiszen egy merésznek tűnő húzással próbáltam a szerbeket megverni, hogy életben tartsam csapatszellem reményeinket az esetleges EB-elődöntő kapcsán. Azt tudtuk, hogy végülis mindegy, hogy 2. vagy 3. helyen végzünk a csoportban, mindenképpen a 2. selejtezőkörben kell tovább játszanunk.
Most arra kérek mindenkit, hogy imádkozzon azért, hogy kerüljük el a sorsolásnál az erős amerikai csapatokat (pl. USA) és akkor végre először (az U21 után) a nagyválogatott is ott lehet a VB-n!!!
Várom véleményeiteket, hozzászólásaitokat.
Nyugodtan lehet kritikus is a dolog, aztán megvitatjuk.
HUNGARY!