BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > NT Hrvatska

NT Hrvatska

Set priority
Show messages by
From: Prljavi

This Post:
22
324306.180 in reply to 324306.179
Date: 8/19/2025 3:59:34 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
216216
Kritika se ne pise s znaci li vam ona ista

Diljem svijeta ovih dana mnogi ljudi razmišljaju o razgovorima koji se odvijaju između svjetskih čelnika o sudbini Ukrajine, a u širem značenju o vlastitom položaju i životu na ovom planetu.
Neki ljudi smatraju da je najbolje za njih postaviti isključivo samog sebe kao prioritet. Neki na svijet gledaju usmjereni kroz domoljublje. Svatko ima pravo odlučiti o svom životu.

Ja kažem:
Zbog Hrvatske.

prvi si poceo

zelio sam ga vidjet na izbornickoj poziciji

Nietzsche u svom djelu Sumrak idola objavljenom 1888. godine ističe zabludu zamjene uzroka i učinka. Mislim da si sposoban promisliti o svemu te da ti nije potrebno izokretanje činjenica u objavama.

necu tolerirat pa makar osli na 90. mjesto

Ako je ovo izraz tvog istinskog bića, onda osobno više ne smatram da bi ti mogao dati glas za izbornika, a nadam se da BB Hrvatska neće nikada dopustiti da budeš izbornik. Promisli.

From: canci

This Post:
11
324306.181 in reply to 324306.180
Date: 8/19/2025 4:48:08 AM
Akul Atina
III.3
Overall Posts Rated:
606606
Second Team:
MVV
Realno, hoces mi dat glas(ako se ikad budem kandidirao za a) me ne zanima jer mi nije potreban. Na ono sto sam napravio u zadnje dvije godine sam ponosan i bitno mi je da ljudi koje sam uveo u svijet buzzera su danas standardni prvoligasi koji svaki dan treniraju nase mlade i bore se za a i u21 repku i stekli su vece znanje nego sta ja imam. Ti ljudi postuju mene kao i ja njih a i kao sto sam postovao tebe i tvoje dok ste vodili repku a i prije toga dok se razglabalo o reprezentaciji. Imamo drugacije stavove oko nekih stvari i to je okej ali ove sezone s ovakvim napadima izgubio si moje postovanje. Tebi se ne moram niti objasnjavat niti pravdat u vezi nekih stvari.

Ajmo malo na tekme.
Proslo kolo smo skoro iznenadili finsku i da se to dogodilo preokrenuli bi situaciju. No na kraju poraz od 103-96. Prve tri cetvrtine smo vodili i kontrolirali ali zadnju cet finksa daje gas i preokrece potpuno te dolazi do pobjede. Bili su veliki favoriti ali lakse bi bilo da su vodili cijelu tekmu i dobili nego da zadnju cet dobe 16 razlike i preokrenu. Najbolji kod nas glava s 28 poena.

Jucer smo igrali sa ciprom gdje smo bili veliki favoriti. Oni su trgali pa shodno tome prvu cet su dobili 14 razlike. Odmah drugu smo se vratili i na poluvrijeme idemo s x-om. Trecu prelazimo u vodstvo i do kraja kontroliramo susret i pobjedujemo s 114-105. Najbolji savar 26 poena.

Ostaju nam grcka i estonija. Probat cemo nekog iznenadit da ublazimo poraze protiv rumunja i ukrajine.

From: Prljavi

This Post:
44
324306.183 in reply to 324306.182
Date: 8/23/2025 11:53:39 AM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
216216
Mali Alonso! Javlja nam se ponovno osoba koja sebe vidi kao nedodirljivog.
Reklamirao je prodaju igrača na stranici NT Hrvatska prije nekog vremena pa mu je BB obrisao objavu zbog kršenja pravila.
No, on ponovno pokušava prodati našeg igrača, a kako je dobio po prstima, sada reklamiranje radi posredno.

Muči se čovjek s treniranjem. Kaže da je vrhunski znalac, ali tek nakon 6 treninga od početka sezone, nešto se dogodi. Ako su takvi pomaci dogovoreni, a oni uključuju 2 treninga ( skoka ili blokiranja ) na PF i 4 tjedna na PG ( čega? ), onda se sigurno može reći da nisu vrhunski niti najbolji za našeg igrača. No, to je samo nastavak onoga što on čini od kako ga je kupio. Jedini interes koji ima je da pokuša zaraditi na njemu.

S klubom nije nikada bio niti blizu nekakvom rezultatu. Potpuno nebitan. Za ulazak u 1. ligu trebalo mu je 20-tak sezona da bi kao mali prolaznik odmah i izletio.
S 2. klubom poslije osnovanim ( Utopija ) pokušao je dokazati vrijednost na brzinu, ali poslije 15-tak sezona shvatio da ne može te potonuo u provaliju.
Zanimljivo da to ne spominje.

Ne spominje on niti kako je i drugdje pokušavao utjecati kada mu je bilo u interesu.
Istaknuo bih za one koji manje prate zbivanja u BB svijetu kako je mali Alonso ne tako davno na sličan način pokušao pametovati u BB Srbija. Tamo su se javili samosvjesni ljudi i otpilili ga.

This Post:
33
324306.184 in reply to 324306.183
Date: 8/23/2025 12:16:43 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
8686
Nastavljajući sa vrijeđanjem sramotiš sebe i naciju.

This Post:
00
324306.185 in reply to 324306.184
Date: 8/23/2025 12:33:42 PM
Ružni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
216216
Uopće nije bilo sumnje da ćeš se javiti.
Nakon katastrofe koju si učinio reprezentaciji ove sezone, jedino je svima jasno da si ti osramotio sebe i Hrvatsku.
Ili, pardon, to je najbolje što možeš.

This Post:
22
324306.186 in reply to 324306.185
Date: 8/23/2025 2:27:32 PM
Vrbani Zagreb
II.2
Overall Posts Rated:
8686
Pišeš loše i ružne stvari. To odbija ljude od igranja, pogotovo nove managere, a neki od njih mogu biti i djeca. Ovo je igrica.