Dobro ti kaze king of tiger.
Samo pametujes, hajde ti budi farma?
Eto ja sam nas doveo na dno, hajde insistiram da mi postujes sve utakmice u kojima nisam pogodio taktiku, i sve utakmice koje smo mogli pobijediti a nismo! Sve do jedne utakmice mi postaj ovdje na forumu da ljudi vide kakav sam levat!
Kada ne pronadjes takve utakmice onda ja tebi mogu svve one u kojuima sam nadmudrio protivnika, i one koje smo trebali izgubiti a pobijedili smo.
Cekam tvoj odgovor!
I da,par pitanje.
Sta si ti korisno uradio za reprezentaciju?
Koliko si reprezentativaca napravio?
Dali si pomogao ijednom manageru da trenira nekog reprezentativca? Dali si kome davao savjete i pomagao mu?
Ti mislis da si bolji od managera koji su bili selektori?
Mislis da se vise moglo izvuci iz reprezentacije nego sto jeste?
I da pod mojom palicom, reprezentacija je ipak dostigla ono sto nismo ocekivali tj 16stu poziciju, to sto je igracki kadar bio onakav kakav je i nisam mogao izvuci nista osim ove jadne pozicije na kojoj smo nije do mene.
Ti mislis da jeste, pokazi mi te utakmice.
Znate samo doci ovdje pljuvat raju i srat, a nista korisno niste uradili, uradio sam vise 10 puta od svih vas zajedno sto serete ovdje i prosipate svoje glupe price, pun mi vas je ....
Poduzmi nesto konkretno, da et vidimo, sve znas, budi ti farma i imaj najjaceg igraca u BiH ;)
To sto ti mene ne volis i pricas svakojake price, kao gore ne moze i slicno, napravi ti bolje, ugovori svaku prijateljsku, pogodi taktike svih utakmica, nadmudri protivnike, vodi brigu o potencijalima, govori managerima kad i sta da treniraju, zabiljezi svakog igraca, odgovaraj na poruke, trosi vrijeme na smisljanje taktika pred utakmicu, predvidi kako ce igrati protivnik pa ti odigraj kako treba i td i td...
Dosta mi je suplje, ko misli da je biti lako selektor, zivi u zabludi, to ce svaki selektor da potvrdi, a posto stalno mene uzimas u usta, inace, ja sam zadovoljan svojim radom i svojim uspjesima, izvukao sma koliko sam mogao, a to sto tebi ne pase, to je tvoja stvar.
Prijavi s ena izbore i pokazi kolko si dobar da vidimo kolko ces glasova dobiti. Ja sam dobio i drugi mandat (to su ukupno 4 sezone), dobio sma ga vjerovatno jer sam bilo los u prvom ;) hau jes no. Postedi me svoje price vise molim te..
This is where we hold them!