ne, zvezdi se ne desava nesto crno, nego uvek crno-belo.. al jbg.. sta ces..
Hehe ... dobro nije bas uvek crno-belo. Ima neki put i narandzasto :P :P
Zasluzeno ste ove sezone osvojili titulu, tu nema sta da se prigovori samo moze da se chestita, ali sa druge str, moras da priznas da je dobro za nashu kosarku to sto polako i drugi klubovi jachaju a ne samo partizan ...
Ljudi stvar je veoma prosta, bez jake Zvezde neka jakog Partizana, a bez jakog Partizana nema jake ni Zvezde... ja sam grobar ali slusajte ovo, one sezone kada je Zvezda u fudbalu osvojila Kup Sampiona, tada se Zvezda dosta mucila u domacoj ligi, tada je mucila bitku sa Partizanom, bilo je klanje, cak te sezone ni tadasnji Partizan, a ni Zvezda nisu mogli da izvuku vise od 1 boda protiv Proletera iz Nisa...To je samo dokaz da je bitno da bude nekoliko jakih ekipa. Meni je drago sto Partizan dominira vec duzi vremenski period, ali mi je isto drago jer vidim da su se dosta poboljsale igre Zvezde, Hemofarma, FMP-a... Cak ima i solidnih ekipa u prvoj ligi, Swisslion, Borac, Mega... Ovo sada vec lici na nesto, ne kazem da treba sada da se stane, ali na dobrom smo putu. To sada sto nasi klubovi imaju male budzete pa moraju da prodaju igrace, to je druga stvar, ali vazno je da se dosta ulaze truda i da se u nasim klubovima radi. Partizan ce ostati ove godine bez cele prve petorke, ali to nije razlog da se pravi sada neka pometnja oko toga, jer se tako radi skoro svake 2 godine...