скажіть мені, навіщо загравати своїх тренуємих в усіх іграх на тиждень при чому на різних позиціях? при чому починаючі з 18 років. і я ще можу зрозуміти якщо це слабка команда і малий який тренується на 1-на-1 форварди і трошки допомогти з запасу на позиції захисника в інших іграх. але якщо це захисний центр, який в інших зустрічах грає на ЛФ чи навіть РЗ... більшість гравців німців у своїх клубах грають саме так: 48 хвилин в одній грі на тренуємій позиції та та ще 10-15 хвилин в інших зустрічах на інших позиціях. все рівно чудово зрозуміло на якій позиції гравець тренується, хіба що потрібно трохи більше часу. не думаю що це допомагає тренуванню, але дивлячись на зарплатню німців... )))
більшість великих в них захисні, хоча комусь зараз підтягують кидки. а ось багато малих тренувались досить багато часу на АЗ. не зовсім зрозуміло, чи це 1-на-1 захисники чи діапазон. скоріш перше, хоча... 1-на-1 захисники дасть більш високий кус, в порівнянні з 1-на-1 форварди. так, без апів ближнього кидку. але можливо вони вирішили що мати 17-8 краще ніж 13-13
німці грають все що завгодно цього сезону. вгадувати їх це просто лотерея. тому просто 3-2. лізти під їх великих якось бажання не було. але і в захисників захист є. так що спроба пейшн , щоб наші малі змогли трошки покидати через їх великих. дуже сумнівно що німці зіграють у захисті зону
нзону не зіграли,але пейшн не спрацював. так, дуднік був першою опцією в атаці. але не дуже ефективною першою опцією, усбого 27% реалізації і усього 5 триочкових спроб на 26 кидків. у птащука вийшло набагато краще (на що були сподівання) але кидав він набагато меньше, усього 8 разів. це меньше не тільки за дудніка, але й за бібу, корнілова та вахнія. при тому що драйвінг в птащука усього на 1 бал меньший за дудніка і вищий ніж у наших великих. не можу сказати, що корнілов та вахній кидали погано. 40% та 41%, це краще за дудніка. результативність двоочкових кидків у вахнія взагалі 58% і якби він не ліз на периметр то міг би ще десь 6 очок набрати. біба накидав у молоко і запас усього 3/18. але розподіл кидків та результативність ніших великих з позицій АЗ-ЛФ показує що при "нормальній тактиці" було б краще. можливо потрібно було таки внутрішню ізоляцію грати. на бачу щоб це допомогло виграти, все таки дуже велика різниця між командами на цьому етапі, але різниця також може бути важливою
наступний суперник шотландія, котрий зараз програє марокко -12 за 2 хвилини до кінця 3ї чверті. у гостях на більшому настрої