BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > Προγνωστικά για τα playoffs και τα playouts

Προγνωστικά για τα playoffs και τα playouts

Set priority
Show messages by
This Post:
00
255859.18 in reply to 255859.16
Date: 3/23/2014 3:48:54 PM
Overall Posts Rated:
4141
Δεν ειναι παιχνιδι,ειναι ερευνα που εχουν καταληξει σε αυτα τα στοιχεια και φανταζομαι ειναι σοβαρη προσπαθεια αφου μιλαει για ενα αρκετα μεγαλο ευρος παιχνιδιων και πολλα χαρακτηριστικα.u know,επι τοις εκατο κατοχες,ποιοι παιχτες εχουν μεγαλυτερα tendencies,απο που εκτελουντε οι περισσοτερες προσπαθειες,ποσες κατοχες γινονται μες στο παιχνδι.τεσπα τωρα το ψαχνω το συγκεκριμενο thread και θα το κανω c/p εδω για να το δουν οσοι ενδιαφερονται αλλα θα μου φαει καποια ωρα γιατι το ειχα δει περυσι τετοια εποχη :P,αλλα φανταζομαι ειναι sticky και θα το βρω καπως πιο ευκολα!

Last edited by el diablo 7 at 3/23/2014 3:49:55 PM

This Post:
00
255859.19 in reply to 255859.17
Date: 3/23/2014 3:49:55 PM
Overall Posts Rated:
152152
Καλησπερα παιδες....

Διαβασα πολλα, ειπατε και πολλα χρησιμα..

Δεν εχω και πολυ χρονο να σχολιασω κατι για τις ομαδες, τους παιχτες , τις τακτικες κλπ.. --- Αλλη φορα..

Για τους Τελικους, θα ειμαι αντικειμενικος και θα πω..:
Στον 1ο αγωνα εχει ο Los 60-40 πιθανοτητες
Στον 2ο αγωνα εχει ο Los 55-45 πιθανοτητες λογω αλλαγης εδρας..
ενω αν υπαρξει 3ος ολα γινονται, αναλογως και την κουραση..

Θα σας πω τι εγινε στην πραξη και οχι θεωριες..
Επειδη ειναι η 3η φορα που φτανω σε Τελικο , η εμπειρια μου , μου εδειξε οτι με σχεδον ισοδυναμες ομαδες ολα γινονται..

Την 1η φορα που επαιξα σε Τελικο κερδισα στην παραταση του 3ου αγωνα την ανοδο στην ΙΙΙ κατηγορια απεναντι σε καλυτερη ομαδα που επαιζε "Κοιτα μεσα" αλλα ξεμεινε απο φαουλ ο καλος τους Σεντερ 5' πριν την ληξη της κανονικης περιοδου.. Και τελικα επικρατησα με 12 π. Με μειονεκτημα εδρας. (Ηττα - Νικη- Νικη)
Σημειωνω ο 2ος αγωνας στην εδρα μου εληξε με νικη στον ποντο (151-150) !!!

Την 2η φορα σε Τελικο (την περσινη περιοδο) εχασα την ανοδο..
Παλι εφτασα σε 3ο αγωνα..
Εκει γυρισε σε μενα αυτη τη φορα η τυχη την πλατη και επαιξα στην 3ο αγωνα χωρις τον βασικο μου Σεντερ (τραυματιστηκε στον προηγουμενο αγωνα) και επισης τα τελευταια 14 λεπτα του αγωνα χωρις τον 2ο βασικο Σεντερ μου που βγηκε με φαουλ..
Ετσι επαιζα για 14 λεπτα + την παραταση με ενα μετριο σεντερ και ενα PF απ'τα τσικο...!!!
Διαλυμενος κατω απ'την ρακετα..

Συμπερασμα, οταν οι ομαδες εχουν 6-7 παιχτες μονο που μπορουν να βγαλουν τους Τελικους, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αφου δεν ξερεις αν θα τραυματιστει καποιος ή αν αποβληθει καποιος αλλος με φαουλ και δεν εχεις αντικαταστατες για το υψηλο επιπεδο..
Και ο Los και εγω εχουμε τετοιες ομαδες με καλη 5αδα και μεχρι 2 αλλαγες που να μπορουν να σταθουν..
Οποτε ας περιμενουμε να δουμε τα ματσακια και που ξερεις..???
Μπορει να παιξει ο Los "RnG" και εγω "κοιτα μεσα"...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

This Post:
00
255859.20 in reply to 255859.17
Date: 3/23/2014 5:27:34 PM
Overall Posts Rated:
1313
Ωραια ξεμπλεξαμε με οσα σε ρωτησα παμε στ αλλα...δεν βλεπω κατι ασχημο στο οτι διαφωνουμε.εσυ βλεπεις σκιλλ και μισθους εγω βλεπω στατιστικα και χρησιμοτητα σε ενα ματς.δεν ειναι κακο..

παμε στην ομαδα σου.
1)βαση ΜΙΣΘΩΝ και μονο εχεις καλη ομαδα.θεωρω πως αφου ισχυριζεσαι, και δεν θα διαφωνησω, εχω πολυ πιο δυνατη ομαδα πιστευω πως επρεπε η αντιστοιχη δικη σου να ειναι πιο φθηνη σε αγορες.δεν κατακρινω κανεναν αυτο μας ελειπε τωρα!:P να κατακρινω.,και βεβαια αν εγω ειμαι τρελος και παρω ενα ρεταλι 1 μυριο δεν σημαινει οτι αξιζει τοσο αλλα δεν θα πω οτι ο αλλος εχει πολυ ανωτερη ομαδα επειδη εγω ξοδεψα 1 μυριο ετσι και ο αλλος εφτιαξε ομαδαρα.δεν ισχυει γ την περιπτωση σου απλα σαν γενικο σχολιο.αχρηστη η γνωμη μου απλα το αναφερω.

2)Αυτο λεω!!! δεν ειχες πιθανοτητες να με κερδισεις γτ προφανως εχω πολυ πιο δυνατη ομαδα.αλλα εσυ ο ιδιος ελεγες οτι ειναι ντερμπυ και πιστευες οτι μπορεις να νικησεις,εγω δεν το παω σε προσωπικη διαμαχη αλλα οταν διαβαζω σχολια τυπου ''ειναι ντερμπυ'' ''δεν ξερω ποιος θα κερδισει'' και μετα βλεπω οτι λογικο το αποτελεσμα αφου εχω πολυ χειροτερη ομαδα εμενα προσωπικα με ξινιζει..

3)χανεις το νοημα..1ον αναφερθηκα στο ματς πλαυ οφφ που ο ενθουσιασμο σου δεν ηταν 6.αλλα τεσπα απλα σαν σχολιο του ματς.δεν χρειαζεται περαιτερω συζητηση

4)καλα το μονο ειρωνικο σχολιο που ισως μπορω να διακρινω ειναι οτι ειναι 'να αξιοποιεις αυτο το χρονο πιο αποδοτικα' ..κακως σε πηρα απο τα μουτρα αλλα το να εισαι νεος στο γκειμ και να λες με τετοια σιγουρια οτι τα εσωτερικα υπερτερουν των εξωτερικων ειναι και λιγο βλασφημο προ το μερος ολων αυτων που εχουν λιωσει αναλυοντας το:P ..αρα και σε αυτο συμφωνουμε οτι δεν υπαρχει τετοια ομολογια.

Υ.Γ θα σε διορθωσω ομως,τον ειχα αγορασει τον περεζ 17/1 και αντι για cornell ειχα peachey που ηταν και καλυτερος.το συζηταγαμε 1/2 .ειλικρινα δεν μπορω να εξηγησω απο που πηγαζει η ιδεα οτι θα περασω οταν μαλιστα ο commando εχει 50K μεγαλυτερο μπατζετ;) (hahaha οχι παλι τα ιδια κουραστικα!)

This Post:
00
255859.21 in reply to 255859.20
Date: 3/23/2014 5:44:26 PM
Overall Posts Rated:
1313
τι βρισκει κανεις..

Τα εσωτερικά συστήματα είναι ανώτερα από τα εξωτερικά;

Είναι πράγματι τα εσωτερικά συστήματα ανώτερα από τα εξωτερικά;

Η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη! ΟΧΙ!

sarithin

:)

This Post:
00
255859.22 in reply to 255859.20
Date: 3/23/2014 5:54:30 PM
Overall Posts Rated:
7070
Καταρχάς χίλια ευχαριστώ που δεν παρεξηγήθηκες από τον τόνο μου γιατί σε ορισμένα σημεία ήμουν τόσο ειρωνικός όσο και απόλυτος.

Βάση μισθών έχω την 11η καλύτερη ομάδα στον όμιλο και προσωπικά θεωρώ επιτυχία να χάνω από μια ομάδα σαν τη δική σου με μόλις 14 πόντους εκτός έδρας στον ημιτελικό αφού και μόνο το γεγονός ότι έφτασα εκεί το θεωρώ αξιοθαύμαστο ίσως και αξιοπεριέργο Επίσης νομίζω πως το παιχνίδι στη μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν ντέρμπι και μην ξεχνάς ότι μέχρι την 4η περίοδο έπαιζες με βασικούς και εγώ είχα τους αναπληρωματικούς με 6-10 λεπτά τον καθέναν οπότε αν έπαιζαν περισσότερο οι βασικοί ίσως να ήταν στους δέκα το παιχνίδι.

Πως γίνεται να ξέρεις πόσο ενθουσιασμό είχα καλύτερα από εμένα αφού στον ημιτελικό έπαιξα δυνατά και είχα 8 μετά από 3 μέρες έπεσε στο 6

Πίστεψε με δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ότι τα εσωτερικά υπερισχύουν των εξωτερικών. Μπορεί να είμαι καινούριος στο παιχνίδι όμως όπως είπες και εσύ αφιερώνω πολύ χρόνο στο παιχνίδι οπότε έχω μελετήσει αρκετά πράγματα για να καταλήξω σε αυτό το "πρόχειρο" συμπέρασμα το οποίο όμως επιβεβαιώνεις και εσύ ο ίδιοςμε την ομάδα σου.

Για να το λες εσύ τότε θα μιλήσαμε 1/2 αν και προσωπικά νομίζω πως ήταν πριν αγοράσεις τον Perez είδα τα skills του Peachey όταν τον είχες βάλει σε πώληση και ήταν πολύ μέτριος σε σχέση με το μισθό του πλέον αφού έκανε πολλά pop down φέτος όπως φαίνεται. Καλή επιτυχία και στους δύο στους τελικούς:)

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
255859.23 in reply to 255859.22
Date: 3/23/2014 6:24:12 PM
Overall Posts Rated:
1313
σσαφως ηταν επιτυχημενη η χρονια σου (ως ουδετερος) και τα πας πολυ καλα αλλα αν θελεις να σου αναλυσω το συγκεκριμενο ματς ειναι αλλο θεμα.για εμενα ηταν ξεκαθαρο.αν θες μπορουμε να το συζητησουμε σε pm.

αναφερομαι στο ματς οχι μετα το ματς προφανως...οποτε ας τ αφησουμε αυτο.πιστεψε με δεν εισαι σε θεση να καταληξεις πουθενα απο τη στιγμη που η ερευνα σου βασιζεται σε συμπερασματα αλλων που και οι ιδιοι δηλωνουν (οι αξιοπιστοι κατα εμε)οτι δν μπορουν να πουν με κατι σιγουρια.σου εξηγησα γτ εγω επιλεγω ΚΜ.1)εχω φτιαξει την ομαδα ετσι απο τηναρχη
2)δεν εχω την καταλληλη τεχνογνωσια και δν εχω τ χρονο να μελετησω αρκετα να επιλεξω κατι αλλο .3)δωσε μου 2 μυρια και δεν ξαναπαιζω ΚΜ ποτε.δεν εχω δυστηχως την υπομονη να κατσω 3-4 σεζον να σχοληθω γ ν φτιαξω αυτη την ''διαφορετικη''ομαδα.στο επιπεδο που ειμαστε καλυτερα να παιζεις με αυτο που η ομδα σου μπορει να αποδωσει καλυτερα και οχι να ψαχνεις να βρεις ''μαγικα'' ...η γνωμη μου και μονο,τιποτα παραπανω.

το ειχαμε συζητησει στο ματς σου με τον ΑΕΤΟΣ.17/1 ...τον πουλησα 3/3 ενω η συζητηση εγινε 17/1 που ουτε ηξερες οτι ειχε ποπ νταουν και σου επιβεβαιωνω οτι πρπ να ειχε 1-2 μεχρι τοτε.μετα μου εκανε μαζεμενα... εεε σοβαρεψου! εγω θα σε διορθωνω τωρα?:P:P...

Last edited by The Number One at 3/23/2014 6:24:32 PM

This Post:
11
255859.24 in reply to 255859.23
Date: 3/23/2014 7:17:58 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Χαιρετώ την παρέα!
Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση έχετε ανοίξει, πράγμα παράξενο(η συζήτηση στο φόρουμ του ομίλου από μόνη της) και σας αξίζουν συγχαρητήρια που συμμετέχετε παντοιοτρόπως στο παιχνίδι.

Θα ήθελα να σχολιάσω κάποια από τα θέματα που συζητάτε.

α) ΔΕΝ υπάρχει αγωνιστικό πλεονέκτημα των εσωτερικών συστημάτων έναντι των εξωτερικών. Οχι τουλάχιστον όσο αφορά τη μηχανή του παιχνιδιού.
Είναι μελετημένο ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ από τον κορυφαίο εν Ελλάδι αναλυτή του παιχνιδιού και εκ των κορυφαίων στην παγκόσμια κοινότητα, GM-sarithin.

Βέβαια η προπόνηση από ένα σημείο και έπειτα, (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, άλλο ήταν το κυρίαρχο σύστημα αρχικά), παικτών για εσωτερικά συστήματα, προκάλεσε ένα ντόμινο επιπτώσεων.
Οι καλοί εσωτερικοί παίκτες ήταν πολλοί, υπερκάλυπταν την ζήτηση και επομένως ήταν φθηνοί, ενώ αντίθετα οι καλοί εξωτερικοί ήταν λιγότεροι και δεν κάλυπταν την ζήτηση, με δεδομένο ότι στις μικρότερες(και πολυπληθέστερες κατηγορίες) τα εξωτερικά συστήματα είναι πολύ διαδεδομένα.
Αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός, ότι όταν πρωτοξεκινάμε το παιχνίδι, επιλέγουμε αρχικά σύστημα με βάση τις προτιμήσεις μας στο πραγματικό μπάσκετ και είναι φυσιολογικό να επιλέγεται σύστημα που δίνει πολύ σκορ, τρίποντα κτλ.

Επίσης, υπήρχαν και θέματα μισθολογικά στους προπονήσιμους εσωτερικών/εξωτερικών, αλλά αυτά όχι μόνο έχουν εξαλειφθεί αλλά δίνουν πλέον μισθολογικό αβαντάζ στους εξωτερικούς προπονήσιμους, με την μείωση στην τιμή σκιλ για τις τάπες και την εμβέλεια.
Υπάρχουν και άλλα πιο τεχνικά ή σχετιζόμενα με την αγορά θέματα, που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Last edited by maddoghellas at 3/24/2014 6:03:29 AM

This Post:
11
255859.25 in reply to 255859.24
Date: 3/23/2014 7:18:37 PM
Overall Posts Rated:
13091309
β)
Στο θέμα του πώς ορίζεται η καλύτερη ομάδα, αυτό είναι τελείως υποκειμενικό και στις περισσότερες των περιπτώσεων ανάλογο με τους στόχους που έχει θέσει κάθε ομάδα.
Είναι λάθος, να κρίνουμε την αξία μιας ομάδας σε οικονομικό επίπεδο, μόνο από το κόστος των αγορών πχ.
Και πάντα θα πρέπει να συνυπολογίζουμε το στόχο της ομάδας.
Δεν μπορεί να μπει στην ίδια σύγκριση, μια ομάδα που πάει για άνοδο και μία άλλη που αποσκοπεί στην μεγιστοποίηση των κερδών της, για επεκτάσεις γηπέδου ή μελλοντική χρήση πχ.
Στη "διαμάχη" Number One και Μανέτου, εγώ βλέπω δύο εν δυνάμει απόλυτα πετυχημένες σεζόν για αυτές τις δύο ομάδες.

Ο Los έχει στόχο το πρωτάθλημα.
Εχει φτιάξει από όσο βλέπω μια εξαιρετικά λειτουργική ομάδα, με νορμάλ(για το στόχο) μισθολόγιο.
Είναι με τα σημερινά δεδομένα, θεωρώ προσωπικά, ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Δεν παραγνωρίζω βέβαια, αντίθετα συμφωνώ απόλυτα με τις παραμέτρους που έθεσε ο Αετός και που μπορούν να γυρίσουν μια σειρά τούμπα, από το πουθενά.
Εχει λοιπόν μια ομάδα που πάει πρακτικά για την άνοδο, με μισθούς που δεν τον "βάζουν μέσα".
Στη χειρότερη περίπτωση, χάνει στους τελικούς αλλά δεν έχει καταστραφεί, αντιθέτως μπορεί να στήσει ακόμα καλύτερη ομάδα, ακόμα και μόνο με βάση τα φετινά οικονομικά του δεδομένα.
Στην καλύτερη περίπτωση, ανεβαίνει στην ΙΙΙ, παίρνει τα 300χιλ της ανόδου, έχει και τα φετινά κέρδη και μόνο πάλι με βάση τα φετινά οικονομικά δεδομένα, είναι σε καλή κατάσταση για το ξεκίνημα στην ΙΙΙ.

Από την άλλη ο Μανέτος, είχε στόχο τη μεγιστοποίηση των κερδών του και τουλάχιστον απ'ότι βλέπω την επέκταση του γηπέδου του.
Με τη σεζόν του να έχει τελειώσει αγωνιστικά πλέον, μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα επιτυχημένος.
Με μισθούς κάτω από 90χιλ, έκανε 17-5 ρεκόρ, έχτισε γήπεδο και όλο και κάτι ψηλά πρέπει να έχει στην άκρη.
Το σπουδαιότερο είναι έτοιμος για κάτι αντίστοιχο και του χρόνου.
Είναι πολύ σημαντικό το 17-5 ρεκόρ(αν δεν κάνω λάθος βλέπω κάποια στιγμή επιμέρους σερί 14-0!) με τέτοιους μισθούς, γιατί μεγιστοποίησε τα έσοδα του από τις εισπράξεις, άρα και τα κέρδη του. Πράγμα εξαιρετικά σημαντικό όταν στοχεύεις σε αυτό που έκανε φέτος.
Υπολογίζω ότι κυμαινόταν στα +90χιλ εβδομαδιαίως τα κέρδη του. Χωρίς το κύπελλο. Εξαιρετικό νούμερο!

Επανερχόμενος στο θέμα του κόστους αγορών, είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσε με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά, να πάρει ακριβότερους μισθολογικά παίκτες ο Μανέτος.
Ομως αυτό δεν εξυπηρετούσε το πλάνο του, εφόσον δεν αποσκοπούσε σε άνοδο, αλλά κέρδη.
Αλλωστε έχοντας 60χιλ πχ μικρότερους εβδομαδιαίως μισθούς(ακόμα και με ίδια ποσά αγορών), σε διάστημα μιας σεζόν, ήτοι 14 εβδομάδων, εξοικονομεί εφόσον δεν πάει για άνοδο (14 βδομάδες επί 60χιλ=) 840χιλιάδες!

Αυτά ήθελα να προσφέρω στην κουβέντα σας.
Συνεχίσετε την καλή δουλειά, καλή επιτυχία σε όλους όσους συνεχίζουν στα playoffs-playouts και καλή σεζόν 27 σε όλους!

Last edited by maddoghellas at 3/24/2014 7:05:21 AM

This Post:
11
255859.26 in reply to 255859.24
Date: 3/24/2014 12:52:57 PM
Overall Posts Rated:
7070
Πραγματικά παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ αισθάνομαι περήφανος που παιδιά από υψηλότερες κατηγορίες μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν με τα μικροπράγματα που συζητούνται στο φόρουμ του ομίλου μας αλλά παράλληλα μοιράζονται και την εμπαιρία τους μαζί μας κάτι που δείχνει την θέληση που υπάρχει κυρίως στην ελληνική κοινότητα του bb να μεταδώσει γνώσεις διαφωτίζοντάς εμάς τους νέους μάνατζερ.

Όπως λοιπόν είπε και ο maddoghellas (:P) τόσο η ομάδα μου όσο και o Los είναι το ίδιο καλοστυμένες αλλά για να εξυπηρετήσουν άλλους εντελώς διαφορετικούς σκοπούς τους οποίους έγω πέτυχα και ο Los έχει σχεδόν πετύχει. Οπότε νομίζω πως δεν αξίζει να τσακωνόμαστε για τόσο ασήμαντα θέματα ενώ και οι δύο είμαστε συνηδητοποιημένοι και ελλισόμενοι μάνατζερς(κυρίως ο Los).

Υ.Γ. μπορεί να μην είμαι στους τελικούς όμως περιμένω με την ίδια ανυπομονησία να ξεκινήσει το αυριανό παιχνίδι το οποίο αναμένεται "επικο"!!! όλοι στο Live chat!!!

Last edited by Nikos Manetos at 3/24/2014 12:55:18 PM

The enemy of good is...the better!
This Post:
11
255859.27 in reply to 255859.26
Date: 3/24/2014 1:34:11 PM
Overall Posts Rated:
152152
Μιας και θα μπει λογικα στον κοπο να δει και τα επομενα μηνυματα μας ο mad, να του πω ενα μεγαλο Ευχαριστω
που μας ειπε καποια πραγματα και γενικα για τον σχολιασμο του..

Ελπιζω να καλαβατε(με) ολοι οτι δεν υπαρχει αγωνιστικό πλεονέκτημα των εσωτερικών συστημάτων έναντι των εξωτερικών, μιας και αυτο περιπου ηταν το θεμα διαφωνιας των τελευταιων ημερων..
Τα επιχειρηματα και τα παραδειγματα ηταν πολλα απ'τους πιο ειδικους και γνωστες του παιχνιδιου..

Ευχαριστουμε την ομάδα των τρελόσκυλων για την ευκαιρια που μας εδωσε να μαθουμε καποια χρησιμα πραγματα χωρις να τα ψαξουμε ιδιαιτερα..

---Αν υπηρχαν προσκλησεις στο game θα εδινα μια VIP οπωσδηποτε στα "τρελοσκυλα" να παρακολουθησουν τους Τελικους μας..

---Περιεργος ειμαι να μαθω αν υπαρχει αντιστοιχη συμμετοχη σε αλλα forum της IV κατηγοριας, ή ακομα και της III..!!!

This Post:
00
255859.28 in reply to 255859.27
Date: 3/24/2014 1:56:09 PM
Overall Posts Rated:
13091309
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια παίδες!

Μπορεί να έπεσα από καραμπόλα στον όμιλο σας, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την επιμέλεια και την συμμετοχή!
Για να καταλάβετε, στον δικό μου, μέχρι πέρυσι, όμιλο στην IV(κι εγώ νέος είμαι δεν με πήραν τα χρόνια), δεν έχει γραφτεί ποστ τη σεζόν 26...
Από κει και πέρα, εντυπωσιάστηκα από τις θεματολογίες που σας απασχόλησαν και το εύρος τους.
Εύχομαι να συνεχίσετε στον ίδιο και μεγαλύτερο ρυθμό!

Για ότι χρειαστείτε να ρωτήσετε, στείλετε ένα pm ή βάλτε το εδώ πέρα ως απάντηση προς εμένα, για να το δω.
Μόνο μην με ρωτήσετε στο στυλ "πώς να κερδίσω το επόμενο παιχνίδι κτλ"...

Υ.Γ @commandos, αν υπάρχουν γυναίκες, ποτά και φαγητό στην σουίτα, δεν θα κολλήσουμε στην πρόσκληση!

Advertisement