Niko nije osporio da si trenirao igrace za Reprezentaciju i da si se zrtvovao zbog toga, svaka cast za to, to stoji, vise sam pricao o nekim svojim stvarima.
A to oko ekonomije si se ti prvi dotakao ako se ne varam, mada zaista to nema veze sa Reprezentacijom. Nadovezao sam se samo na to imajuci u vidu da i tu treba pokazati svoju sposobnost pri vodjenju kluba, mada nije bitno sada.
Mislim da imam dosta iskustva na igri, i u vodjenju Reprezentacije kao i stazu i rezultatima kluba, tako i u taktickom dijelu.
Vec ranije sam najavio aktiviranje foruma sto se tice A reprezentacije, da se ljudi malo vise zainteresuju oko toga, jer tome pridajem malo vecu vaznost. Na forumu nisam izostajao kao Selektor, kao i druge stvari poput PR utakmica i slicno..
Pokusat cu izvuci maksimum sa onim s cim budemo raspolagali a onda ces kao i ostali moci oscjeniti moj rad i trud, ja cu se potruditi, to je definitivno, jer ipak ulogu Selektora ne smatram nekim laganim poslom.
Ja se zahvaljujem jos jednom na lijepim rijecima i zeljama, nadam se da ce nas krenuti i sa A Selekcijom, a tebi da sto prije dodjes u "Elitu".
This is where we hold them!