Szigorúan magánvéleményként az általad (is) említettekhez:
Ivkovics: játékosként becsültem az elszántságát, még a csibészségeit is elnéztem Neki, amikor ellenfélként tért vissza,akkor is.Viszont-ahogy az Üvegtigrisben Gabenről mondták-jó srác, csak morálisan ingoványos... Nehezen feledhető húzásai voltak Szolnokon és máshol is,arról meg ne is szóljunk,hogy milyen érdekes kapcsolatai vannak. Szakemberként nehéz értékelni: az biztos, hogy a játékosait maga mellé tudja állítani, és vannak jó meglátásai-de komoly eredményt még sehol nem ért el,és nekem úgy tűnik, hogy egy plusz marék tökmagért képes villámgyorsan váltani...
Székely Norbertnél a szakmai oldalról nem mondanék véleményt, pedagógiailag viszont biztosan lenne mit tanulnia-ezt tanárként minden bántó szándék nélkül mondom. Feledhetetlen időkérései voltak azon a néhány általam látott meccsen, arról nem is szólva, hogy az ösztönzési módszerei is mintha kevéssé lennének hatékonyak. Lehet,hogy sokat tud a játékról, de hogy ezt nem tudja hatékonyan közvetíteni,az számomra bizonyos.
Trotter-ügy: nem volt helyes így, és akkor honosítani, ez tiszta sor. Generált egy csomó feszültséget,szétverte a csapategységet-mind igaz.Másrészt:ki és hogyan játszott volna 1-est? Emlékezzünk a lemondásokra, meg tegyünk szívünkre a kezünket: itt van egy (nekünk) kiváló játékos, aki hiányposztot oldhat meg-meg se próbáljuk?
Nem egyszerű dolgok ezek,no...