Διακρινω μια ανησυχια μεσα σου..απλα εγραψες τελευταιος και ξεχασα να αλλαξω το προς.
Και το πρωτο πραγμα που θα σου πω ειναι οτι δεν το ειπα για εσενα καθως εσυ εγραψες κατι σωστο κατα την γνωμη μου.Και πως μπορεις να εξηγησεις οτι απαντησα αφηστε τους εγωισμους σε αυτο που εγραψες..δεν στεκει.Ξαναλεω οτι ξεχασα να αλλαξω το προς
και συγνωμη αν νομιζες πως σε εθιξα.Φιλαρακο, το "αφήστε τους εγωϊσμούς" άστο στην άκρη, όταν μιλάς, τουλάχιστον, σε μένα.
Δεν μπορω να ξερω τι εχεις κανει στην προπονηση και δεν σε εκρινα, αρα γιατι να με κρινεις εσυ με κατι τετοιο
Είσαι τελείως άκυρος :). Λυπάμαι που στο λέω
Και δεν νομιζω πως ειναι ακυρο αυτο που ειπα, αφου ολοι τα ιδια λεμε, θα προπονησω αα ξεχασα οτι στην Α1 δεν προπονουν γιατι δεν προπονειτε και εσεις τι ειμαστε εμεις θυματα κλπ....Α και η αποδειξη ειναι λιγα ποστ πιο πανω για να δεις οτι δεν ειμαι ακυρος.
Μαλλον τωρα ισως χρειαζεται και εσυ να ανακαλεσεις για το δικο μου ατομο αφου ελπιζω να καταλαβες πως δεν μιλησα για εσενα.
Δεν ειμαι επιθετικος ουτε θελω αυτο, αντιθετως προσπαθω να λυσω μια παρεξηγηση.Ελπιζω να με καταλαβες και να μην τραβηχτει αλλο το θεμα αυτο.Ελπιζω να σε καλυψα και παλι συγνωμη αν σε εθιξα, καθως ουτε το ηθελα ουτε ηταν καποιο υπονοουμενο.
Στο θεμα της Εθνικης, σε βρισκω σωστο και μου αρεσε αυτο που ειπες.Δεν ξερω αν εχεις ασχοληθει ποτε με την Εθνικη, αλλα και να θελαμε δεν υπαρχουν τοσες επιλογες ετσι ωστε να παρουμε αλλους σε καλυτερη αγ.κατασταση οταν οι καλυτεροι δεν εχουν καλες καταστασεις.Στο χερι μας ειναι να υπαρξουν ομως.Η οργανωση εδω και πολλες σεζον ειναι ενα σοβαρο προβλημα και δεν ξερω πως θα μπορουσε να λυθει.Τελος, θα ηθελα να πω οτι πρεπει να γινει κατι, δεν ξερω πως και ποτε αν και αυτο ειναι ευθυνη του εθνικου προπονητη.
Υ.Γ. και αυτη τη βδομαδα βλεπω ψιλομετριες καταστασεις.