BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.178 in reply to 241862.177
Date: 7/19/2013 6:03:47 AM
Overall Posts Rated:
6262
Εγω ενα θα πω..ψαχνουμε να ριξουμε το μπαλακι ο ενας στον αλλο.Εγραψα προχτες αλλο ενα ποστ και ειπα πως με τα λογια δεν κερδιζουμε τιποτα.
Εγω λοιπον αν αυτη τη στιγμη δεν προπονουσα παιχτη Εθνικης, τοτε θα ειχα παρει ηδη ντραφτακι.Ειδικα αν μαζευτουν 10-15 ατομα να πουν οτι την επομενη σεζον θα αρχισουν να προπονουν τον πουλαω τωρα και μαζευω λεφτα για την επομενη σεζον.
Αφηστε τους εγωισμους και αποφασιστε τι θελετε..

From: Papa Smurf

To: fd97
This Post:
00
241862.179 in reply to 241862.178
Date: 7/19/2013 6:09:58 AM
Overall Posts Rated:
88
Συμφωνω μαζι σου.. Αυτο που λεω ομως ειναι οτι θα πρεπει στην λυση να συμμετασχουν ολοι οι μανατζερς απο Α1 μεχρι V γιατι μπορει οι απωλειες να ειναι να μην ειναι ιδιες αριθμητικα αλλα αναλογικα ειναι..

This Post:
00
241862.180 in reply to 241862.178
Date: 7/19/2013 6:17:35 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Φιλαρακο, το "αφήστε τους εγωϊσμούς" άστο στην άκρη, όταν μιλάς, τουλάχιστον, σε μένα. Προπονώ από σεζόν 17 και ο παίκτης μου δεν έπαιξε και Εθνική. Τώρα προπονώ άλλον φημισμένο με κόστος πολλά παιχνίδια. Είναι πολύ δύσκολο να σκέφτεσαι τί πρέπει να κάνεις, όταν έχεις παίκτη με προοπτικές, για να τον προπονήσεις, ιδίως εκτός θέσης. Δεν ρίχνω σε κανέναν μπαλάκι με το προηγούμενο σχόλιο μου. Με ενοχλεί πολύ ο τρόπος της απάντησής σου. Μάλλον οφείλεις να ανακαλέσεις τουλάχιστον για το άτομό μου. Είσαι τελείως άκυρος :). Λυπάμαι που στο λέω. Εγώ θέλω να υπάρχει μια σοβαρή αξιολόγηση των παικτών που πιθανότατα να στελεχώσουν την Εθνική μελλοντικά, διότι εκεί πάσχουμε και μάλλον σοβαρά. Δεν υπάρχει προγραμματισμός και σε αυτό οι ευθύνες μάλλον πάνε κάπου συγκεκριμένα. Ειλικρινά συνεχώς ακουμε τα ίδια και τα ίδια. "Υπάρχουν παίκτες αλλά δεν προπονούνται σωστά", "φταίνε οι αγωνιστικές καταστάσεις που πατώνουμε" και άλλα τέτοια κλασσικά. Και εγώ κάνω μια ερώτηση απλή και αφελή. Αφού έτσι και αλλιώς πατώνουμε τουλάχιστον στη μικρή δεν θα μπορούσαμε να παίρνουμε και παίκτες με καλύτερα δευτερεύοντα, ώστε να δούμε πώς μπορούμε να παίξουμε και κάποια διαφορετικά συστήματα; Επίσης, δουλειά του προπονητή είναι να βρίσκει τους παίκτες αυτούς που μπορούν να υποκαταστήσουν καλύτερα έναν πρωτοκλασσάτο παίκτη σε κακή κατάσταση. Έτσι περισσότερες πιθανότητες θα έχεις, αν βάλεις τον 2ο, έστω και χειρότερο συνολικά παίκτη, αλλά σε καλύτερη κατάσταση από το να βάλεις τον 1ο μόνο και μόνο επειδή θεωρείται πρωτοκλασσάτος. Αφού θα χάσεις που θα χάσεις, φρόντισε να αναδείξεις νέο τρόπο σκέψης.

Υ.Γ. Δεν αφήνω αιχμές στον τωρινό προπονητή κάποιας Εθνικής, απλά αναφέρομαι σε ορισμένες φράσεις κλισέ, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από αυτούς που μιλάνε στο φόρουμ της Εθνικής. Επίσης, δίνω ορισμένες προτάσεις που πιθανόν να έχουν επαναδιατυπωθεί με μόνο στοχο να φτιάξουμε (αυτοί οι πραγματικά πολύ λίγοι που ασχολούμαστε με την προπόνηση των νέων μπουμπουκιών) μια καλύτερη Εθνική ομάδα. Δεν νομίζω ότι άλλες ομάδες έχουν καλύτερα ντραφτ από εμάς, απλά είναι πιο οργανωμένοι από εμάς που ακόμα και εδώ, σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι δεν μπορούμε να βρούμε κοινό τρόπο σκέψης.

This Post:
00
241862.181 in reply to 241862.176
Date: 7/19/2013 6:18:14 AM
Overall Posts Rated:
2525
Διαβασε προσεχτικα.. Μανατζερ της IV δε χρειαζεται να χαραμισει τιποτα. Και δε μπορεις να ζητησεις απο καποιον να αφησει ενα ματς πρωταθληματος στην Α2 και σε καμμια κατηγορια.

@επαναστατης,

το να παρουν εναν πολυ καλο 18χρονο με την προοπτικη θα τον προπονησουμε για τους 4-5 πρωτους γυρους του κυπελου ειναι ανευθυνο,κινδυνευει να καει ο παιχτης ετσι.Οσον αφορα τα καποια ματς που ετσι κι αλλιως δεν κατεβαινουν για να τα παρουν,μπορεις να εγγυηθεις οτι θα υπαρχει ενα τετοιο ματς καθε βδομαδα;

This Post:
00
241862.182 in reply to 241862.181
Date: 7/19/2013 6:23:13 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Πιστεύω, πως ναι υπάρχει. Αν θές συντονισμένη δουλειά, οφείλουν να βοηθάνε οι πάντες. Δεν μπορούμε να βγάζουμε το φίδι από την τρύπα συγκεκριμένοι χρήστες. Δεν μπορείς να έχεις απαίτηση, όταν εσύ δεν κάνεις τίποτα για συγκεκριμένο θέμα.

This Post:
00
241862.183 in reply to 241862.181
Date: 7/19/2013 6:34:08 AM
Overall Posts Rated:
88

Δεν πρεπει να χαραμισει ανοδο?? Και δεν μιλαμε για τον ιδιο αριθμο παιχτων. Ειπα ο μανατζερ της Α1 ΕΝΑΝ παιχτη και στην IV παραπανω για να πουλησει κιολας. Αν εχεις βρει αλλο τροπο να βγαλει λεφτα ο μανατζερ της IV πες το μου γιατι δεν τον ξερω. Επομενως ο μανατζερ της IV πρεπει να προπονει 3 παιχτες (πολλοι μανατζερ και παραπανω) για να αναπτυχθει οικονομικα και αυτο γινεται χωρις κοστος? Δεν νομιζω.. Χαραμιζεις ανοδους, καταστασεις, κυπελλο και αλλα παιχνιδια για να μπορεσεις να προπονησεις.
Οσον αφορα τα καποια ματς που ετσι κι αλλιως δεν κατεβαινουν για να τα παρουν,μπορεις να εγγυηθεις οτι θα υπαρχει ενα τετοιο ματς καθε βδομαδα;

Δεν χρειαζεται να υπαρχει τετοιο παιχνιδι, το δημιουργεις πολυ απλα με φιλικα αντι για κυπελλο! Χανεις 50χιλ την εβδομαδα με σκοπο να τα παρεις απο τον παιχτη που προπονεις

This Post:
00
241862.184 in reply to 241862.180
Date: 7/19/2013 6:35:41 AM
Overall Posts Rated:
6262
Διακρινω μια ανησυχια μεσα σου..απλα εγραψες τελευταιος και ξεχασα να αλλαξω το προς.
Και το πρωτο πραγμα που θα σου πω ειναι οτι δεν το ειπα για εσενα καθως εσυ εγραψες κατι σωστο κατα την γνωμη μου.Και πως μπορεις να εξηγησεις οτι απαντησα αφηστε τους εγωισμους σε αυτο που εγραψες..δεν στεκει.Ξαναλεω οτι ξεχασα να αλλαξω το προς και συγνωμη αν νομιζες πως σε εθιξα.
Φιλαρακο, το "αφήστε τους εγωϊσμούς" άστο στην άκρη, όταν μιλάς, τουλάχιστον, σε μένα.
Δεν μπορω να ξερω τι εχεις κανει στην προπονηση και δεν σε εκρινα, αρα γιατι να με κρινεις εσυ με κατι τετοιο
Είσαι τελείως άκυρος :). Λυπάμαι που στο λέω
Και δεν νομιζω πως ειναι ακυρο αυτο που ειπα, αφου ολοι τα ιδια λεμε, θα προπονησω αα ξεχασα οτι στην Α1 δεν προπονουν γιατι δεν προπονειτε και εσεις τι ειμαστε εμεις θυματα κλπ....Α και η αποδειξη ειναι λιγα ποστ πιο πανω για να δεις οτι δεν ειμαι ακυρος.
Μαλλον τωρα ισως χρειαζεται και εσυ να ανακαλεσεις για το δικο μου ατομο αφου ελπιζω να καταλαβες πως δεν μιλησα για εσενα.
Δεν ειμαι επιθετικος ουτε θελω αυτο, αντιθετως προσπαθω να λυσω μια παρεξηγηση.Ελπιζω να με καταλαβες και να μην τραβηχτει αλλο το θεμα αυτο.Ελπιζω να σε καλυψα και παλι συγνωμη αν σε εθιξα, καθως ουτε το ηθελα ουτε ηταν καποιο υπονοουμενο.

Στο θεμα της Εθνικης, σε βρισκω σωστο και μου αρεσε αυτο που ειπες.Δεν ξερω αν εχεις ασχοληθει ποτε με την Εθνικη, αλλα και να θελαμε δεν υπαρχουν τοσες επιλογες ετσι ωστε να παρουμε αλλους σε καλυτερη αγ.κατασταση οταν οι καλυτεροι δεν εχουν καλες καταστασεις.Στο χερι μας ειναι να υπαρξουν ομως.Η οργανωση εδω και πολλες σεζον ειναι ενα σοβαρο προβλημα και δεν ξερω πως θα μπορουσε να λυθει.Τελος, θα ηθελα να πω οτι πρεπει να γινει κατι, δεν ξερω πως και ποτε αν και αυτο ειναι ευθυνη του εθνικου προπονητη.

Υ.Γ. και αυτη τη βδομαδα βλεπω ψιλομετριες καταστασεις.

This Post:
00
241862.185 in reply to 241862.183
Date: 7/19/2013 6:49:55 AM
Overall Posts Rated:
13091309
Φίλε μου, μ'όλο τον σεβασμό, νομίζω ότι στη συλλογιστική σου υπάρχει ένα κενό.
Ηδη οι "μεγάλοι", λόγω δομής του παιχνιδιού, είναι οι μόνοι που μπορούν να αγοράσουν/συντηρήσουν/προπονήσουν τους επιμελώς προπονημένους παίκτες με προοπτική Εθνικής όταν αυτοί φτάσουν στην ηλικία 23-24.
Να τους ζητήσουμε να αγοράζουν και να προπονούν παράλληλα και 18χρονους, εκτός από ανέφικτο σε ευρεία κλίμακα, είναι εξαιρετικά υπερβολικό.

This Post:
00
241862.186 in reply to 241862.183
Date: 7/19/2013 6:57:21 AM
Overall Posts Rated:
2525

Δεν πρεπει να χαραμισει ανοδο??

Οχι,μπορεις να βαζεις εναν παιχτη 18 χρονων βασικο και μια χαρα να κερδιζεις ματς.Σε πιο πανω κατηγοριες αυτο το πραγμα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Αν εχεις βρει αλλο τροπο να βγαλει λεφτα ο μανατζερ της IV πες το μου γιατι δεν τον ξερω. Επομενως ο μανατζερ της IV πρεπει να προπονει 3 παιχτες (πολλοι μανατζερ και παραπανω) για να αναπτυχθει οικονομικα και αυτο γινεται χωρις κοστος? Δεν νομιζω.. Χαραμιζεις ανοδους, καταστασεις, κυπελλο και αλλα παιχνιδια για να μπορεσεις να προπονησεις.

Φυσικα και υπαρχουν τροποι,αλλα δεν αναλυουμε αυτο εδω περα.

Δεν χρειαζεται να υπαρχει τετοιο παιχνιδι, το δημιουργεις πολυ απλα με φιλικα αντι για κυπελλο! Χανεις 50χιλ την εβδομαδα με σκοπο να τα παρεις απο τον παιχτη που προπονεις

Αν υποθεσουμε οτι "χαραμιζει" 3 γυρους κυπελου καθε χρονο,ειναι 150Κ,επι 4 σεζον που πρεπει να γινει αυτο για να γινει ανταγωνιστικος ο παιχτης,μιλαμε για 600κ. Αν βαλεις και το κοστος του προπονητη,μπαινεις μεσα οχι απλα δε βγαζεις κερδος.

This Post:
00
241862.187 in reply to 241862.184
Date: 7/19/2013 7:16:36 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
337337
Όσον αφορά το 2ο σκέλος έχεις δίκιο και σου ζητώ συγγνώμη. Χωρίς φυσικά ίχνος ειρωνείας, εννοείται :).

Δεν ασχολούμαι με την Εθνική λόγω έλλειψης χρόνου και λόγω παιδιού (σύντομα παιδιών). Δεν έχω τον χρόνο, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι και ένας πολύ καλός μάνατζερ, απλά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι. Ιδίως στις τακτικές δεν έχω αφιερώσει χρόνο για να τις μάθω και η άποψη μου είναι επιδερμική, αφού παίζω περισσότερο σε σχέση με το τί σημαίνει το κάθε τι στην πραγματικότητα και όχι στον εδώ εικονικό κόσμο του παιχνιδιού.

Λ.χ. χάρη εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα ντραφτάκι 20χρονο φημισμένο (δυστυχώς ξεκίνησε 19χρονος και οι μαλάκες του τμήματος μάρκετινγκ της ομάδας μου δεν μπορούσαν να του αλλάξουν την χρονολογία γέννησης. Γιαυτό και απολύθηκαν φυσικά :). Σου επισυνάπτω τα χαρακτηριστικά του για να πάρεις μια άποψη.

Σούτ με Άλμα: μέτριος Εμβέλεια Άλ.: μέτριος
Περ. Άμυνα: αξιοσέβαστος Χειρισμός: αξιοσέβαστος
Μπάσιμο: καταρτισμένος Πάσες: δυνατός
Εσ. Σούτ: αξιοσέβαστος Εσ. Άμυνα: δυνατός
Ριμπάουντς: αξιοσέβαστος Τάπες: αδέξιος
Αντοχή: φυσιολογικός Ελ. Βολές: απαίσιος

Μόλις φθάσει ΔΥΝΑΤΟΣ σε σούτ με άλμα και περιφερειακή άμυνα (ως το τέλος της σεζόν ελπίζω), τότε του χρόνου ξεκινώ δευτερεύοντα :).

Advertisement