Nema se tu sta pojasnjavati u vezi vasih namjestanja utakmica, niko nije slijep pored vlastitih ociju, odradili ste to da bi dobili nesto love iz svoje licne koristi, zar ne? Nemoj mi pricati pricu kako ti odgovaras ljudima na poruke za laganicu, ne pricamo o tome.
Evo napokon nesto pametno. Eto trenirao je Argus nase igrace, i ja sam i sta sada? Sada nema nijednog naseg igraca.
Mislimo li na istog Hrvoja, Hrvoje Slacanac? Ne znam ko je tog momka trenirao, ali ko god da je bolje da ga nije ni trenirao, jedan od najgorih Centara kojeg sam vidio na BBu od kojeg nema nikakve koristi. Rezultati uopce govore o tome koliko ko zna igrati, ne bi raspravljao o tome. Doticni igrac leti iz Reprezentacije nakon ovog ciklusa.
Tu sam ja sa Reprezentacijom, i u dobru i u zlu, niti sam umakao od poraza koje smo imali niti ista slicno, i dalje sam tu, kako nakon pobjede, tako i nakon poraza. Iskreno, za poraze je zasluzan los igracki kadar, iako pogadjam taktike, a za pobjedu je zasluzan moj potez sa kojim sam izradio Rusa, realno. Nisam covjek radi toga, kakav sam samo ja covjek, nemam obraza ni dusu jer sam na online igri izlevatio nekog tamo Rusa, OK, ajd ispricao si nam tu pricu.
Da imam mogucnost vrlo rado ,posto nemam, trenutno nista od toga.
Ti imas mogucnost ali to ne zelis uraditi, mozes li mi reci zasto? Ili je to tajna postenog Dadonija?
Gusic je bio najbolji po skillovima, po plati i bio nas prvi izbor ispod kosa.
Logicno da neces trenirati Škrmetu kada je propao vec. Kupi nekog naseg umjesto njega, imas mogucnost.
@Bevzile, sve je to istina sto ti kazes, ali ja pricam o Dadoniju, u ovom slucaju je situacija posve drugacija, covjek je ispao iz 1 Lige i ima 10+ miliona na racunu, tako da ga bas ne pogadjaju ti dogadjaji koje si ti naveo. Plate bez Škrmete su mu oko 380k a pun je kao brod, tako da si moze priustiti ili Reprezentativca ili trenirce, ma sta god hoce.
This is where we hold them!