Cekao sam da neko drugi prvi odgovori da ne bude da si to pitanje postavio da se ja isticem pametnim odgovorom :D
Slazem se sa Navarom. Trenutno je sf/pf najveci problem. Taraba i Brkljac ce u penziju polako, a trenutno nema prave zamene. Muhic moze da se koristi na pf, steta sto je sezona treninga izgubljena. Nadam se da ce sadasnji trener da nastavi sa treningom. O slucaju Grujin ne treba trositi reci. Kod nekog naseg menadzera u inostranstvu je, u farmi, i taj neko ne zeli saradnju, tera inat zajednici. Nek je ziv i zdrav. Andic, Marinkov, Spasov, Siretova deca, Navarov mali, Vasovic, Jeretin. Ima kandidata koji ce moci da pomognu na tim pozicijama. Nas problem je sto nam do pre koju sezonu spoljni igraci uopste nisu imali unutrasnje skilove, kao i centri spoljne. To je pocelo da se menja u ove dve sezone. Imamo sada Dulanovica, Samurajevog Novakovica, Nadja itd koji imaju ok unutrasnje skilove. Steta zbog Canovica, koji ima vec 27 god, a jedino je nase "drvo" sa OD 10. Nedostaje nam sada mnogo toga, ali kroz 2-3 sezone mislim da cemo imati sve.
Last edited by Trbazzi at 2/9/2012 5:38:14 AM